ČRo Plus, 10.8.2014, 21:40: Za hranou - Prague Pride

AUDIOPOŘADY slouží ke sdílení odkazů na rozhlasové pořady, podcasty a jiné zvukové pořady, které jsou pro komunitu ČEPEK relevantní.
Pravidla fóra
  1. Je povoleno vkládání odkazů na rozhlasové pořady, a to včetně těch, v nichž vystupují osoby mladší 18 let.
  2. Jestliže je v popisu rozhlasového pořadu uvedeno jméno osoby v současnosti mladší 18 let (tedy narozené od r. 2004 do současnosti), je nutné její jméno zkrátit na křestní jméno a první písmeno příjmení.
  3. Do sekce by se neměly vkládat odkazy na jiná audiovizuální díla než rozhlasové pořady. Je-li vložení odkazu na jiné audiovizuální dílo relevantní v rámci diskuze, může zobrazovat pouze osoby v současnosti starší 18 let (tedy narozené do roku 2003 včetně).
  4. Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
Karel Žák
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 16
ve věku do: 30
Dal: 6 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Nový příspěvek od Karel Žák »

Kdo smí pochodovat na letošní Prague Pride? Kdo je sexuální menšina a kdo deviant? A nejsou devianti také sexuální menšinou? Co víme o pedofilech a sexuálních deviantech vůbec, kteří nikdy nespáchali trestný čin? Na hraně natáčela Magdaléna Trusinová. (20 min)

Rozhovor s Bohdanou Rambouskovou, Petrem Weissem, Karlem Žákem a Simgiranem, zástupcem komunity ČEPEK, který se chce letos zúčastnit průvodu Prague Pride.

Točili jsme dnes v Brně s paní redaktorkou Magdalénou Trusinovou. :)
Kuba
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Dal: 360 poděkování
Dostal: 289 poděkování

Re: ČRo Plus, 10.8.2014, 21:40: Za hranou - Prague Pride

Nový příspěvek od Kuba »

Naposledy upravil(a) Kasz dne pondělí 11. 8. 2014, 22:26:37, celkem upraveno 1 x.
Důvod: upraveno URL.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Kuba
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Dal: 360 poděkování
Dostal: 289 poděkování

Nový příspěvek od Kuba »

Dobrý pořad, hezky mluvili Karel i Simgiran *v*
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
dodo
Registrovaný uživatel
ve věku od: 0
ve věku do: 90
Výkřik do tmy: Cítím se spasen :D
Dal: 82 poděkování
Dostal: 39 poděkování

Nový příspěvek od dodo »

Danieli docela by mě zajímalo co se ti na tom líbí?
Kasz
Administrátor
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1715 poděkování
Dostal: 3597 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

dodo píše:Danieli docela by mě zajímalo co se ti na tom líbí?
V kontextu toho, co jsi napsal, by mě zajímalo, proč se takto ptáš?
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Dal: 565 poděkování
Dostal: 723 poděkování

Nový příspěvek od Daniel »

Předpokládám, že ta otázka byla na mne. Poděkování na fóru používám v několika významech. Může to být třeba:
  • děkuji za příspěvek, líbil se mi
  • děkuji za příspěvek, souhlasím a nemám k tomu co dodat
  • děkuji novému členu fóra za registraci a zajímavý životní příběh
  • děkuji za snahu
  • děkuji za odpověď
V tomto případě to bylo poděkování za snahu. Oceňuji na Karlu Žákovi to, že je ochoten věnovat se kontroverzní problematice, která se ho netýká. Oceňuji to, že je ochoten si na sebe registrovat doménu a web a následně čelit dotazům, zda je pedofil. Oceňuji, že je ochoten věnovat svoji energii a čas informační kampani a diskusi o pedofilii.

Pokud otázka směřuje na to, že nesouhlasím se všemi názory v komunitě, že mi naše spojování se s Prague Pride nepřijde jako dobrý nápad a že já sám se chystám jít na Pochod pro rodinu, tak k tomu můžu říct jen to, že jsme se tady sešli jako různí lidé, které spojuje jen diagnóza F65.4 (popřípadě zájem o diagnózu F65.4) a přesvědčení, že sexuální zneužívání dětí je odsouzeníhodná věc, a že nechceme dětem ubližovat, ale chceme jim být prospěšní. Máme sice jako komunita společné cíle, ale různé názory na to, jak těchto cílů dosáhnout. Nicméně i když některé věci vidím odlišně, není to pro mě důvod, abych Karlovi Źákovi nepoděkoval za jeho vystoupení v rozhlase.
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Byl bych rád, kdybys nám napsal (třeba do nového tématu), co tě k účasti na Pochodu pro rodinu vede. Pro mě osobně je to farizejská akce, ale třeba tam jdeš z jiných důvodů, rád bych si to nechal vysvětlit. :)
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
dodo
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od dodo »

Kasz píše:
V kontextu toho, co jsi napsal, by mě zajímalo, proč se takto ptáš?
Sice ti do toho nic není ale přesto ti odpovím. Jsem s Denielem domluven na tom že se někdy takhle zeptám už jen pro to abych věděl jeho názor na danou věc. Snad to nevadí ?
dodo
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od dodo »

Gabriel Svoboda píše:Byl bych rád, kdybys nám napsal (třeba do nového tématu), co tě k účasti na Pochodu pro rodinu vede. Pro mě osobně je to farizejská akce, ale třeba tam jdeš z jiných důvodů, rád bych si to nechal vysvětlit. :)
netřeba to vlákno je tady http://forum.pedofilie.eu/viewtopic.php?f=68&t=330 [odkaz nefunkční]
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Dal: 565 poděkování
Dostal: 723 poděkování

Nový příspěvek od Daniel »

Gabriel Svoboda píše:Byl bych rád, kdybys nám napsal (třeba do nového tématu), co tě k účasti na Pochodu pro rodinu vede. Pro mě osobně je to farizejská akce, ale třeba tam jdeš z jiných důvodů, rád bych si to nechal vysvětlit. :)
Děkuji za dotaz, jestli tě to zajímá, tak po skončení pochodu napíšu něco o motivaci, průběhu a dojmech. Sám zatím na vlastní akci žádný názor nemám, nikdy předtím jsem na Pochodu pro rodinu nebyl, slyšel jsem o něm jen v souvislosti s Prague Pride a o organizátorech jsem slyšel a četl jen v souvislosti s pochodem. Zatím nemohu vyloučit ani to, že dospěji ke stejnému závěru, jako ty ;)
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
simgiran
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Nový příspěvek od simgiran »

daniel: Tento přístup docela oceňuji a jsme zvědaví, jestli jistí mí křesťanští známí přijdou na Prague Pride. ;)
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Nový příspěvek od Jeremy »

Nepriek tejto "milej" tradícii kontra pochodu pre rodinu som stále nepochopil, ako homosexuáli ohrozujú tradičnú rodinu. Jedine možno tým, že bojujú za adpociu detí homosexuálmi, aj keď pri počte detí, ktoré zostávajú v ústavoch do dospelosti a nikdy nie sú adoptované, len ťažko môžem pochopiť, ako práve toto tradičnú rodinu ohrozuje. Ak by som si mal sám vybrať, či budem vyrastať v decáku, alebo v domácnosti s ľuďmi, ktorí ma budú milovať ako vlastného, tak sa naozaj dlho nerozmýšlam, hoci by to mala byť aj domácnosť dvoch ľudí rovnakého pohlavia. Ak sa však účastníci pochodu pre tradičnú rodinu hecnú a začnú vo veľkom adoptovať deti, ktoré sa rozhodli takto chrániť a vyprázdnia tieto ústavy natoľko, že sa budú o dieťa naťahovať klasické rodiny s homo pármi, som ochotný uznať, že to ohrozenie tu skutočne je. Inak túto akciu ešte stále budem považovať (v kontexte zjavného protestu proti Prague Pride) za združenie ľudí podnecujúcich nenávisť k iným skupinám.
dodo
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od dodo »

simgiran píše:daniel: Tento přístup docela oceňuji a jsme zvědaví, jestli jistí mí křesťanští známí přijdou na Prague Pride. ;)
No květák tam letos nebude protože je v práci. Tak ho omluv prosím ... :[