Má to někdo taky tak? A co si o mě myslíte?

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
Sasuke
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
Výkřik do tmy: Slib daný dítěti je posvátný a neporušitelný. A jeden ze základních slibů, které musímě dítěti dát, je ten, že mu nikdy neublížíme, vědomě či nevědomě.
Dal: 3 poděkování
Dostal: 23 poděkování

Má to někdo taky tak? A co si o mě myslíte?

Nový příspěvek od Sasuke »

Nazdar všem zde.
Mám menší dotaz, co se týče celkově pedofilie a z části hlavně mé osoby.
Brzy mi bude 24 let, a hooodně dlouho, už dost let, vím, že jsem zaměřen na děti. Tedy aspoň částečně. Celkově mám tu preferenci pohlaví a věku trošku zvláštní. Líbí se mi buďto malé holčičky tak do deseti let nebo (a více) kluci nad jedenáct let. A co je ještě šílenější, líbí se mi taky ženy a muži mého věku. :D Tudíž jsem takříkajíc docela na všechno.
A aby toho ještě nebylo málo, tak mám jisté sadistické (a málokdy i masochistické) a sice dost mírně, ale i nekrofilní představy. Jsem prostě divný.
Mám i přítelkyni (té je momentálně 21) a upřímně můžu říct, že ji miluji a jsem s ní na 100% šťastný. Ví o mně už snad všechno.
Můj coming out byl zvláštní. Pamatuji si, že někdy kolem 12-ti, 13-ti se mi líbily hlavně malé holčičky, rád jsem je hlídával a tak. Výjimkou byla moje mladší sestra, kterou jsem měl hrozně rád, ale ne jako nějakou hezkou holčičku, ale vážně jen jako sestru. Byly jí tehdy 3 roky a v tomhle věku se mi obvykle dívenky začínají líbit. Tehdy jsem to ale moc dobře nechápal a ani jsem si s tím popravdě moc nelámal hlavu.
To až v patnácti letech jsem si začal připouštět, že jsem jiný. Tehdy jsem se ale nepovažoval za pedofila, jako spíš za nějakého zvrhlíka. Do toho se mi začalo motat zamilování se do jednoho kluka o dvě třídy níž (bylo mu třináct a vypadal na trochu míň), což mi zmátlo myšlenky totálně. Zároveň se mi totiž začaly líbit i holky, ale mého věku a starší.
V osmnácti jsem poprvé zkusil vztah s nějakou holkou, ale moc nám to neklapalo. Často jsme se hádali a tak, tak jsem se s ní zhruba po půlroce rozešel. Asi by bylo vhodné dodat, že to nebyla jen její vina, ale určitě i moje, protože ten kluk, do kterého jsem se zamiloval v patnácti, se mi stále líbil a nemohl jsem ho vypustit z hlavy. Býval jsem mrzutý a přemýšlel jsem nad ním, místo abych si vážil vlastní holky.
Potom jsem byl nějakou dobu sám a bylo mi tak dobře. Už jsem si zhruba byl jistý, co se mi všechno líbí, dokonce jsem se smířil i s tím, jaké mám představy (nutno dodat, že tyhle představy se uplatňují hlavně ve fantaziích o klucích, u děvčat téměř nikdy). Můj idol se odstěhoval na druhý konec ČR. Prožíval jsem blbé období, protože jsem se chtěl dostat na jednu školu a rodiče mi v tom zabránili a donutili mě nastoupit na jinou VŠ, která mě ani teď absolutně nebaví.
No a tehdy jsem zkusil jednu internetovou seznamku a začal si čím dál více dopisovat s jedním šestnáctiletým mladíkem, se kterým jsem potom opět šel do vztahu, na dálku. Ten ale netrval ani měsíc. Teď vážně nevím proč, ale co mezi námi rychle vzplálo, také rychle zhaslo. Brzy nás přestalo bavit vidění se naživo jednou za sto let a každý si začal žít život po svém. Nikdy jsme si ani oficiálně neřekli, že se spolu rozcházíme. Prostě to tak bylo a ani jeden z nás se v tom nechtěl pitvat. Musím poznamenat, že jsem si s ním pak už nikdy nepsal, i když dodnes mi skype hlásí, kdy je ve stavu online.
Po tomhle jsem na lásku docela zanevřel. Ve škole jsem se šrotil a ačkoliv mě to nebavilo, tak mi to aspoň trochu šlo. A pak jsem na jedné autobusové zastávce v dešti potkal svoji dnešní přítelkyni :) Mně bylo tehdy chvíli dvacet jedna a jí táhlo na devatenáct. Dodnes nevím jak, ale spřátelili jsme se. Pamatuji si, jak jsme jeden týden byli oba nemocní a celou dobu si psali na skypu :) Nikdy, NIKDY by mě ale nenapadlo, že o pár let později se budeme držet za ruce a přemýšlet o společné budoucnosti. Nyní jsme spolu ve vztahu něco přes půlrok a jsem šťastný, jako nikdy v životě. I ona je šťastná a já jsem proto rád. Těžko bych někde hledal tolerantnější osobu.
A jak to mám s dětmi? Když jsem na privátě, tak k nim moc přístup nemám, v čtvrti, kde pobývám kvůli škole, je jich vážně minimum. Za to když přijedu domů, je to hotový ráj. Přímo před domem máme velké dětské hřiště, kde se sbíhají malé a sem tam i trochu starší děti. Jejich matky nám (mně :D) je často dávají hlídat, hlídám je, když můžu, už dost let a jejich rodiče mi věří, tudíž jsem tehdy s nimi vážně hodně. Neuvěříte, kolikrát mi taková pěkná holčička usnula v náručí u pohádky. A často jsem s nimi byl doma sám, sestra často o víkendech (a já jsem doma spíše jednou za čas o víkendu) spává u kamarádek (nyní jí je 11) a mamka s otcem jsou v práci do aleluja, vlastně je skoro nevidím. Někdy si říkám, že domů jezdím právě kvůli těm holčičkám, protože nikdo jiný mě tam moc jako nečeká :D
Někdy tady a i jinde čtu, že pokud pedofil holčičku dlouho nezná, neměl by s ní být moc o samotě, neměl by ji uspávat, nebo ji třeba koupat, že je to rizikové. S tímhle já ale nesouhlasím. Dá se říct, že malých děvčat jsem potkal hodně a někdy jsem jim pomáhal ještě v koupelně. A ANI JEDNOU se mi nestalo, že bych se přestal ovládat, že bych neměl čistou hlavu či ji nějak bezdůvodně ochmatával (do tohoto samozřejmě nepočítám, kdy jsem jí třeba umýval vlásky, to bez doteků vážně nejde) a ani tehdy jsem to nedělal proto, že jsem "měl možnost si sáhnout".
Holčičky mě sexuálně vzrušují, ale pokud mám možnost s nějakou být, jsem tam s ní a ne někde v hlavě s fantaziemi. Kupodivu v jejich přítomnosti často ani nepociťuji vzrušení. Neříkám, že když třeba s děvčaty blbnem v bazéně, tak že jsem rád pro chladivou vodu a proto, že nikdo nevidí pod hladinou můj "stan" v kalhotách. Ale ani tehdy si nemyslím nic typu "Tak tahle holčička je krásná, tu bych si rád odvedl do postele.", vážně ne. Tehdy si řeknu "Tahle holčička je pěkná." a tím pro mě myšlenky končí. Nikdy u mě nehrozilo a ani hrozit nebude, že bych nějakou chtěl zneužít.
Je tedy tak moc rizikové být s nimi o samotě? Možná, že to tak není třeba u všech. Zajímaly by mě vaše názory na mou osobu, a jestli to má taky někdo tak, že u něj zneužití vážně nehrozí. A taky bych se chtěl zeptat, co si myslíte o mé zvláštní orientaci a jestli to nemá někdo podobně :D
Díky předem za odpovědi.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1767 poděkování
Dostal: 3674 poděkování

Re: Má to někdo taky tak? A co si o mě myslíte?

Nový příspěvek od Kasz »

Ahoj Sasuke,
nechceš se zaregistrovat? Už vidím, jak tady vepisuješ další a další příspěvky, a po dvou týdnech budu přiřazovat ke tvé přezdívce 40 do té doby vložených anonymních komentářů, což není zrovna moje libá činnost. :)

Je tedy tak moc rizikové být s nimi o samotě?
Tohle je zcela individuální. Každý si musí najít svou hranici, kdy už cítí, že by daná situace pro něj mohla být riziková. Pro někoho může být riziko už jen potkat holčičku na ulici, pro jiného nemusí být rizikem ani to, když bude spát přes noc v jedné posteli se zcela nahou a přitulenou holčičkou.

Každopádně vítej na fóru a děkujeme za tvůj příběh. *good*
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1168 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Ahoj Sasuke,
jak píše Kasz, samota riziková být nemusí, je to individuální. Taky si nemyslím, že by u mě hrozilo zneužití, nejúchylnější myšlenky mám tehdy, když s dětmi nejsem.
No a ta zvláštní orientace? Pokud mi paměť slouží, jsi asi rekordman v počtu pohlavních a věkových kategorií, které se ti líbí. Ale to není nic, čím by ses měl trápit. :)
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Deda
Registrovaný uživatel
ve věku od: 6
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Uti, non abuti (Užít, nikoliv zneužít)
Dal: 228 poděkování
Dostal: 114 poděkování

Nový příspěvek od Deda »

Drahý Sasuke, jak ti radí Kasz bylo by dobré se zaregistrovat. Já jsem sem taky chodil jen na čumendu a před pár měsíci jsem se zaregistroval. Jak se píše v knize džunglí "jsme jedné krve, ty i já". Také jsem nikdy žádné dítě nezneužil a vím, že to nikdy neudělám. Moje preferované dívenky jsou 6-11 ale samozřejmě se mi líbí i dívenky mladší ale i starší. Dokonce jsem byl i ženatý a byla doba, kdy jsem byl s exmanželkou i šťastný, i když jsem jí nijak silně nemiloval. Podle mne jsi asi bisexuální a tvůj preferovaný věkový rozsah je poněkud větší ale proč ne. Každý člověk je individualita a neznám člověka, který není na něco ujetý, a to nemyslím jen na sexuální stránku. Toto fórum mi dalo hodně, až zde jsem se vyznal ze své pedofilie, ze své lásky k holčičkám a mohl jsem zde popsat i svůj život s touto orientací. Nikdy jsem nenašel odvahu se někomu s tím svěřit až zde. Jsou zde lidé stejného zaměření a dovedou pochopit co se v každém z nás děje a co prožívá tam uvnitř ve své mysli a ve svém srdci. Děkuji náhodě, která mne sem, na toto fórum přivedla. Zde najde každý z nás nejen pochopení, ale i poučení a dobře míněnou radu.

Krásný sluníčkový den ti přeje Děda
Hranicar
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 14
Dal: 19 poděkování
Dostal: 43 poděkování

Nový příspěvek od Hranicar »

Ahoj. No jak to tak pozoruju, tak to nemáš zlé :D Tak trochu na všechno a všeho dostatek. Akorát na to, co máš v kalhotách, si dávej v blízkosti holčiček pozor. Jinak to podle mě žádný problém nepředstavuje, zvlášť když máš i dospělou přítelkyni.
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Dal: 567 poděkování
Dostal: 723 poděkování

Nový příspěvek od Daniel »

Ahoj Sasuke,

děkuji za příspěvek a připojuji se ke Kaszově prosbě. Budeme rádi, když se zaregistruješ a staneš se součástí komunity.

Co se týče sexuálních preferencí, líbí se mi holčičky a nejkrásnější mi připadají ve věku kolem pěti až osmi let. Líbí se mi dětské chování, dětský úsměv, dětská nevinnost, plyšové hračky v dětských rukou a neskutečně sexy na mě působí i takové detaily, jako je vypadlý mléčný zub. Nicméně navzdory tomu se mi líbí i dospělé ženy a už přes deset let žiji ve spokojeném manželství. Když vyjdu na ulici a vidím ty krásné dívenky v letních šatičkách, tak mi samotnému připadá zvláštní, že je pro mě moje vlastní manželka přitažlivá. A občas si z legrace říkám, jestli nejsem nějaký divný a úchylný pedofil :D O to víc mě, potěší, když potkám někoho, kdo je ještě divnější, než já ;) A jestli máš přítelkyni, se kterou si rozumíš a kterou máš rád, máš důvod být za to vděčný.

Co se týče rizikových situací, moje zkušenost je asi taková: Potkávám dívenky, které jsou krásné, potkávám dívenky, které jsou ještě krásnější, potkávám dívenky všední. A občas potkám dívenku, do které bych byl schopen se zamilovat. Takovým ode mne nic nehrozí. Ale pak jednou za čas potkám dívenku, kterou bych byl schopen zneužít, kdybych věděl, že by mi za to nehrozil žádný postih ani lidí, ani od Boha. Když nebudu počítat divoké pubertální období, tak jsem takové holčičky za svůj čtyřicetiletý život potkal dvě. A když jsem přemýšlel, co mají společného, uvědomil jsem si, že bych je nezařadil mezi ty nejkrásnější, a že jsou to holky, kterých si z nějakých důvodů nevážím a dalo by se říci, že jimi trochu pohrdám. Před takovými se musím mít na pozoru. Nejhorší věc, kterou mohu v přítomnosti takové holčičky udělat, je říkat si, že mi nic nehrozí a že to zvládnu.

A ještě bych z vlastních zkušeností dodal, že nejlepší věc, kterou může pedofil udělat pro své duševní zdraví, je trávit čas s reálnými dětmi a trávit ho smysluplným způsobem. Ta životní realita je totiž neskonale krásnější, než všechny naše sny :)

Daniel
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Sasuke
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
Výkřik do tmy: Slib daný dítěti je posvátný a neporušitelný. A jeden ze základních slibů, které musímě dítěti dát, je ten, že mu nikdy neublížíme, vědomě či nevědomě.
Dal: 3 poděkování
Dostal: 23 poděkování

Nový příspěvek od Sasuke »

Tak jsem se zaregistroval. Děkuji za pozvání :)
Deda
Registrovaný uživatel
ve věku od: 6
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Uti, non abuti (Užít, nikoliv zneužít)
Dal: 228 poděkování
Dostal: 114 poděkování

Nový příspěvek od Deda »

Vítej mezi námi a přeji ti aby to bylo pro tebe přínosem.

Krásný sluníčkový den Děda