Recidivista se u soudu zpovídá ze znásilnění sedmiletého chlapce (idnes.cz)
Až dvanáctiletý trest hrozí Radkovi B. ze Sokolovska, který se před Krajským soudem v Plzni hájí proti obžalobě, že loni opakovaně znásilnil sedmiletého chlapce. Patnáctkrát trestaný recidivista tvrdí, že si hyperaktivní chlapec vše vymyslel a že s ním nikdy nebyl sám.
Podle obvinění muž loni v srpnu obtěžoval desetiletého chlapce a letos v květnu také pětiletou holčičku. Také za tyto činy mu hrozí až 12 let vězení.
Je ale pozoruhodné, že podle znaleckých posudků obžalovaného děti sexuálně nepřitahují. „Nepodařilo se prokázat poruchu sexuální preference,“ uvedli znalci.
Jestliže se ale prokáže, že muž děti skutečně obtěžoval, mají pro jeho chování vysvětlení - bylo to takzvané náhražkové sexuální jednání.
Recidivista se u soudu zpovídá ze znásilnění sedmiletého
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 506 poděkování
Re: Recidivista se u soudu zpovídá ze znásilnění sedmiletého
Náhražkové sexuální jednání, jednou málá holka jednou kluk? Přitom je "normální"? To mi přijde poněkud divné.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1724 poděkování
- Dostal: 3602 poděkování
Divné to není, právě při náhražkovém chování je dotyčnému v podstatě jedno, jestli je to kluk nebo holka...Jednorozec píše:Náhražkové sexuální jednání, jednou málá holka jednou kluk? Přitom je "normální"? To mi přijde poněkud divné.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 506 poděkování
To si nemyslím, spíš to vidím tak že místo dospělé holky vezme "za vděk" nedospělou a stejně tak homosexuál nedospělým klukem ale že by mu to bylo úplně jedno...