Jeremy

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Jeremy

Nový příspěvek od Jeremy »

Takže na úvod sa patrí pozdraviť a preto Vás vyzývam, buďte pozdravení ;) Je dosť neskoro, tak skúsim len stručne niečo málo o sebe.

K tejto vašej ("našej" mi príde ako snaha sa nasilu družiť :P ) stránke som sa vlastne dostal vďaka najnovšiemu záujmu médií, konkrétne cez článok na portály denníka SME. Matne si spomínam, že som sem zavítal už pred pár rokmi, ale tým si vôbec nie som istý a nechcem zavádzať. Po zbežnom (tak 3-4 hodiny štúdia) vzhliadnutí som sa tentokrát zaregistroval. Na rozdiel od mnohých, ktorí to spravili predo mnou a ktorých príbehy som si stihol prečítať, neočakávam od toho nejaký zásadný obrat v živote, ani necítim náhlu potrebu sa vyznávať všetkým vo svojom okolí (aj keď by asi bolo skvelé, ak by to šlo...Viem, že to ide a záleží len na mne, ale snáď si rozumieme).
V priebehu dospievania som si skoro začal uvedomovať, že asi budem na chlapcov, len som očakával, že s vekom to bude na mužov, čo sa nestalo. Ale aj to som veľmi skoro zachitil a tak si myslím, že žiadne dlhé obdobie neistoty a vnútorných rozporov som neprežil, aj keď v puberte to mnou samozrejme dosť otriaslo (...tu ma tak napadá, že sľubované "stručné niečo málo o sebe" už asi nedokážem celkom dodržať ;) ). Skúšal som samozrejme nadviazať vzťah s dievčatami, aby som pôsobil ako "normálny" či už pre iných, alebo aj pre seba a dúfal, že však nejak bude. Našťastie (aspoň teraz to tak s istotou vnímam) som si však ujasnil dosť zavčasu, že vlastne nechcem zapadnúť do vzťahu, v ktorom by som bol regulérny podvodník. Takže som ostal sám a tak nejak sa s tým zmieril a hoci mám deti rád, viem, že vlastné mať nikdy nebudem. Neliečim a ani necítim potrebu sa liečiť. Páčia sa mi chlapci a priťahujú ma najmä tý dospievajúci (11-15), ale presvedčil som sám seba, že im nie som a nebudem nebezpečný (nikdy nehovor nikdy, takže povedzme že moja istota sa iba blíži k 100%). Naučil som sa vnímať môj údel nie ako prekliatie, ale skôr ako "dar" vnútornej blízkosti k deťom, vďaka čomu ich môžem postrkovať správnym smerom (alebo sa o to aspoň snažiť) a ešte ma to vnútorme napĺňalo. A nie, nepracujem s deťmi profesionálne ;)

Je toho samozrejme veľa, čo by som mohol popísať, ale na druhej strane, kto by to zase čítal, takže to ukončím. Už od základnej školy rád píšem, dokonca v asi 12-tich rokoch som spracoval svoju prvú (a poslednú) súkromnú básnickú zbierku *boast*, takže som vážne uvažoval, že by som skúsil niečo napísať do sekcie vlastnej tvorby, ale skôr klasický príbeh než rýmovačky. Príbeh o Ondrovi mi prišiel mimochodom dosť zaujímavý a prečítal som ho naozaj s chuťou ;D Meno autora som zabudol, ale však v prípade, že túto moju naozaj stručnú slohovú prácu bude čítať a dočíta, určite bude vedieť, že je reč o ňom ;)

Ak by mal niekto nedajbože ešte nejaké doplňujúce otázky, rád ich zodpoviem, ale inak vás už nebudem mučiť a odchádzam si ľahnúť *bye*

PS: Som lenivý si to dokonca prečítať sám po sebe, takže sa vopred ospravedlňujem za preklepy a prípadné chyby... Dobrú noc
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1755 poděkování
Dostal: 3640 poděkování

Re: Jeremy

Nový příspěvek od Kasz »

Ahoj Jeremy, vítej na našich stránkách!

Zaujalo mě, jak jsi napsal, že bys nechtěl vztah, ve kterém bys byl vlastně podvodník. Myslím si, že upřímnost ve vztahu je určitě hodně důležitá a kdybys někomu říkal, že ho miluješ, a nebyla by to pravda, tak by to skutečně byl podvod.

Máš poměrně široký rozptyl preferencí, je tedy klidně možné, že si na vztah najdeš někoho dospělého. A co se týká vnímání pedofilie nikoliv jako prokletí, mám to stejně.

Ať se Ti daří! :)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Jeremy
Registrovaný uživatel
ve věku od: 12
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Nový příspěvek od Jeremy »

Po dosť dlhej dobe mám pocit, že na som mal možno niečo napísať k môjmu príbehu. Normálne by som to určite rád pripojil k svojej zpovedi v sekcii "Životní příběhy", ale ten môj už bol zdá sa zmazaný.

Je to už určite pár rokov, keď som bol na ČEPEKu aktívny, ale pár ľudí si na mňa možno ešte vspomenie. Zmenilo sa toho u mňa strašne moc, takže niektoré veci zmienim vážne len veľmi obecne a niektoré vôbec.

Nadviažem na to, že vďaka ČEPEKu som získal možnosť spoznať veľa zaujímavých ľudí, z niektorých z nich sa stali priatelia a stretávam sa s nimi dodnes za čo som vďačný. Jeden z týchto ľudí sa mi stal blízkym natoľko, že sme zdieľali spoločnú domácnosť asi dva roky. Podotýkam, že šlo o kamarádske spolubývanie, ktoré ma v mnohom posunulo ďalej a najskôr by sme bývali spolu doteraz, pokiaľ by som sa nezoznámil so svojím životným partnerom. Stretávame sa však naďalej a som rád že so svojím priateľom mohol byť účastný mojej svadby, alebo ak chcete, oslavy priamo nadväzujúcej k uzavretiu registeovaneho partnerstva.

Nedávno som čítal rozhovor s jedným českým režisérom, ktorý aktuálne žije do svojím priateľom, z predošlého manželstva má však dcéru. Vcelku ma rozosmiala otázka, ako sa vyrovnal so zmenou svojej sexuálne orientácie a v tejto súvislosti by som len rád zdôraznil, že rovnako ako on, ani ja som žiadnou zmenou orientácie neprešiel 😁 Čo sa zmenilo je to, že som našiel niekoho, koho cez to všetko milujem a som vďačný za možnosť zdieľať s ním život.

Nechcem tomuto príspevku a môjmu príbehu vtláčať žiadnu umelú pointu, napokon môj život, ako dúfam, ešte nieje na konci a stať sa môže takmer čokoľvek 😊 Zároveň nechcem byť rozvláčny a zmyslom tohto doplnenia môjho príbehu je skutočne hlavne túžba poďakovať všetkým, vďaka ktorým som sa posunul až sem a pritom si dokážem povedať, že som úprimný k ostatným, ale hlavne k sebe. A v tomto príbehu hrajú veľkú rolu práve ľudia, ktorých som spoznal tu, na ČEPEKu. Tí, s ktorými sa stretávam a som v kontakte naďale, ale aj tí, s ktorými sa kontakt z nejakého dôvodu prerušil. Ďakujem 😊
Filip
Člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 3
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 586 poděkování
Dostal: 376 poděkování

Nový příspěvek od Filip »

Aj ja som rád že sme vydržali byť priateľmi až do teraz. Dúfam že so svojím manželom budete šťastní. :)