Google v emailech hledá důkazy o zneužívání dětí

Sekce pro vkládání článků, které se nehodí do ostatních podsekcí Reakce na média a které jsou zároveň s ohledem na téma fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosím, vkládejte pouze články valné kvality.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Google v emailech hledá důkazy o zneužívání dětí

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Pirátské listy: Google v emailech hledá důkazy o zneužívání dětí a udává své uživatele úřadům

...

Muž z Houstonu byl zatčen poté, co Google poslal Národnímu centru pro zmizelé a zneužívané děti zprávu o tom, že v jeho mailu se objevily *explicitní* obrázky dítěte. Uvedla to houstonská policie.

Muž byl registrovaný sexuální násilník, odsouzený v roce 1994 za napadení dítěte, uvedl reportér Tim Wetzel z houstonské televizní stanice KHOU v pořadu Channel 11 News. "Měl ty fotky ve svém mailu. Já ty informace nevidím, nemůžu se na ty fotky podívat, ale Google ano," řekl pro Channel 11 detektiv Davit Nettles z houstonského metropolitního oddělení pro internetové zločiny na dětech.

Poté, co Google zaslal udání na Národní cetrum pro zmizelé a zneužívané děti, Centrum uvědomilo policii a ta na základě poskytnutých informací získala zatykač. Kontrola dalších zařízení, která muž vlastnil, odhalila další podezřelé obrázky a textové zprávy. Po zadržení byla kauce stanovena na 200.000 dolarů.

...
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 506 poděkování

Re: Google v emailech hledá důkazy o zneužívání dětí

Nový příspěvek od Jednorozec »

Klasika, žádný soudní příkaz, žádné povolení k odposlechům jen klasické šmírování. Navíc v kombinaci s "registrem" (takže tím chtějí asi říct že to bylo v pořádku). Zajímalo by mě co by se dělo, kdybych si poslal google mail s "vhodně" zvolenými slovy a pár fotkami z pláže...
Mimochodem neplatí v USA náhodou zákon, že nelegálně získané důkazy nelze použít u soudu?
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1724 poděkování
Dostal: 3602 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

V USA pravděpodobně budou platit jiné zákony, řekl bych...
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
haizi

Nový příspěvek od haizi »

V USA neplatí asi žiadny zákon, pokiaľ to ospravedlnia "pedofíliou", prípadne terorizmom.... :|
Deda
Registrovaný uživatel
ve věku od: 6
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Uti, non abuti (Užít, nikoliv zneužít)
Dal: 227 poděkování
Dostal: 114 poděkování

Nový příspěvek od Deda »

Přátelé,
je to stále stejné. Před rokem 1989 když se v Moskvě uprdli v Praze se pro jistotu hned pos... (pokakali), dnes toto platí opět pro USA nebo EU. Za další nebuďme naivní, nejen Google ale i naše servery se tak chovají, né snad že by přímo vyhledávali, ale uchovávají kopie veškeré komunikace v emailech pro případné pozdější další využití. Je to stejné jako by si pošta dělala kopie všech dopisů, telegramů a pohlednic, které posíláme. Prostě velký bratr nás sleduje všude. Kamery na každém rohu, které vás sledují bez vašeho souhlasu, případně soudního rozhodnutí etc. etc.

Krásný sluníčkový den přeje Děda
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 506 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Jenže aktivně prohledávat cizí poštu byl trestný čin pokud je mi známo...
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1724 poděkování
Dostal: 3602 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Jednorozec píše:Jenže aktivně prohledávat cizí poštu byl trestný čin pokud je mi známo...
U nás se určitě tajemství doručovaných zpráv vztahuje i na emaily, ale zákony jsou v různých částech světa různé. Věřím, že v USA to Google může mít povoleno. U nás pochybuji.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 145 poděkování
Dostal: 831 poděkování

Nový příspěvek od Myš »

Od roku 2006, kdy byl v USA vydán PATRIOT Act, se právo státu na zasahování do soukromí člověka mnohonásobně zvětšilo. Je to o tom dokumentární film s příhodným názvem: "America: From Freedom to Fascism".
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD