Pirátské listy: Google v emailech hledá důkazy o zneužívání dětí a udává své uživatele úřadům
...
Muž z Houstonu byl zatčen poté, co Google poslal Národnímu centru pro zmizelé a zneužívané děti zprávu o tom, že v jeho mailu se objevily *explicitní* obrázky dítěte. Uvedla to houstonská policie.
Muž byl registrovaný sexuální násilník, odsouzený v roce 1994 za napadení dítěte, uvedl reportér Tim Wetzel z houstonské televizní stanice KHOU v pořadu Channel 11 News. "Měl ty fotky ve svém mailu. Já ty informace nevidím, nemůžu se na ty fotky podívat, ale Google ano," řekl pro Channel 11 detektiv Davit Nettles z houstonského metropolitního oddělení pro internetové zločiny na dětech.
Poté, co Google zaslal udání na Národní cetrum pro zmizelé a zneužívané děti, Centrum uvědomilo policii a ta na základě poskytnutých informací získala zatykač. Kontrola dalších zařízení, která muž vlastnil, odhalila další podezřelé obrázky a textové zprávy. Po zadržení byla kauce stanovena na 200.000 dolarů.
...
Google v emailech hledá důkazy o zneužívání dětí
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 506 poděkování
Re: Google v emailech hledá důkazy o zneužívání dětí
Klasika, žádný soudní příkaz, žádné povolení k odposlechům jen klasické šmírování. Navíc v kombinaci s "registrem" (takže tím chtějí asi říct že to bylo v pořádku). Zajímalo by mě co by se dělo, kdybych si poslal google mail s "vhodně" zvolenými slovy a pár fotkami z pláže...
Mimochodem neplatí v USA náhodou zákon, že nelegálně získané důkazy nelze použít u soudu?
Mimochodem neplatí v USA náhodou zákon, že nelegálně získané důkazy nelze použít u soudu?
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1724 poděkování
- Dostal: 3602 poděkování
V USA pravděpodobně budou platit jiné zákony, řekl bych...
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
V USA neplatí asi žiadny zákon, pokiaľ to ospravedlnia "pedofíliou", prípadne terorizmom....
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 6
- ve věku do: 11
- Výkřik do tmy: Uti, non abuti (Užít, nikoliv zneužít)
- Dal: 227 poděkování
- Dostal: 114 poděkování
Přátelé,
je to stále stejné. Před rokem 1989 když se v Moskvě uprdli v Praze se pro jistotu hned pos... (pokakali), dnes toto platí opět pro USA nebo EU. Za další nebuďme naivní, nejen Google ale i naše servery se tak chovají, né snad že by přímo vyhledávali, ale uchovávají kopie veškeré komunikace v emailech pro případné pozdější další využití. Je to stejné jako by si pošta dělala kopie všech dopisů, telegramů a pohlednic, které posíláme. Prostě velký bratr nás sleduje všude. Kamery na každém rohu, které vás sledují bez vašeho souhlasu, případně soudního rozhodnutí etc. etc.
Krásný sluníčkový den přeje Děda
je to stále stejné. Před rokem 1989 když se v Moskvě uprdli v Praze se pro jistotu hned pos... (pokakali), dnes toto platí opět pro USA nebo EU. Za další nebuďme naivní, nejen Google ale i naše servery se tak chovají, né snad že by přímo vyhledávali, ale uchovávají kopie veškeré komunikace v emailech pro případné pozdější další využití. Je to stejné jako by si pošta dělala kopie všech dopisů, telegramů a pohlednic, které posíláme. Prostě velký bratr nás sleduje všude. Kamery na každém rohu, které vás sledují bez vašeho souhlasu, případně soudního rozhodnutí etc. etc.
Krásný sluníčkový den přeje Děda
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 506 poděkování
Jenže aktivně prohledávat cizí poštu byl trestný čin pokud je mi známo...
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1724 poděkování
- Dostal: 3602 poděkování
U nás se určitě tajemství doručovaných zpráv vztahuje i na emaily, ale zákony jsou v různých částech světa různé. Věřím, že v USA to Google může mít povoleno. U nás pochybuji.Jednorozec píše:Jenže aktivně prohledávat cizí poštu byl trestný čin pokud je mi známo...
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
- Dal: 145 poděkování
- Dostal: 831 poděkování
Od roku 2006, kdy byl v USA vydán PATRIOT Act, se právo státu na zasahování do soukromí člověka mnohonásobně zvětšilo. Je to o tom dokumentární film s příhodným názvem: "America: From Freedom to Fascism".
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD