Novinky.cz: Papež František: Každý padesátý kněz je pedofil
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 14
- Dal: 19 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
Re: Novinky.cz: Papež František: Každý padesátý kněz je pedo
No teď teda nemám jasno... Proč furt všichni mluví o dědičném hříchu? Není to náhodou tak, že Ježíš tento dědičný hřích svým obětováním z celého lidstva sňal?
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 12
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
- Dal: 467 poděkování
- Dostal: 300 poděkování
Ospravedlnujem sa. Neumyselne som poplietol pojmy a evidentne som myslel nieco ine, nez autor citatu, na ktory som reagoval. Nebudem radsej vysvetlovat, kam som mieril, lebo sa do toho zapletiem este viacHranicar píše:No teď teda nemám jasno... Proč furt všichni mluví o dědičném hříchu? Není to náhodou tak, že Ježíš tento dědičný hřích svým obětováním z celého lidstva sňal?
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 501 poděkování
Přijmout pedofílii jakože je to dědičný trest, je podle mne nesmysl. Dá se to jednoduše vyvrátit tím, že by ji pak museli mít všichni lidé (všichni přece jsou potomky Adama a Evy /neboli česky Muže a Ženy/ ne?), nebo by museli mít alespoň nějakou jinou "úchylku žádostivosti".
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1712 poděkování
- Dostal: 3595 poděkování
Jak napsal Hranicar, dědičný hřích na sebe vzal Ježíš Kristus, všichni pokřtění jsou tohoto hříchu při křtu zbaveni.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1712 poděkování
- Dostal: 3595 poděkování
A neměl by raději nejdřív vychladnout někdo jiný?dodo píše:SIME... vychladi a zestárni sakra co tu stále blábolíš je k ******* ...
Většinou to bývá po dohodě mezi adminy. Myslím, že se to stalo minulý rok poté, co se aktivně a bez masky účastnil minuloroční Prague Pride. A mám dojem, že brzy přijmeme do Týmu také Myšáka (rovněž aktivního účastníka Pride), chce pomoci s Poradnou, která je ve velmi zanedbaném stavu (nemám na ni čas). Snad mu ji tento měsíc předám.dodo píše:nechápu kdo mohl simgirama určit jako admina
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!