Konec zahradníků. Mít svítidla a květináče je toxi-zločin (aktualne.cz)
Policejní válka proti pěstitelům rostlin pod umělým osvětlením nabývá absurdních rozměrů. I těm, kdo nebyli dopadeni při pěstování, hrozí pět let natvrdo.
„Policisté u muže nalezli a zajistili mimo jiné různá svítidla a stínidla, časové spínače, filtry, kabely, zvlhčovače, květináče a hnojiva a další komponenty nezbytné pro úspěšné pěstování marihuany.“
Zní to jako návod k výrobě atomové bomby. Jménem zákona!
Policejní zpráva se ani slůvkem nezmiňuje o tom, že by dotyčný kromě květináčů a jiných zbraní hromadného ničení disponoval také nějakými omamnými rostlinami, ba ani psychotropními semínky. Což jindy neopomene uvést, protože jde o korunní důkaz. Takže předpokládáme, že žádné květiny tentokrát nenašla, přesto „proti pachateli bylo zahájeno trestní stíhání pro přečin výroba a držení předmětu k nedovolené výrobě omamné a psychotropní látky a jedu, za který mu nyní hrozí až pětiletý pobyt ve vězení.“
Nepřipomíná vám to něco?
Konec zahradníků. Mít svítidla a květináče je toxi-zločin
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 501 poděkování
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1712 poděkování
- Dostal: 3595 poděkování
Re: Konec zahradníků. Mít svítidla a květináče je toxi-zloči
No, asi je všem jasné, co nám to všem připomíná...
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 14
- Dal: 19 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
Re: Konec zahradníků. Mít svítidla a květináče je toxi-zloči
Celé je to absurdní a já osobně jsem pro legalizaci marihuany. Pochybuju, že by pak huličů nějak zvlášť přibylo, protože kdo teď chce, ten to stejně kouří. Ale to je asi na jinou a podstatně delší diskuzi. Tento případ dokládá, že se i v současnosti policejní orgány občas chovají jako StB.