Úprava patičky fóra
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
- Dal: 404 poděkování
- Dostal: 746 poděkování
Úprava patičky fóra
Upravil jsem patičku na fóru. Odstranil jsem nefunkční statistiky a místo nich vložil licenci Creative Commons.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1716 poděkování
- Dostal: 3600 poděkování
Re: Úprava patičky fóra
Je to sice jen detail, ale text licence bych vycentroval, nepůsobí to na mě esteticky přívětivě. Co říkáš?Fx100d píše:Upravil jsem patičku na fóru. Odstranil jsem nefunkční statistiky a místo nich vložil licenci Creative Commons.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
- Dal: 404 poděkování
- Dostal: 746 poděkování
Re: Úprava patičky fóra
Trochu jsem to upravil. Kdybys to chtěl ještě doladit, tak to najdeš v administraci -> stylech -> šablonách -> upravit, zde najdeš v rolovacím menu soubor overall_footer.html a za tímto kódem:
je řádek v němž je první číslo 850. Jeho změnou (ne moc velkou, hrozí "přetečení" přes pozadí) si text můžeš posunout.
Trochu problém může být odlišná délka textu v jiných jazycích, ale mělo by to i ve slovenské a anglické verzi být zhruba stejné.
Kód: Vybrat vše
<!-- // End Google Analytics Tracking Code // -->
<span class="copyright">Powered by <a href="http://www.phpbb.com/">phpBB</a> © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
<!-- IF TRANSLATION_INFO --><br />{TRANSLATION_INFO}<!-- ENDIF -->
<!-- IF DEBUG_OUTPUT --><br /><bdo dir="ltr">[ {DEBUG_OUTPUT} ]</bdo><!-- ENDIF --></span>
<br />
Trochu problém může být odlišná délka textu v jiných jazycích, ale mělo by to i ve slovenské a anglické verzi být zhruba stejné.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.