Jednorozec píše:Tohle je, podle mne naprosto nesmyslná úvaha. Sex je lidská potřeba, stejně jako dýchání či jídlo. Tělo si o ni řekne a nijak to nesouvisí s našimi prioritami. Masturbace je podle mne velmi jednoduchý a účinný způsob jak uvolnit přebytečné napětí a velká část (u pedofilů snad téměř všichni) jiný způsob ani nemá. Snažit se ho nějak omezovat a vyvolávat u lidí špatné pocity dokonce nepovažuji za morální (podle mne je to pokrytecké).
Milý Jednorožče, obávám se, že já ani nikde nepsal, že by někdo měl svou masturbaci omezit. Netvrdím, že mi masturbace přijde špatná, je to úplně normální věc, tak nedokážu pochopit, proč tu neustále řešíme argument typu "Ale mě přijde hloupé s masturbací přestávat", když tady se nikdo nebaví o tom, že by se s tím přestávat mělo.
Jediná věc, kterou jsem ohledně ní sem napsal, je ta, že pokud mám problém být s dětmi a když projdu kolem nějakého pěkného na ulici, hned se mi postaví a mám chuť ho pronásledovat a někam zatáhnout a vážně vím, že k tomu nemám daleko a třeba nebýt jiných lidí na ulici, vážně bych to udělal, a jediným východiskem ze situace je jít za roh do postranní uličky a vyhonit si, tak je něco prostě blbě. A řešení
není s masturbací přestat, nýbrž si najít sexuologa, pedofil sám si už v této situaci bohužel asi nepomůže.
Upřímně doufám, že to je naposledy, co jsem to musel vypisovat. Pro jistotu ještě jednou tučně, protože vážně nevím, jestli už mluvím čínsky
:
Nikdy jsem nenapsal, že se s masturbací přestávat má, nikde jsem nenapsal, že je to něco nenormálního. Upřímně doufám, že to stačí.
Jednorozec píše:Jaký prosímtě může mít zneužívané dítě "pohled" na něco o čem ani neví že to existuje/děje se??
Tady mně dokonce napadá otázka, co to je za "dobráka", co příjde za člověkem, který o ničem neví a začne mu vykládat jak si nad jeho obrázky někdo honí a ptát se ho jak se mu to líbí...
Zkusím napsat třeba situaci, která u jednoho zneužívaného může nastat. Dejme tomu, že se zneužívání ohlásí a policie následně mluví s rodiči v kuchyni v domnění, že zneužívané dítě spí v patře ve svém pokoji. To ale nespí, lepí ucho na dveře a snaží se poslouchat, co policisté rodičům říkají, aby se dozvědělo větu, že muž, který mu ubližoval si zřejmě podle nahrávek točil DP videa s ním a je pravděpodobné, že je s někým měnil/někam je nahrával a ty teď mohou být hozeny někde na internetu. Pokud má dítě takových 11 let, tak už v dnešní době pravděpodobně ví, jak co s počítačem a internetem funguje a asi si domyslí, s kým asi zneužívač videa měnil. (Když beru v úvahu svoji jedenáctiletou sestru, jí by souvislost určitě došla, na to ji znám dost.) V tu chvíli si asi řekne: "No výborně, já trpím a někdo si u toho dělá ještě dobře." A nevím, jestli se po takové myšlence budu usmívat jako sluníčko nebo mi spíš bude hůř a budu brečet.
Je to jen na uvedení, že aby se to dítě dozvědělo, nemusí to být nutně tak, že mu někdo něco řekne.
A i kdyby se to, milý Jednorožče, nedozvědělo v dětském věku, může pátrat v dospělosti v takových 18ti letech, aby se dopátralo pravdy a ani tehdy mi tato myšlenka neudělá zrovna nejlíp.