Pedofil (19) znásilnil v Chebu školáka (7)! Vytipoval si ho před školou (Blesk.cz)
Dnes informací o tomto mladíkovi proběhlo internetem víc, záměrně jsem vybral článek s nejbulvárnějším titulkem i obsahem. Ne nadarmo je autorem tohoto článku mor...
Pedofil (19) znásilnil v Chebu školáka (7)! (Blesk.cz)
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1780 poděkování
- Dostal: 3687 poděkování
Pedofil (19) znásilnil v Chebu školáka (7)! (Blesk.cz)
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! 

-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 14
- Dal: 19 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- Výkřik do tmy: Slib daný dítěti je posvátný a neporušitelný. A jeden ze základních slibů, které musímě dítěti dát, je ten, že mu nikdy neublížíme, vědomě či nevědomě.
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 23 poděkování
Re: Pedofil (19) znásilnil v Chebu školáka (7)! (Blesk.cz)
Možná, že kdyby na toho chlapce zavolala nebo pro něj zaběhla a přivedla si ho, když odcházel a ona viděla, že ten muž jde za ním a nenechala ho jít pryč s ním v zádech, tak by chlapec nemusel být zneužit ani jednou.„Prý viděla, že na chlapce čekal a pak ho sledoval,“ řekla Blesku jedna z maminek. ... Podle informací Blesku byl i tak zneužit dvakrát.
Nevím jak ostatní, ale kdybych byl učitel a za chlapcem, kterého znám, pádil nějaký divný chlápek, který se den co den pohybuje kolem školy, a jelikož toho kluka znám, tak vím, že k němu nepatří, tak bych toho kluka jen tak odejít nenechal.