Neměli bychom tento web zrušit?

Názorové články zpravidla reagující na zprávu v médiích či příspěvek jiné osoby.
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Re: Neměli bychom tento web zrušit?

Nový příspěvek od Jeremy »

Díky, saas. Každý hľadá svoju cestu v živote a iba ten, kto sa dokáže postaviť svojím životným rozporom čelom a prijímať ich podľa najlepšieho svedomia, dokáže rásť. A to sa nevzťahuje iba na pedofilov, ale na každého človeka. Trebárs aj na matku, ktorá má prirozdzený strach o svoje deti, ale zároveň je empatická voči okoliu.

Je príjemné si prečítať aj postoj človeka ako ty a vedieť, že nie každý má potrebu ma strielať do hlavy ;)
Deda
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Uti, non abuti (Užít, nikoliv zneužít)
Dal: 228 poděkování
Dostal: 114 poděkování

Nový příspěvek od Deda »

Drahá Saas,
také bych ti rád poděkoval za tvá krásná slova. Jak už psal Jeremy je to pohlazení po duši číst od nepedofila a matky takové věty. Náš úděl není lehký, nenaplněná láska a mnohdy neopětovaná, někdy nás děti mají rády ale jako svého staršího kamaráda je jim s námi dobře. Je to ale dětská láska jako je láska k matce, otci, sourozenci. Nikdy neprožijeme tu pohádkovou lásku, s tím jsme se již smířili (alespoň většina z nás). Tento web je zde proto, aby i mladí kteří se smiřují se svou orientací nalezli podporu, radu a pomoc. Jo to stejné jako si na různých webech zahrádkáři radí jak pečovat o květiny, tak i u nás radíme nezkušeným jak se starat o svou orientaci aby z ní vyrostla užitečná bylina a né jedovatý durman.
Krásný sluníčkový den přeje Děda
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1755 poděkování
Dostal: 3640 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Milá saas,
děkujeme za Tvá slova, vždy potěší, když se najde někdo, kdo nás aspoň trochu pochopí. Moc díky, dává mi to sílu snažit se dál prodírat nenávistí a nepochopením neinformovaných lidí.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Návštěvník

Nový příspěvek od Návštěvník »

saas píše:Dostala jsem se na tento web náhodou poprvé před týdnem - po shlédnutí Hydeparku s prof.Weissem, kde byl odkaz. Celkem jsem to tady postupně prošla, zaujala mě výpověď Kuby (s takovým příběhem se člověk obvykle nesetkává a číst to z první ruky bylo zajímavé) ale i jinak. Z mého pohledu matky byste ode mě mohli čekat nějaké hrozné výčitky a nadávky, ale stejně tak musím ze stejného pohledu matky říct, že kdybyste byli mými dětmi, máte moji plnou podporu - protože to je úžasné, jak na sobě pracujete. Vážně je to v zájmu nás všech, abyste pokračovali, ostatně jako každý z nás na sobě musí pracovat - vzdělávat se, snažit se být prospěšný ostatním - snad o tom je naše lidská existence nejvíc a být tou "plusovou položkou" - ne "mínusovou". Ono by to mohlo na první pohled vypadat děsivě a už i ono slovo pedofil zní tak hrůzostrašně a podivně (i já jsem jako blonďatá holčička byla před mnoha lety tímto slovem strašená), teď když o tom přemýšlím, tak ani nevyjadřuje skutečnost. Tu vaši upřímnou a čistou lásku k dětem, k jejich světu, hravosti, nezkaženosti - i když to bývá většinou iluze, protože děti se zkazí v našem světě rychleji, než na co vypadají. Většina lidí v životě nenajde toho svého prince na bílém koni nebo princeznu z pohádky, uchytnou se časem na první větvi, co je unese a pak životem víceméně šťastně projdou, zbaveni všech výsostných ideálů, ale přesto spokojení (a pak večer v koupelně my ženy sníme o hrdinech z filmů a muži onanují nad fotkami z časopisů) a nic na tom není. Nevidím důvod, proč i Vy byste takhle nemohli prožít život naplněný prací pro druhé i pro sebe a s láskou, byť neopětovanou a nenaplněnou. No, naplkala jsem toho tady dost :-) ale nějak mi záleželo na tom, abyste to věděli.
Díky, Vaše slova mě moc potěšila. Je velmi zvláštní číst taková slova od matky dětí... :) Jste nejspíš osvícený člověk. Díky.