Matka zneužívala s partnerem dcerku, soud jí zmírnil trest
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1176 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Muži
- Dal: 13 poděkování
- Dostal: 18 poděkování
Re: Matka zneužívala s partnerem dcerku, soud jí zmírnil tre
V diskuzi:
"Však vo nic nejde, tak ať si užijou "pochod hrdosti"" - "dobry napad , dotáhnout ty zmetky na prague pride"
"Však vo nic nejde, tak ať si užijou "pochod hrdosti"" - "dobry napad , dotáhnout ty zmetky na prague pride"
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 496 poděkování
Zajímavé jak mají někteří jedinci na internetu síly na rozdávání...
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 6
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 9 poděkování
S tyhlech zprav je mi spatne.Pripadam si jak v hororu.Je mi te divky lito jak se ted citi.Jsem zkratka dost cytlivy clovek.
NE ZE BYCH MEL V UMYSLU NEJAKOU DIVKU ZNEUZIT ale predstava ze by me i nejaka 12leta svedla a potom si uvedomila ze udelala neco spatnyho a proklinala me ze jsem ji spackal zivot a jeste jit sedet na deset let do vezeni.
Nevim proc jsem se vubec do tohodle sveta narodil.Holcicky jsou tak mile a prece s nema nemuzete nic romanticky-milostniho mit.Nevim jestly bych se nemel jenom na ty dospely zensky orientovat.
TENHLE SVET V KTEREM ZIJU SE MI NELIBY.
NE ZE BYCH MEL V UMYSLU NEJAKOU DIVKU ZNEUZIT ale predstava ze by me i nejaka 12leta svedla a potom si uvedomila ze udelala neco spatnyho a proklinala me ze jsem ji spackal zivot a jeste jit sedet na deset let do vezeni.
Nevim proc jsem se vubec do tohodle sveta narodil.Holcicky jsou tak mile a prece s nema nemuzete nic romanticky-milostniho mit.Nevim jestly bych se nemel jenom na ty dospely zensky orientovat.
TENHLE SVET V KTEREM ZIJU SE MI NELIBY.