Lékaři dali sexuálnímu deviantovi svobodu. Poté zaútočil

Sekce pro vkládání článků, které se nehodí do ostatních podsekcí Reakce na média a které jsou zároveň s ohledem na téma fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosím, vkládejte pouze články valné kvality.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Lékaři dali sexuálnímu deviantovi svobodu. Poté zaútočil

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Novinky.cz: Lékaři dali sexuálnímu deviantovi svobodu. Krátce poté zaútočil

Člověk se zajímavou minulostí, má na kontě i desetiletou dívku a další nespecifikované nezletilé školačky, ale to bylo nejspíš náhražkové chování. Štve mě, že ho nechali spáchat toho tolik, ale těžko těm trestům něco vyčítat — poprvé byl mladistvý, takže podmínka byla na místě, podruhé už ho zavřeli na tvrdo, ale zkrátka ho neodhadli při propuštění z léčebny.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Deda
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Uti, non abuti (Užít, nikoliv zneužít)
Dal: 227 poděkování
Dostal: 114 poděkování

Re: Lékaři dali sexuálnímu deviantovi svobodu. Poté zaútočil

Nový příspěvek od Deda »

Gabrieli ono se to někdy dost špatně odhaduje. V léčebně se zdál být v pohodě. Dostal se mezi lidi a jeho nutkání se vrátilo, krátkodobé vycházky to ukázat nemusely. Někteří pacienti dokáží kamuflovat lépe jak chameleon.
Krásný sluníčkový den přeje Děda