Can paedophiles be good people? We flinch, but there are varying degrees
Child abusers are not all the same, yet the idea of treating them differently in relation to the severity of their crimes has somehow become controversial
The first part may be confusing, but then things get explained and overall the article is quite good.
http://www.independent.co.uk/news/uk/crime/can-paedophiles-be-good-people-we-flinch-but-there-are-varying-degrees-9616930.html
The Independent: Can paedophiles be good people? We flinch,
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: The Independent: Can paedophiles be good people? We flin
Good article. And a new number for us:
"If you look at child sexual offenders with victims under 16," says Dr Craissati, "only about 30 per cent meet the clinical definition of paedophile. ..."
"If you look at child sexual offenders with victims under 16," says Dr Craissati, "only about 30 per cent meet the clinical definition of paedophile. ..."
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1715 poděkování
- Dostal: 3597 poděkování
Re: The Independent: Can paedophiles be good people? We flin
But of course there can be the problem with the definition criteria...Gabriel Svoboda píše:Good article. And a new number for us:
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!