Úprava patičky fóra

Provozní informace o chodu fóra, uživatelských skupinách, hodnostech a sekcích. (V této části fóra mohou zakládat témata jen členové Týmu ČEPEK, ostatní registrovaní uživatelé mají možnost na již založená témata reagovat, noví uživatelé fóra zde mohou odpovídat až po schválení členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
Fx100d
Administrátor
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Dal: 404 poděkování
Dostal: 746 poděkování

Úprava patičky fóra

Nový příspěvek od Fx100d »

Upravil jsem patičku na fóru. Odstranil jsem nefunkční statistiky a místo nich vložil licenci Creative Commons.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1716 poděkování
Dostal: 3600 poděkování

Re: Úprava patičky fóra

Nový příspěvek od Kasz »

Fx100d píše:Upravil jsem patičku na fóru. Odstranil jsem nefunkční statistiky a místo nich vložil licenci Creative Commons.
Je to sice jen detail, ale text licence bych vycentroval, nepůsobí to na mě esteticky přívětivě. Co říkáš?
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Fx100d
Administrátor
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Dal: 404 poděkování
Dostal: 746 poděkování

Re: Úprava patičky fóra

Nový příspěvek od Fx100d »

Trochu jsem to upravil. Kdybys to chtěl ještě doladit, tak to najdeš v administraci -> stylech -> šablonách -> upravit, zde najdeš v rolovacím menu soubor overall_footer.html a za tímto kódem:

Kód: Vybrat vše

<!-- // End Google Analytics Tracking Code // -->
	<span class="copyright">Powered by <a href="http://www.phpbb.com/">phpBB</a> &copy; 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
	<!-- IF TRANSLATION_INFO --><br />{TRANSLATION_INFO}<!-- ENDIF -->
	<!-- IF DEBUG_OUTPUT --><br /><bdo dir="ltr">[ {DEBUG_OUTPUT} ]</bdo><!-- ENDIF --></span>
<br />
je řádek v němž je první číslo 850. Jeho změnou (ne moc velkou, hrozí "přetečení" přes pozadí) si text můžeš posunout.

Trochu problém může být odlišná délka textu v jiných jazycích, ale mělo by to i ve slovenské a anglické verzi být zhruba stejné.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.