Ahojky, dlouho jsem tu nebyla, ale nebylo to z nedostatku času, spíš jsem přemýšlela o tom, jestli mám ve svém příběhu pokračovat. Se svým současným mužem jsem se seznámila před pár lety. Na první pohled láska jako trám

měla jsem pocit, že je to konečně ON...Líbil se mi jako muž a co mne na něm uchvátilo bylo jeho starostlivé chování a neustálá péče o mne. Bylo to skvělé mít vedle sebe muže, který je laskavý a který mne opečovává jako květinku. Zhruba po roce našeho soužití došlo k velkému zvratu, začalo to nenápadně jeho vyptáváním, zda mi v sexu stačí...Řekla jsem že ano i když podvědomě jsem si říkala, že to jediné u nás pokulhává. Budu upřímná v posteli mu to vůbec nejde,nikdy mne neuspokojí, ale protože je v civilním životě super chlap nenapadne mne cokoliv mu vyčítat. Možná to je mnou samotnou, lidé si přece v sexu nemusí pokaždé sednout, ale Radim mne stále ujišťuje, že já jsem úžasná a on je babrák a že bych si měla najít nějakého dobrého milence. Přiznal se mi, že je vlastně submisivní a líbí se mu, když jsem dominantní...
Přemýšlím, jak moc jsem jiná, že jsem se opět dostala do takového extrému!!! Od žárlivého agresivního muže k jemnému, benevolentnímu muži, který mi doporučuje najít si milence...
Předchozím pisatelem jsem byla ujišťována tím, že si to nemám všechno dávat za vinu, ale je tohle všechno normální ??? Sama už nevím , co je a není normální a kde jsou nějaké hranice.
Nevím, jak se vše seběhlo, ale od chvíle, kdy se mi k tomu přiznal, jsem vůči němu zaujala bez jakýchkoliv problémů dominantní postavení a NAŠE hrátky si užívám stejně jako on. Mít někoho pod kontrolou po těch šílených letech je vlastně příjemné. Dostali jsme se do fáze, kdy s ním ,,KLASICKY " vůbec nespím a ani o to nestojím, on tvrdí, že je nejspokojenější chlap na světě a že chce se mnou žít navždy.
Současný stav byl korunován dalším přiznáním - můj muž onanuje nad obrázky polonahých mlaďounkých slečen- spíš holčiček, přiznal se, že ho to vzrušuje už řadu let.
Zpočátku jsem s tím měla problém, už toho bylo na mne opravdu moc, ale náš vztah je o upřímnosti čehož si cením. Mého partnera jsem tudíž obdarovala pásem cudnosti pro muže, a v rámci našich hrátek mu zamykám na pár dní penis jinak by se nad fotkami malých holek uhonil!!!
Pokud si to zaslouží odemknu ho a on mi může ukázat fotku nad kterou by si to rád udělal. Patřičně ho za to potrestám a pak mu to konečně dovolím;)
TOHLE JE CELÝ MŮJ PŘÍBĚH, trochu zvláštní přiznávám...
Všimla jsem si, že si ho přečetlo už spoustu lidí, proto zas naoplátku očekávám Vaše názory
Díky moc Klárka