Třináctiletý Američan byl obviněn ze znásilnění pětileté (Novinky.cz)

Reakce na články z médií (tisk, rozhlas, televize, internet, ...) a diskuze o nich.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1545 poděkování
Dostal: 3434 poděkování

Třináctiletý Američan byl obviněn ze znásilnění pětileté (Novinky.cz)

Nový příspěvek od Kasz »

Policie v americkém státě Ohio obvinila teprve 13letého chlapce ze znásilnění pětileté dívky. K činu mělo dojít koncem října na dětském hřišti u restaurace McDonald's v Andersonu, oznámila stanice CBS.

Místní šerif obdržel upozornění na sexuální útok na pětileté děvče 29. října. Chlapec je údajně přepadl na jedné z atrakcí krátce před 21. hodinou. Dívku tam takto pozdě na chvíli zanechala samotnou její babička, když odešla do restaurace.

Policie následně zveřejnila záběry hocha z bezpečnostních kamer. Přihlásil se rodičovský pár, který poznal svého 13letého syna.

Chlapec byl zadržen a umístěn do vazební věznice pro nezletilé v Hamiltonu. Byl obviněn ze znásilnění. Podle kanceláře šerifa se přiznal.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
MR_Xguard
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 8
Dal: 108 poděkování
Dostal: 298 poděkování

Re: Třináctiletý Američan byl obviněn ze znásilnění pětileté

Nový příspěvek od MR_Xguard »

Zajmalo by mě, jaký měl ke svému činu motiv.