Před domy školaček se objevují panenky, které vypadají jako
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1721 poděkování
- Dostal: 3601 poděkování
Před domy školaček se objevují panenky, které vypadají jako
Jako z hororu: Před domy školaček se objevují panenky, které vypadají jako ony! (tnbiz.cz)
Neznámý pachatel pravděpodobně musel několik dní sledovat malé desetileté holčičky a pořídit si několik detailních fotografií, aby poté mohl sestrojit porcelánovou panenku přesně podle nich. Napodobeninu položil na práh domu.
Vyděšení rodiče ihned kontaktovali šerifa Jeffa Hallocka, který se nyní snaží případ vyšetřit. Těžko říct, jestli se jedná o pedofila, či o zamilovaného jedince, který chtěl pouze udělat radost svým kamarádkám. Každopádně je tento příběh jako z hororového snímku.
Neznámý pachatel pravděpodobně musel několik dní sledovat malé desetileté holčičky a pořídit si několik detailních fotografií, aby poté mohl sestrojit porcelánovou panenku přesně podle nich. Napodobeninu položil na práh domu.
Vyděšení rodiče ihned kontaktovali šerifa Jeffa Hallocka, který se nyní snaží případ vyšetřit. Těžko říct, jestli se jedná o pedofila, či o zamilovaného jedince, který chtěl pouze udělat radost svým kamarádkám. Každopádně je tento příběh jako z hororového snímku.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 6
- ve věku do: 11
- Výkřik do tmy: Uti, non abuti (Užít, nikoliv zneužít)
- Dal: 227 poděkování
- Dostal: 114 poděkování
Re: Před domy školaček se objevují panenky, které vypadají j
Podle mého soudu to pedofil byl, ale i zamilovaný jedinec který chtěl kamarádkám udělat radost. V každém případě nikomu neublížil, jen podle dívenek které se mu líbily udělal panenky. To není žádný horor to je vyjádření lásky a citu.Kasz píše: Těžko říct, jestli se jedná o pedofila, či o zamilovaného jedince, který chtěl pouze udělat radost svým kamarádkám.
Krásný sluníčkový den přeje Děda.
-
- Na trestné lavici
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Prý ty panenky pocházejí ze staré sbírky nějaké ženy, chtěla těm holčičkám udělat radost.
http://www.nbcsandiego.com/news/national-international/Porcelain-Dolls-Left-Outside-San-Clemente-Homes-268503732.html?akmobile=o
http://www.nbcsandiego.com/news/national-international/Porcelain-Dolls-Left-Outside-San-Clemente-Homes-268503732.html?akmobile=o
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 504 poděkování
A novináři z toho udělali hned horror?? rofl.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Muži
- Dal: 13 poděkování
- Dostal: 18 poděkování
Já kdybych objevila před barákem panenku, co vypadá jak já, tak se taky docela vyděsím, jestli mě nepronásleduje někdo nebezpečný, nějaký stalker...
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 504 poděkování
Vzhledem k tomu že to měly být panenky ze sbírky tak měly tak maximálně stejnou barvu vlasů či očí....
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 5
- ve věku do: 10
- Dal: 53 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
- Dal: 145 poděkování
- Dostal: 831 poděkování
Jednoho stalkera znám. Jak tak o stalkerech slyším, uvědomuji si, že ten negativní pohled společnosti je podobný jako u nás pedofilů. Jsem si u něj jistý, že by nikomu neublížil a rozhodně to není jeho cílem, prostě se jenom přespříliš fixuje na jednu osobu a její sledování mu vyvolává dobré pocity...Helča píše:Já kdybych objevila před barákem panenku, co vypadá jak já, tak se taky docela vyděsím, jestli mě nepronásleduje někdo nebezpečný, nějaký stalker...
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
SOAD
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1721 poděkování
- Dostal: 3601 poděkování
My si s Morumottkou zase často děláme srandu, teda spíš ona si dělá srandu, že jí "zase ten stalker, co jí pořád obtěžuje, napsal SMS a nebo poslal pohled".
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku do: 14
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 42 poděkování
To je docela jedno. Naburava druhemu sukromie. Ja mam napriklad des z toho ze ma niekto sleduje a je mi vonkoncom jedno ci mi chce ublizit alebo nie. Nikto nema pravo narusat sukromie druheho cloveka len preto lebo mu to robi dobre. Nemam stalkerov rad a narozdiel od pedofilie je to pomenovanie cinu nie uchylky.Myš píše:Jednoho stalkera znám. Jak tak o stalkerech slyším, uvědomuji si, že ten negativní pohled společnosti je podobný jako u nás pedofilů. Jsem si u něj jistý, že by nikomu neublížil a rozhodně to není jeho cílem, prostě se jenom přespříliš fixuje na jednu osobu a její sledování mu vyvolává dobré pocity...
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- ve věku do: 15
- Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
- Dal: 145 poděkování
- Dostal: 831 poděkování
Co v dnešní době znamená nabourání soukromí? Že si každodenně projde tvůj FB a systematicky vyhledává filmy a hudbu, kterou vyhledáváš ty, když půjde na nějakou akci, na kterou ses přidal na FB, že jakoby náhodou půjde trochu oklikou domů když z té akce jdeš?Troper píše:To je docela jedno. Naburava druhemu sukromie. Ja mam napriklad des z toho ze ma niekto sleduje a je mi vonkoncom jedno ci mi chce ublizit alebo nie. Nikto nema pravo narusat sukromie druheho cloveka len preto lebo mu to robi dobre. Nemam stalkerov rad a narozdiel od pedofilie je to pomenovanie cinu nie uchylky.Myš píše:Jednoho stalkera znám. Jak tak o stalkerech slyším, uvědomuji si, že ten negativní pohled společnosti je podobný jako u nás pedofilů. Jsem si u něj jistý, že by nikomu neublížil a rozhodně to není jeho cílem, prostě se jenom přespříliš fixuje na jednu osobu a její sledování mu vyvolává dobré pocity...
Stalker ti nemusí chtít ublížit, stejně jako pedofil nemusí chtít ublížit dítěti a často se snaží svoji "posedlost" realizovat tak, aby nikomu neubližovala.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
SOAD
SOAD
-
- Registrovaný uživatel
- Dal: 19 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
Já se do takového stalkera dokážu vcítit a myslím, že řada z nich jsou spíš chudáci, že jsou to velmi nešťastní lidé, kteří si nedokáží pomoci. Což ovšem neznamená, že to není nebezpečné. A nebo to často ani nebezpečné není, ale v každém případě je to prostě špatné. Pro všechny zúčastněné.
-
- Registrovaný uživatel
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 42 poděkování
Ano Mys, vadilo by mi to a velmi. Nechcem byt objektom posadnutosti ziadneho jedinca ktoremu robi dobre liezt mi do zivota, o to viac kedze mam sklony mysliet paranoidne a celkovo nemam rad ludi co mi nedobrovolne lezu do zivota. Stalkerstvo nie je sexualna orientacia ani uchylka je to chovanie ktore moze byt sposobene dusevnou chorobou.