ČRo Plus, 10.8.2014, 21:40: Za hranou - Prague Pride
Pravidla fóra
- Je povoleno vkládání odkazů na rozhlasové pořady, a to včetně těch, v nichž vystupují osoby mladší 18 let.
- Jestliže je v popisu rozhlasového pořadu uvedeno jméno osoby v současnosti mladší 18 let (tedy narozené od r. 2004 do současnosti), je nutné její jméno zkrátit na křestní jméno a první písmeno příjmení.
- Do sekce by se neměly vkládat odkazy na jiná audiovizuální díla než rozhlasové pořady. Je-li vložení odkazu na jiné audiovizuální dílo relevantní v rámci diskuze, může zobrazovat pouze osoby v současnosti starší 18 let (tedy narozené do roku 2003 včetně).
- Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Ženy
- ve věku od: 16
- ve věku do: 30
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 269 poděkování
Kdo smí pochodovat na letošní Prague Pride? Kdo je sexuální menšina a kdo deviant? A nejsou devianti také sexuální menšinou? Co víme o pedofilech a sexuálních deviantech vůbec, kteří nikdy nespáchali trestný čin? Na hraně natáčela Magdaléna Trusinová. (20 min)
Rozhovor s Bohdanou Rambouskovou, Petrem Weissem, Karlem Žákem a Simgiranem, zástupcem komunity ČEPEK, který se chce letos zúčastnit průvodu Prague Pride.
Točili jsme dnes v Brně s paní redaktorkou Magdalénou Trusinovou.
Kdo smí pochodovat na letošní Prague Pride? Kdo je sexuální menšina a kdo deviant? A nejsou devianti také sexuální menšinou? Co víme o pedofilech a sexuálních deviantech vůbec, kteří nikdy nespáchali trestný čin? Na hraně natáčela Magdaléna Trusinová. (20 min)
Rozhovor s Bohdanou Rambouskovou, Petrem Weissem, Karlem Žákem a Simgiranem, zástupcem komunity ČEPEK, který se chce letos zúčastnit průvodu Prague Pride.
Točili jsme dnes v Brně s paní redaktorkou Magdalénou Trusinovou.
-
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 13
- ve věku do: 26
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 289 poděkování
Re: ČRo Plus, 10.8.2014, 21:40: Za hranou - Prague Pride
Rozhovor lze najít v archivu ČRo: Pedofilové a sexuální devianti, pořad Za hranou, ČRo Plus, 10.8.2014
Naposledy upravil(a) Kasz dne pondělí 11. 8. 2014, 22:26:37, celkem upraveno 1 x.
Důvod: upraveno URL.
Důvod: upraveno URL.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
-
- ve věku od: 13
- ve věku do: 26
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 289 poděkování
Dobrý pořad, hezky mluvili Karel i Simgiran
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 0
- ve věku do: 90
- Výkřik do tmy: Cítím se spasen :D
- Dal: 82 poděkování
- Dostal: 39 poděkování
Danieli docela by mě zajímalo co se ti na tom líbí?
-
- Administrátor
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1715 poděkování
- Dostal: 3597 poděkování
V kontextu toho, co jsi napsal, by mě zajímalo, proč se takto ptáš?dodo píše:Danieli docela by mě zajímalo co se ti na tom líbí?
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Člen skupiny ČEPEK
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
- Dal: 565 poděkování
- Dostal: 723 poděkování
Předpokládám, že ta otázka byla na mne. Poděkování na fóru používám v několika významech. Může to být třeba:dodo píše:Danieli docela by mě zajímalo co se ti na tom líbí?
- děkuji za příspěvek, líbil se mi
- děkuji za příspěvek, souhlasím a nemám k tomu co dodat
- děkuji novému členu fóra za registraci a zajímavý životní příběh
- děkuji za snahu
- děkuji za odpověď
Pokud otázka směřuje na to, že nesouhlasím se všemi názory v komunitě, že mi naše spojování se s Prague Pride nepřijde jako dobrý nápad a že já sám se chystám jít na Pochod pro rodinu, tak k tomu můžu říct jen to, že jsme se tady sešli jako různí lidé, které spojuje jen diagnóza F65.4 (popřípadě zájem o diagnózu F65.4) a přesvědčení, že sexuální zneužívání dětí je odsouzeníhodná věc, a že nechceme dětem ubližovat, ale chceme jim být prospěšní. Máme sice jako komunita společné cíle, ale různé názory na to, jak těchto cílů dosáhnout. Nicméně i když některé věci vidím odlišně, není to pro mě důvod, abych Karlovi Źákovi nepoděkoval za jeho vystoupení v rozhlase.
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Byl bych rád, kdybys nám napsal (třeba do nového tématu), co tě k účasti na Pochodu pro rodinu vede. Pro mě osobně je to farizejská akce, ale třeba tam jdeš z jiných důvodů, rád bych si to nechal vysvětlit.
-
- Registrovaný uživatel
Sice ti do toho nic není ale přesto ti odpovím. Jsem s Denielem domluven na tom že se někdy takhle zeptám už jen pro to abych věděl jeho názor na danou věc. Snad to nevadí ?Kasz píše:V kontextu toho, co jsi napsal, by mě zajímalo, proč se takto ptáš?dodo píše:Danieli docela by mě zajímalo co se ti na tom líbí?
-
- Registrovaný uživatel
netřeba to vlákno je tady http://forum.pedofilie.eu/viewtopic.php?f=68&t=330 [odkaz nefunkční]Gabriel Svoboda píše:Byl bych rád, kdybys nám napsal (třeba do nového tématu), co tě k účasti na Pochodu pro rodinu vede. Pro mě osobně je to farizejská akce, ale třeba tam jdeš z jiných důvodů, rád bych si to nechal vysvětlit.
-
- Člen skupiny ČEPEK
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
- Dal: 565 poděkování
- Dostal: 723 poděkování
Děkuji za dotaz, jestli tě to zajímá, tak po skončení pochodu napíšu něco o motivaci, průběhu a dojmech. Sám zatím na vlastní akci žádný názor nemám, nikdy předtím jsem na Pochodu pro rodinu nebyl, slyšel jsem o něm jen v souvislosti s Prague Pride a o organizátorech jsem slyšel a četl jen v souvislosti s pochodem. Zatím nemohu vyloučit ani to, že dospěji ke stejnému závěru, jako tyGabriel Svoboda píše:Byl bych rád, kdybys nám napsal (třeba do nového tématu), co tě k účasti na Pochodu pro rodinu vede. Pro mě osobně je to farizejská akce, ale třeba tam jdeš z jiných důvodů, rád bych si to nechal vysvětlit.
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
-
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
daniel: Tento přístup docela oceňuji a jsme zvědaví, jestli jistí mí křesťanští známí přijdou na Prague Pride.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 12
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
- Dal: 467 poděkování
- Dostal: 300 poděkování
Nepriek tejto "milej" tradícii kontra pochodu pre rodinu som stále nepochopil, ako homosexuáli ohrozujú tradičnú rodinu. Jedine možno tým, že bojujú za adpociu detí homosexuálmi, aj keď pri počte detí, ktoré zostávajú v ústavoch do dospelosti a nikdy nie sú adoptované, len ťažko môžem pochopiť, ako práve toto tradičnú rodinu ohrozuje. Ak by som si mal sám vybrať, či budem vyrastať v decáku, alebo v domácnosti s ľuďmi, ktorí ma budú milovať ako vlastného, tak sa naozaj dlho nerozmýšlam, hoci by to mala byť aj domácnosť dvoch ľudí rovnakého pohlavia. Ak sa však účastníci pochodu pre tradičnú rodinu hecnú a začnú vo veľkom adoptovať deti, ktoré sa rozhodli takto chrániť a vyprázdnia tieto ústavy natoľko, že sa budú o dieťa naťahovať klasické rodiny s homo pármi, som ochotný uznať, že to ohrozenie tu skutočne je. Inak túto akciu ešte stále budem považovať (v kontexte zjavného protestu proti Prague Pride) za združenie ľudí podnecujúcich nenávisť k iným skupinám.
-
- Registrovaný uživatel
No květák tam letos nebude protože je v práci. Tak ho omluv prosím ...simgiran píše:daniel: Tento přístup docela oceňuji a jsme zvědaví, jestli jistí mí křesťanští známí přijdou na Prague Pride.