Stigmatizace pedofilů - ankety

Diskuze o problematice pedofilie a pedofilů.
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 10
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 145 poděkování
Dostal: 840 poděkování

Stigmatizace pedofilů - ankety

Nový příspěvek od Myš »

http://link.springer.com/article/10.1007/s10508-014-0312-4
V obou anketách byla pedofilie definovaná jako "dominantní sexuální zájem o děti". (...)
14% (anketa 1 ze dvou německých městech, N=854) a 28 % (anketa 2 dělaná online v anglicky mluvících zemích, N=201) účastníků se shodlo na tom, že pedofilové by měli být radši po smrti, i se nikdy nedopustili trestného činu. (...)
Výsledky silně napovídají že pedofilové jsou stigmatizovanou skupinou riskující vystavení silné diskriminaci
Kdo by to řekl když většina lidí jenom věří tomu, co se o nás objeví v médiích? Zajímavý je rozdíl výsledků v Německu a anglicky mluvících zemí, který ale také bude podle mě silně ovlivněn tím, že v Německu se anketa dělala naživo a v anglicky mluvících zemích online. Online si lidé dovolí říci prakticky vše.

Ale osobně to tak zle nevidím, z lidí, kteří to o mě ví, se mě nepokusil zabít ještě ani jeden :)
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 509 poděkování

Re: Stigmatizace pedofilů - ankety

Nový příspěvek od Jednorozec »

Třeba ti, co by chtěli, jen naivně (alespoň doufám) čekají, že to uděláš sám dobrovolně...
Naposledy upravil(a) Jednorozec dne úterý 5. 8. 2014, 12:21:53, celkem upraveno 1 x.
Hranicar
Registrovaný uživatel
ve věku od: 8
ve věku do: 14
Dal: 19 poděkování
Dostal: 43 poděkování

Nový příspěvek od Hranicar »

Tohle bych bral jako příspěvek k té otázce, jestli mají pedofilové opravdu tak špatnou pověst. Ten výsledek mě až tak nepřekvapuje. Myslím, že USA a Británii byla a je panika ohledně pedofilie nejsilnější.
simgiran
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Studie: Stigmatizace lidí s pedofilií

Nový příspěvek od simgiran »

"Čtrnáct procent (studie 1) a 28 % (studie 2) účastníků souhlasilo, že by bylo lepší, aby byli lidé s pedofilií byli mrtví, dokonce i když nikdy nespáchali trestný čin."
http://link.springer.com/article/10.1007%2Fs10508-014-0312-4

(viz také v anglické sekci http://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?f=57&t=3474)
Naposledy upravil(a) Kasz dne neděle 3. 8. 2014, 22:51:49, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeno s tematicky shodným vláknem
Myš
ve věku od: 10
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 145 poděkování
Dostal: 840 poděkování

Re: Studie: Stigmatizace lidí s pedofilií

Nový příspěvek od Myš »

simgiran píše:"Čtrnáct procent (studie 1) a 28 % (studie 2) účastníků souhlasilo, že by bylo lepší, aby byli lidé s pedofilií byli mrtví, dokonce i když nikdy nespáchali trestný čin."
http://link.springer.com/article/10.1007%2Fs10508-014-0312-4

(viz také v anglické sekci http://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?f=57&t=3474)
Tohle jsem sem dával před pár dny, je to pár příspěvků pod tímto.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1744 poděkování
Dostal: 3620 poděkování

Re: Studie: Stigmatizace lidí s pedofilií

Nový příspěvek od Kasz »

Myš píše:Tohle jsem sem dával před pár dny, je to pár příspěvků pod tímto.
Sloučeno. :)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Nezbeda
Nový člen
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 13

Nový příspěvek od Nezbeda »

Tak představa mladého, svázaného děvčátka, inu... proč zase ne? I když přiznám se, do teď mě to nenapadlo si to představovat. Takže děkuji autorům ankety, za inspiraci( info pro případné novináře: lecos z toho co zde píšeme může být myšleno i ironicky. tak to berte, při psaní reportáží, prosím v úvahu)

S anketami je to asi tak: Dejte si na FB následující anketu "Myslíte si o pedofilech že jsou: za A) Zlí, za B) násilní, nebo za C) jsou úplně neškodní?"

Asi by každý z nás dovedl, už dopředu,snadno odhadnout výsledek. Ankety už jenom svým stylem prostě můžou být předpojaté. Proto nemá smysl, příliš pitvat anketní výsledky a lze je je z tohoto důvodu snadno zpochybnit.
Co z nich však lze číst docela s jistotou, je celková nálada lidí a v tomhle si myslím, že češi jsou relativně benevolentní