dodo píše:Danieli docela by mě zajímalo co se ti na tom líbí?
Předpokládám, že ta otázka byla na mne. Poděkování na fóru používám v několika významech. Může to být třeba:
- děkuji za příspěvek, líbil se mi
- děkuji za příspěvek, souhlasím a nemám k tomu co dodat
- děkuji novému členu fóra za registraci a zajímavý životní příběh
- děkuji za snahu
- děkuji za odpověď
V tomto případě to bylo poděkování za snahu. Oceňuji na Karlu Žákovi to, že je ochoten věnovat se kontroverzní problematice, která se ho netýká. Oceňuji to, že je ochoten si na sebe registrovat doménu a web a následně čelit dotazům, zda je pedofil. Oceňuji, že je ochoten věnovat svoji energii a čas informační kampani a diskusi o pedofilii.
Pokud otázka směřuje na to, že nesouhlasím se všemi názory v komunitě, že mi naše spojování se s Prague Pride nepřijde jako dobrý nápad a že já sám se chystám jít na Pochod pro rodinu, tak k tomu můžu říct jen to, že jsme se tady sešli jako různí lidé, které spojuje jen diagnóza F65.4 (popřípadě zájem o diagnózu F65.4) a přesvědčení, že sexuální zneužívání dětí je odsouzeníhodná věc, a že nechceme dětem ubližovat, ale chceme jim být prospěšní. Máme sice jako komunita společné cíle, ale různé názory na to, jak těchto cílů dosáhnout. Nicméně i když některé věci vidím odlišně, není to pro mě důvod, abych Karlovi Źákovi nepoděkoval za jeho vystoupení v rozhlase.