Pedofilní zájem je u mužů přirozený a normální (Monarchista)

Sekce pro vkládání článků, které se týkají problematiky pedofilie, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky).
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.

PRAVIDLA POUŽÍVÁNÍ IKON:

– dobrý článek
– ucházející článek
– špatný článek
– článek z dezinformačního média

Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1715 poděkování
Dostal: 3597 poděkování

Pedofilní zájem je u mužů přirozený a normální (Monarchista)

Nový příspěvek od Kasz »

"Pedofilní zájem je u mužů přirozený a normální", zaznělo na "vědecké" konferenci v Cambridgi (Monarchista.cz)

"Pedofilní zájem je u mužů přirozený a normální" ... "Přinejmenším značná část normálních mužů by chtěla mít sex s dětmi ... Děti vzrušují normální muže," i tyto výroky zazněly na "vědecké konferenci" o pedofilii v červenci loňského roku na univerzitě v Cambridgi. Zprávu o tom zveřejnil v minulých dnech deník The Telegraph.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 145 poděkování
Dostal: 831 poděkování

Re: Pedofilní zájem je u mužů přirozený a normální (Monarchi

Nový příspěvek od Myš »

Více mě zarazilo tohle:
,,Plummer je věrný svým myšlenkám i dnes. Tvrdí, že samotné dětství není biologickou realitou, ale historickým sociálním konstruktem."

No, pan profesor je asi druhý Benjamin Button, jinak by si biologické reality toho, že nebyl dospělý, všiml. Je diskutabilní nakolik je dětství sociálním konstruktem ale jeho biologická stránka je podle mě zřejmá a neopomenutelná.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 501 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

No otázka pak samozřejmě je kdy děství "skončí". Je to s pohlavní dospělostí (dívky mohou mít měsíčky poměrně brzo, i chlapci mohou být plodní třeba ve 12ti), nějakým věkem (18)? To druhé rozhodně "společenský konstrukt" je..
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Dal: 565 poděkování
Dostal: 723 poděkování

Nový příspěvek od Daniel »

Já dětství měl. Patřila k němu obrovská naivita, bezmezná důvěra, učení se a poznávání světa, dětské hry, časté pády a rozbitá kolena. A patřila k němu i biologická nezralost. Jsem za to rád. A rád na své dětství vzpomínám.

Jestli pan profesor neměl dětství, pak je mi ho upřímně líto, ale ať ho proboha nebere druhým.

A jestli jsem jako pedofil měl v životě problémy, nebylo to způsobeno netolerantní společností, ale nepochopením významu sexuality v mém životě.

P.S.: Ještě dodávám, že poté, co jsem si na internetu přečetl pár článků o čepku, tak bych články o podobných konferencích bral s velkou rezervou.
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ