Přátelé, každý den chodím na naturistické (nuda) pláže napást oko a potěšit srdce. Je to nádhera, vřele všem doporučuji, já chodím již spousty let.
Krásný sluníčkový den všem přeje Děda
Naturistické pláže
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 6
- ve věku do: 11
- Výkřik do tmy: Uti, non abuti (Užít, nikoliv zneužít)
- Dal: 227 poděkování
- Dostal: 114 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 506 poděkování
Re: Naturistické pláže
No a co ten trapas, když se ti díky sexi holčičkám vzruší co nemá? To bych musel být "imrwere" ve studené vodě...
-
- Registrovaný uživatel
Drahý Jednorožče za ta léta se naučíš erekci ovládat. K nežádoucí erekci dochází jen zřídka a u podstatně mladších (dalo by se říci pubertálních) jedinců. Pokud chodíš na tyto pláže pravidelně několik let nahota i u preferovaných jedinců ti přijde samozřejmá jako večerní róba nebo smoking na plese.
Krásný sluníčkový den přeje Děda
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
- Dal: 565 poděkování
- Dostal: 723 poděkování
Mám-li mluvit za sebe, tak nuda pláž je velmi asexuální prostředí. Vloni jsem na jedné takové pláži strávil týdenní dovolenou. A žádné sexuální vzrušení se nedostavilo. A to navzdory tomu, že se kolem mě celý týden motala nahá dcera mého kamaráda. Nádherná sedmiletá dívenka. Stavěli jsme spolu hrady z písku, povídali si a dokonce jsem jí složil písničku. Přiznávám, byl na ní krásný pohled. Ale nejkrásnější byla její dětská přirozenost. A tu nahotu jsem velmi rychle přestal vnímat.
Po návratu z dovolené jsem kamarádovi řekl, jak to se mnou je. Byl to můj nejšílenější coming out v životě, ale dopadl dobře, počet zubů po coming outu byl stejný jako počet zubů před ním a nakonec jsme si docela dobře a otevřeně popovídali. Při té příležitosti jsem se kamaráda taky zeptal, jak vnímá přítomnost nahých žen na pláži. Odpověděl, že se rád podívá, ale nijak ho to nevzrušuje a dívat se podruhé už nemá zapotřebí. Bylo to zvláštní, protože i když mluvil o úplně jiné věkové kategorii, tak jinými slovy říkal to samé, co já.
No a letos moje i kamarádova rodina jedeme zase na stejnou pláž
P.S.: Ještě dodávám, že nejsem příznivcem nudismu ani naturismu, jen jsem zjistil, že vlhké plavky v kombinaci s mořskou vodou mi nedělají dobře. Takže když dovádíme s dětmi na mělčině nebo v písku, tak plavky raději odkládám.
Po návratu z dovolené jsem kamarádovi řekl, jak to se mnou je. Byl to můj nejšílenější coming out v životě, ale dopadl dobře, počet zubů po coming outu byl stejný jako počet zubů před ním a nakonec jsme si docela dobře a otevřeně popovídali. Při té příležitosti jsem se kamaráda taky zeptal, jak vnímá přítomnost nahých žen na pláži. Odpověděl, že se rád podívá, ale nijak ho to nevzrušuje a dívat se podruhé už nemá zapotřebí. Bylo to zvláštní, protože i když mluvil o úplně jiné věkové kategorii, tak jinými slovy říkal to samé, co já.
No a letos moje i kamarádova rodina jedeme zase na stejnou pláž
P.S.: Ještě dodávám, že nejsem příznivcem nudismu ani naturismu, jen jsem zjistil, že vlhké plavky v kombinaci s mořskou vodou mi nedělají dobře. Takže když dovádíme s dětmi na mělčině nebo v písku, tak plavky raději odkládám.
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 13
- ve věku do: 19
- Výkřik do tmy: Tých, ktorí sa oneskoria potrestajú dejiny- Michail Gorbačov 1.10.1989
- Dal: 7 poděkování
- Dostal: 15 poděkování
Ja som v roku 2010 trávil dovolenku na nuda pláži na Rujane a čuduj sa svete s priateľkou sme tam boli asi najmladší so všetkých podľa vzhľadu tam nebol nik iný pod 40. Tobôž nie nejaké deti spolu s rodičmi. Holt Nemci sú dosť divný a to mali nudapláže už dobách NDR a dnes sa asi boja úchylákov . Na sk a cz som nikdy nebol na nudapláži chýba mi odvaha, čo ak by som tam stretol svojho suseda alebo kolegu, tak neviem posúdiť ako to funguje tu.
-
- Registrovaný uživatel
Drahý Semper, když potkáš souseda nebo kolegu z práce tak se bavíš jako by jste se potkali na chodníku nebo v parku. On bude nahý jako ty a jemu to zajisté nepřijde divné. Já se za ta léta co tam chodím potkal s několika známými i se sousedkami i s jejich dětmi a nikomu z nás to nepřišlo divné nebo nepatřičné. Je to prostě normální pro naturisty (nudisty). Vřele doporučuji navštívit nějakou nuda pláž nebo nahaté koupání v bazénech ať už ve SR nebo ČR.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 5
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=CTQ00lX_1D8
- Dostal: 8 poděkování
Jestli toto není důkazem, že pedofilie je běžná sexuální orientace, tak nevím zda je země kulatá či hranatá. Vlastně placatá, že?Daniel píše:Při té příležitosti jsem se kamaráda taky zeptal, jak vnímá přítomnost nahých žen na pláži. Odpověděl, že se rád podívá, ale nijak ho to nevzrušuje a dívat se podruhé už nemá zapotřebí. Bylo to zvláštní, protože i když mluvil o úplně jiné věkové kategorii, tak jinými slovy říkal to samé, co já.