Bezdomovec si stahoval nahé fotky dětí (Deník.cz)

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1721 poděkování
Dostal: 3601 poděkování

Bezdomovec si stahoval nahé fotky dětí (Deník.cz)

Nový příspěvek od Kasz »

Bezdomovec si stahoval nahé fotky dětí. Nešířil jsem je, hájil se u soudu (Deník.cz)

Zaujala mě slova paní dr. Sejbalové:

Státní zástupkyně v odvolání požadovala pro Macha nařízení sexuologického léčení. S návrhem souhlasila také soudní znalkyně z oboru sexuologie Petra Sejbalová. Podle ní může být Mach nebezpečný. „U člověka se sexuální deviací je riziko recidivy až pětasedmdesát procent. Měl by podstoupit léčbu," myslí si Sejbalová.

Soudce ale návrh zamítl. Přiklonil se k tvrzení obžalovaného, že se nedopustil pedofilního jednání. „Fotky jsem měl, ale děti jsem neobtěžoval," vysvětloval soudu Mach.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
fenix

Re: Bezdomovec si stahoval nahé fotky dětí (Deník.cz)

Nový příspěvek od fenix »

Takže pedofilní jednání = otěžování dětí ? Fakt super
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 504 poděkování

Re: Bezdomovec si stahoval nahé fotky dětí (Deník.cz)

Nový příspěvek od Jednorozec »

A znalkyně je taky super, 75% že se znovu dopustí, čeho vlastně? stahování nahých fotek? No to vážně strašně někomu ublíží. A ta společenská nebezpečnost, to ho musíme hned poslat na léčení... A co mu tam na to poradí v tom léčení?
Nebo že by znalkyně snad zastávala ten nesmyslný názor, že kdo kouká na fotky nakonec znásilňuje?