Upozornění na nevhodnou soukromou zprávu od anonyma
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 504 poděkování
Upozornění na nevhodnou soukromou zprávu od anonyma
Právě mi přišla soukromá zpráva od uživatele Anonymous bez rozumného obsahu s odkazem na nějakou onion "adresu", kterou ani nehodlám zkoušet. Každopádně anonymous mohou posílat soukormé emaily?
Naposledy upravil(a) Kasz dne úterý 23. 6. 2015, 12:29:33, celkem upraveno 1 x.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
- Dal: 404 poděkování
- Dostal: 746 poděkování
Re: soukromá zpráva od anonyma
Díky za upozornění. Jelikož už jsem zaznamenal více případů zneužití (především rozesílání spamu) této funkce návštěvníky, tak jsem dnes e-mal návštěvníkům zakázal.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1721 poděkování
- Dostal: 3601 poděkování
Přemýšlím ale, jakým způsobem udělat, aby na mé stránce uživatele zde na fóru byla možnost emailového kontaktu pro kohokoliv, nejen pro registrované. Nějaký nápad? To, že mi člověk procházející fórum nemůže snadno poslat email, mi vadí.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Člen skupiny ČEPEK
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
- Dal: 565 poděkování
- Dostal: 723 poděkování
Možnost zveřejnit v profilu svoji emailovou adresu? A třeba v nějaké formě nečitelné pro stroj? Ale uznávám, chybí tam ta snadnost několika kliků.Kasz píše:Přemýšlím ale, jakým způsobem udělat, aby na mé stránce uživatele zde na fóru byla možnost emailového kontaktu pro kohokoliv, nejen pro registrované. Nějaký nápad? To, že mi člověk procházející fórum nemůže snadno poslat email, mi vadí.
Dostal jsem anonymní email jenom jednou. Byla to reakce návštěvníka na nějaký můj příspěvek. Docela mi vadilo, že jsem z emailu nepochopil, na který příspěvek vlastně reaguje, a že jsem neměl možnost odpovědět.
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Dal: 1099 poděkování
- Dostal: 2046 poděkování
Přemýšlel jsem nad tím. Předchozí možnost posílání emailů přes fórum se mi moc nelíbila. Byl bych pro kolonku, kde bych si mohl email normálně vypsat bez toho, aby tam najelo okénko s nápisem "Email", ale rovnou adresa sama. Tak by mi mohl kdokoliv na můj "pedomail" napsat, ať už z řad veřejnosti nebo z řad fóra.
Pro jistotu bych k ní ale pak vložil varování pro současné i budoucí uživatele. Něco ve smyslu, že kolonka je dobrovolná a uvedením emailu jej zveřejníme kompletně i pro příchozí veřejnost, tedy se vystavujeme i rizikům spamů, urážek či nevhodných linků, které by nám kdokoliv mohl napsat.
Sám to navrhuji jen z důvodu, že díky náhodnému uvedení emailu v jednom příspěvku na fóru se mi již někdo ozval a vznikla z toho velmi plodná diskuze. Je ale malá pravděpodobnost, že člověk, co se mi bude chtít ozvat, toto téma objeví.
Přijde mi zároveň škoda to dávat do výkřiku, jako to má Kasz, ten by primárně měl sloužit k jiným věcem, ne ke kontaktům.
S přáním hezkého zbytku dne,
Marco F.
Pro jistotu bych k ní ale pak vložil varování pro současné i budoucí uživatele. Něco ve smyslu, že kolonka je dobrovolná a uvedením emailu jej zveřejníme kompletně i pro příchozí veřejnost, tedy se vystavujeme i rizikům spamů, urážek či nevhodných linků, které by nám kdokoliv mohl napsat.
Sám to navrhuji jen z důvodu, že díky náhodnému uvedení emailu v jednom příspěvku na fóru se mi již někdo ozval a vznikla z toho velmi plodná diskuze. Je ale malá pravděpodobnost, že člověk, co se mi bude chtít ozvat, toto téma objeví.
Přijde mi zároveň škoda to dávat do výkřiku, jako to má Kasz, ten by primárně měl sloužit k jiným věcem, ne ke kontaktům.
S přáním hezkého zbytku dne,
Marco F.
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
-
- Administrátor
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Proto mám svůj email ve "Výkřiku do tmy"... s popisem Administrátorský kontakt. Tím je pro mě vyřešeno vše.
-
Ale aby se to vyřešilo pro všechny, tak by byla podobná kolonka záchranným lanem.
Marco Freeman,
-
- Administrátor
Vytvoříme tedy novou kolonku s popisem "Kontakt"?
-
Byl bych pro. To varování bys tam dal nebo si myslíš, že by bylo zbytečné?
Marco Freeman,