Novinky.cz: V Praze řádí zvrhlík, obtěžoval pětiletou dívku

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Dosud neznámý zvrhlík obtěžoval o víkendu pětiletou dívku v Praze 4. Policisté se případem zabývají a vyzývají rodiče k opatrnosti.

„Kriminalisté v současné době usilovně prověřují oznámení o sexuálním obtěžování teprve pětileté dívenky. Dosud neznámý pachatel podle všeho dítě o víkendu oslovil ve vnitrobloku jednoho z domů v Praze 4 a vylákal ho na odlehlé místo,“ informovala mluvčí policie Andrea Zoulová.

Podle ní je policie teprve na začátku vyšetřování, a tak žádné další podrobnosti zveřejňovat nebude.

Upozornila však, že by rodiče měli s dětmi mluvit o rizicích a maximálně tak zajistit bezpečí dětí. Rady a doporučení je možné si přečíst na webové stránce policie.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1724 poděkování
Dostal: 3602 poděkování

Re: Novinky.cz: V Praze řádí zvrhlík, obtěžoval pětiletou dí

Nový příspěvek od Kasz »

Jsem rád, že v článku ani v bezpečnostních pravidlech policie nezaznívá pojem pedofil. *good*
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙