Bavíte se s lidma o pedofilii?
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 6
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 9 poděkování
Bavíte se s lidma o pedofilii?
Mám jednu otázku.Mě se líbí jak holčičky,tak dospělé ženy.Mám i pár přátel a když su u nich nebo oni u mě na návštěvě,tak se o pedofílii skoro nikdy nebavíme.Někdy ke mě příjde i návštěva s malím chlapcem a já se mu tak po čase věnuji že někdo si muže o mě myslet i že mužu být bl.Ale nejsu.
To téma je takové tabu,že někdo o mě do dneška neví že miluji i malé děvčátka.Nekdy když příjde návštěva s malím děvčátkem,tak se to i pozná,člověk není slepí žejo.Ale já o sobě neříkám to,že miluji holčičky,je to má soukromá věc.
Já mužu říct že to téma v diskuzích s přáteli ani neotevírám.Já říkám vždy,když příjde na téma láska-že miluji něžné pohlaví.Jak je tomu u vás?
To téma je takové tabu,že někdo o mě do dneška neví že miluji i malé děvčátka.Nekdy když příjde návštěva s malím děvčátkem,tak se to i pozná,člověk není slepí žejo.Ale já o sobě neříkám to,že miluji holčičky,je to má soukromá věc.
Já mužu říct že to téma v diskuzích s přáteli ani neotevírám.Já říkám vždy,když příjde na téma láska-že miluji něžné pohlaví.Jak je tomu u vás?
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 512 poděkování
Re: Bavíte se s lidma o pedofilii?
Když přijde řeč na "dneska je všude plno úchylů/to za nás nebývalo" tak se dotyčným snažím vysvětlit že je to lež, jen mám občas pocit že mě mají minimálně za podivína.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 14
- Dal: 19 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
Já se o tom moc nebavím, protože se celkově s moc lidmi nebavím. Ale myslím, že kdyby k nějaké takové diskuzi došlo (s lidmi, kteří o mé orientaci nevědí), třeba v hospodě, tak bych asi rozumně vysvětlil, jak to s tou pedofilií je. Nijak fanaticky, nijak aktivisticky.
Jo a malou, neber to zle, ale co takhle trochu vyladit ten pravopis?
Jo a malou, neber to zle, ale co takhle trochu vyladit ten pravopis?
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 7
- ve věku do: 14
- Dal: 21 poděkování
- Dostal: 55 poděkování
Snažím se nějak odhadnout a vycítit, kdy se to hodí. Jsou lidi, se kterýma se znám celkem dobře třeba 30 nebo 40 let, třeba si i museli něčeho všimnout (od jednoho z nich jsem si třeba kdysi dávno nechal na videokazetu nahrát televizní pořad, kde vystupoval pedofil), ale nikdy jsme tohle téma nenačali, respektive nepřenesli do osobní roviny. A jsou zase lidi, se kterýma na to přišla řeč hned podruhé nebo potřetí, co jsem se s nima viděl. A i z těch, kterým jsem se svěřil, jsou takoví, se kterými se k tomu už nikdy znovu nevrátíme (a já si vlastně nejsem úplně jistý, co si o tom myslí jestli si to vůbec pamatují), a jsou takoví, kteří třeba občas i zavtipkují anebo třeba v hovoru se mnou nějak porovnávají a uvažují. Ti, co už o tom znovu nemluví, mě tím asi nechtějí zraňovat, a já zase se s tím nechci furt vnucovat, když už jsem jim to řekl jednou.
Někdy zase bývá docela zajímavé, když lidi, kteří to o mně vědí, mi občas sami od sebe dávají rady, komu bych se měl svěřit a komu bych se naopak svěřovat neměl.
Samozřejmě jsou v tom pak taky různé nuance, třeba že s někým o tom (o tom, co prožíváš a čím žiješ) sice mluvíš celkem otevřeně, ale přitom nepoužiješ "to slovo". Pokud by slovo pedofilie pro někoho bylo nepřekonatelně zavádějící, tak ta "opisná" vyjádření mohou být vlastně i pravdivější a výstižnější, protože z nich správněji pochopí, co k dětem cítíš a co pro tebe znamenají.
Někdy zase bývá docela zajímavé, když lidi, kteří to o mně vědí, mi občas sami od sebe dávají rady, komu bych se měl svěřit a komu bych se naopak svěřovat neměl.
Samozřejmě jsou v tom pak taky různé nuance, třeba že s někým o tom (o tom, co prožíváš a čím žiješ) sice mluvíš celkem otevřeně, ale přitom nepoužiješ "to slovo". Pokud by slovo pedofilie pro někoho bylo nepřekonatelně zavádějící, tak ta "opisná" vyjádření mohou být vlastně i pravdivější a výstižnější, protože z nich správněji pochopí, co k dětem cítíš a co pro tebe znamenají.
Název je jen hostem skutečnosti. Host v mém domě, takhle časně z rána? Nezván vstoupil do mé pozornosti, na jabloni sedí první vrána.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Ženy
- ve věku od: 0
- ve věku do: 90
- Výkřik do tmy: Cítím se spasen :D
- Dal: 82 poděkování
- Dostal: 39 poděkování
Poslední dva roky nedělám nic jiného. Musím se přiznat, že už mě to nebaví a chtěl bych si dát oddech.
-
- Registrovaný uživatel
No to není zrovna nejlepší přístup.Přes lidi se mužeš seznámit se spousty dětmi.Já třeba nemít mýho bráchu,tak bych se nestýkal s jeho malou dcerkou.Někdy se přes známé nebo přátele tak s dětma zkamarádím že i děti se ke mně přijdou mazlit a mužu jim dat pusu na tvář a dětem se to líbý,což je u cizích lidí nemožné,abys si se mazlil s jejich dětmi.Hranicar píše:Já se o tom moc nebavím, protože se celkově s moc lidmi nebavím. Ale myslím, že kdyby k nějaké takové diskuzi došlo (s lidmi, kteří o mé orientaci nevědí), třeba v hospodě, tak bych asi rozumně vysvětlil, jak to s tou pedofilií je. Nijak fanaticky, nijak aktivisticky. Jo a malou, neber to zle, ale co takhle trochu vyladit ten pravopis?
Nerad tady chcu rozdávat rady,ale tahle je určitě dobrá.Mějte přátele kteří mají děti-poznáte že seznámení je potom lepší.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 5
- Výkřik do tmy: Jsem na holčičky.
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 60 poděkování
No nevim. Debatam o dospelych sexuchtivych dracicich se snazim vyhybat. Na otazku proc nemam "holku", zenu, odpovidam neurcite, podle situace a rozhodne se mi nechce vysvetlovat, ze me zeny prilis nepritahuji, a neeee, gay nejsem. Na zviratka? Ne, to taky ne.... No a uz by z toho byla neodbytna diskuze "na co teda jsem". A tomu se chci prave vyhnout, lidi v mem okoli by to neprijali dobre, ani po nalezitem vysvetleni. Mozna nekdy uzraje ten pravy cas. Jednou jsem se pustil do vysvetlovani, ze ten "pedofil" ve zpravach nebyl pedofil ale jenom "uchyl", ale jako by lidem unikal rozdil mezi mnou vysvetlenym pojmem pedofil a tim kdyz totez pouziji v TV. Skoncilo to tak ze mi "dali za pravdu", a ze "To je hruza, dneska je tech pedofilu vsude plno, posles dite do skoly a ono uz se nevrati, nejakej pedofil...., eh, jak si rikal ..... no tech pedofilu je tedka moc!" Takze od te doby nevysvetluju, zvlast kdyz vidim "vysledky meho snazeni". Jen pokyvu hlavou a ze "Jo, dneska je tech uchylu plno, ze teta?" B)
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 4
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Technická poznámka, každý pedofil je úchyl = deviant = parafilik. Přičemž značná část pachatelů zneužívání nemá pedofilní úchylku.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku do: 11
- Výkřik do tmy: Uti, non abuti (Užít, nikoliv zneužít)
- Dal: 228 poděkování
- Dostal: 114 poděkování
Přátelé,
jak píše FlyInRoom že nevysvětluje, myslím, že to není dobré. Musíme vysvětlovat a vysvětlovat dokud to lidé nepochopí. Je mi jasné, že je to někdy složité a někdy je to házení pověstného hrachu, ale takový je již život. Pokud nebudeme mít trpělivost s vysvětlováním my, pak to lidé nepochopí. Z médií se většinou nedozví pravdu, jak to ve skutečnosti je, že drtivá většina z nás dítěti nikdy neublíží. Je to tak trochu sisyfovská práce ale je potřebná.
K tématu: S lidmi se o pedofilii bavím, pokud toto téma někdo otevře a vysvětluji. O mé orientaci nikdo neví ale díky tomu, že každý ze známých ví, že jsem vystudoval mimo jiné psychologii tak mi věří. Už jsem si zvykl na otázky, "proč tedy píší, že to udělal pedofil?" pak vysvětluji, že je to jednodušší napsat pedofil jak sexuální agresor. Slovo pedofil, že přitáhne více očí, článek je čtenější a prodá více výtisků, potažmo vydavatel více vydělá. Někdo pochopí hned, jiný na podruhé, dalšímu je to třeba vysvětlit víckrát, jsou i tací, kteří nepochopí vůbec. Tím se ale člověk nesmí dát odradit.
Krásný sluníčkový den přeje Děda
jak píše FlyInRoom že nevysvětluje, myslím, že to není dobré. Musíme vysvětlovat a vysvětlovat dokud to lidé nepochopí. Je mi jasné, že je to někdy složité a někdy je to házení pověstného hrachu, ale takový je již život. Pokud nebudeme mít trpělivost s vysvětlováním my, pak to lidé nepochopí. Z médií se většinou nedozví pravdu, jak to ve skutečnosti je, že drtivá většina z nás dítěti nikdy neublíží. Je to tak trochu sisyfovská práce ale je potřebná.
K tématu: S lidmi se o pedofilii bavím, pokud toto téma někdo otevře a vysvětluji. O mé orientaci nikdo neví ale díky tomu, že každý ze známých ví, že jsem vystudoval mimo jiné psychologii tak mi věří. Už jsem si zvykl na otázky, "proč tedy píší, že to udělal pedofil?" pak vysvětluji, že je to jednodušší napsat pedofil jak sexuální agresor. Slovo pedofil, že přitáhne více očí, článek je čtenější a prodá více výtisků, potažmo vydavatel více vydělá. Někdo pochopí hned, jiný na podruhé, dalšímu je to třeba vysvětlit víckrát, jsou i tací, kteří nepochopí vůbec. Tím se ale člověk nesmí dát odradit.
-
- Registrovaný uživatel
- Výkřik do tmy: Jsem na holčičky.
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 60 poděkování
Presne tak, ono kdybych mel citovat cely proces vysvetlovani, cely ten rozhovor do podrobna, byla by mozna skoda zabrat nekolik stranek "hazenim hrachu na betonovou zed".Gabriel Svoboda píše:Technická poznámka, každý pedofil je úchyl = deviant = parafilik. Přičemž značná část pachatelů zneužívání nemá pedofilní úchylku.
Dedo, me je jasne ze bez vysvetlovani nejde vysvetlit co jsme zac. Ale kdyz to ta druha strana jakoby uzavre (jak jsem psal) tim, ze je jich ted plno, tech pedofilu, a (jakoby) se opravi ze teda jak jsem jim vysvetlil, tech co zneuzivaji, a ponekud pletou pojmy, zcela bez pochopeni ze pedofilni orientace neni ten strejda co byl na titulce v novinach a zneuzil (znasilnil) sedmnactiletou skolacku cestou z diskoteky a byl to jeji opilej pritel. Inu kdyz vidim ze neco nema smysl, tak to nedelam. Pokud by byla prilezitost promluvit si o tom s nekym rozumnejsim, koho tohle zajima, samozrejme se s nim o tom rad pobavim. Ovsem, kdyz to nekoho vlastne nezajima, a jen vi ze nekteri toto delaji, a co je to za lidi je jim zcela jedno, nebudu se vysilovat a hazet onen hrach.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku do: 11
- Výkřik do tmy: Uti, non abuti (Užít, nikoliv zneužít)
- Dal: 228 poděkování
- Dostal: 114 poděkování
Drahý FlyInRoome,
tak to je ten případ člověka o kterém jsem psal, který nikdy nepochopí nebo v horším případě pochopit nechce. Je dost lidí, kterým vyhovuje zkratka, pedofil = člověk, který zneužívá. Těm pak nemá cenu něco vysvětlovat. Ta zkratka jim vyhovuje nikoli z nevědomosti ale z pohodlnosti. Tací lidé neradi používají mozek a z té pohodlnosti převezmou názory jiných,většinou médií.
tak to je ten případ člověka o kterém jsem psal, který nikdy nepochopí nebo v horším případě pochopit nechce. Je dost lidí, kterým vyhovuje zkratka, pedofil = člověk, který zneužívá. Těm pak nemá cenu něco vysvětlovat. Ta zkratka jim vyhovuje nikoli z nevědomosti ale z pohodlnosti. Tací lidé neradi používají mozek a z té pohodlnosti převezmou názory jiných,většinou médií.
-
- Registrovaný uživatel
Nemám moc času,ale to jsem se taky chtěl ještě zeptat.
Co říkáte svým známím či přátelúm,když se vás zeptají,že proč ješte nemáte žádnou přítelkyni či ženu?Netuší tak trochui že jste třeba pedofilové nebo jinak?
Co říkáte svým známím či přátelúm,když se vás zeptají,že proč ješte nemáte žádnou přítelkyni či ženu?Netuší tak trochui že jste třeba pedofilové nebo jinak?
-
- Na trestné lavici
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Já to mám jednoduché, ze mě je tak nějak podprahově cítit, že bych přítelkyni neměl, i kdybych byl heterosexuál, takže se mě nikdo neptá.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1755 poděkování
- Dostal: 3640 poděkování
Pokud se mi to stávalo, říkával jsem, že "čekám na tu pravou". Pokud pak přišlo na řeč, kdy jsem se jim chtěl "s něčím" svěřit, jako první tipovali, že jsem homosexuál.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 7
- Dal: 152 poděkování
- Dostal: 469 poděkování
Ja sa o tom znikím nebavím. Keď nastane situácia že túto tému niekto načne tak na nu buď nereagujem alebo tahám ruky od toho preč. Mám na do dovody. Ten prvý je že pri vysvetlovaný by som sa necítil moc dobre a už vobec nie dobre keby si počas mojho vysvetlovania hovorili svoje a ten druhý - nechcem na seba upozornovať....
Ja to nepotrebujem nikomu vysvetlovať čo cítim a že to nie je také ako si ludia myslia. Keby som to chcel vysvetlit trvalo by mi to dve hodiny a to by už vedeli čo som zač radšej kašlem na to...
Ja to nepotrebujem nikomu vysvetlovať čo cítim a že to nie je také ako si ludia myslia. Keby som to chcel vysvetlit trvalo by mi to dve hodiny a to by už vedeli čo som zač radšej kašlem na to...
Musím sa priznať že túto otázku mi ešte nikto nepoložil. Neviem či to tušia. Som s ludmi dosť často a nikto sa ma na to nespýtal okrem dvoch ludí keď sme boli na jednom vylete kde boli holčiny a tak videli že si snimi moc dobre rozumiem tak im to nedalo spytať sa....ale zahovorilo sa to...malou píše:Co říkáte svým známím či přátelúm,když se vás zeptají,že proč ješte nemáte žádnou přítelkyni či ženu?Netuší tak trochui že jste třeba pedofilové nebo jinak?
-
- PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
- ve věku do: 17
- Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291 - Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal
„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král - Příspěvky: 791
- Dal: 451 poděkování
Oni se lidé časem zeptají sami... Respektive o tom že mám přítele ví a to že se v práci (dělám číšníka) otočím za poněkud mladými, toho si holt všimnou a pak následují jejich zvědavé dotazy. Proč se pak případě s těmi lidmi nepobavit o tom co je zajímá. Ono je to i praktické, někteří kolegové mne i sami upozorní na nějakého hosta co přišel s pěkným synem
Zatím jsem se o tom s nikým nebavil. Jsem homosexuální pedofil. Tudíž jsem nikdy neměl holku. Takže kdybych se bavil s lidmi o pedofilii, mohli mi to vytušit.