Naturistické pláže

Diskuze a porada registrovaných uživatelů ohledně situací a problémů z jejich života.
Deda
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Uti, non abuti (Užít, nikoliv zneužít)
Dal: 227 poděkování
Dostal: 114 poděkování

Naturistické pláže

Nový příspěvek od Deda »

Přátelé, každý den chodím na naturistické (nuda) pláže napást oko a potěšit srdce. Je to nádhera, vřele všem doporučuji, já chodím již spousty let.

Krásný sluníčkový den všem přeje Děda
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 506 poděkování

Re: Naturistické pláže

Nový příspěvek od Jednorozec »

No a co ten trapas, když se ti díky sexi holčičkám vzruší co nemá? To bych musel být "imrwere" ve studené vodě...
Deda
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od Deda »

Drahý Jednorožče za ta léta se naučíš erekci ovládat. K nežádoucí erekci dochází jen zřídka a u podstatně mladších (dalo by se říci pubertálních) jedinců. Pokud chodíš na tyto pláže pravidelně několik let nahota i u preferovaných jedinců ti přijde samozřejmá jako večerní róba nebo smoking na plese.

Krásný sluníčkový den přeje Děda
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Dal: 565 poděkování
Dostal: 723 poděkování

Nový příspěvek od Daniel »

Mám-li mluvit za sebe, tak nuda pláž je velmi asexuální prostředí. Vloni jsem na jedné takové pláži strávil týdenní dovolenou. A žádné sexuální vzrušení se nedostavilo. A to navzdory tomu, že se kolem mě celý týden motala nahá dcera mého kamaráda. Nádherná sedmiletá dívenka. Stavěli jsme spolu hrady z písku, povídali si a dokonce jsem jí složil písničku. Přiznávám, byl na ní krásný pohled. Ale nejkrásnější byla její dětská přirozenost. A tu nahotu jsem velmi rychle přestal vnímat.

Po návratu z dovolené jsem kamarádovi řekl, jak to se mnou je. Byl to můj nejšílenější coming out v životě, ale dopadl dobře, počet zubů po coming outu byl stejný jako počet zubů před ním :D a nakonec jsme si docela dobře a otevřeně popovídali. Při té příležitosti jsem se kamaráda taky zeptal, jak vnímá přítomnost nahých žen na pláži. Odpověděl, že se rád podívá, ale nijak ho to nevzrušuje a dívat se podruhé už nemá zapotřebí. Bylo to zvláštní, protože i když mluvil o úplně jiné věkové kategorii, tak jinými slovy říkal to samé, co já.

No a letos moje i kamarádova rodina jedeme zase na stejnou pláž :)

P.S.: Ještě dodávám, že nejsem příznivcem nudismu ani naturismu, jen jsem zjistil, že vlhké plavky v kombinaci s mořskou vodou mi nedělají dobře. Takže když dovádíme s dětmi na mělčině nebo v písku, tak plavky raději odkládám.
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
semper
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 19
Výkřik do tmy: Tých, ktorí sa oneskoria potrestajú dejiny- Michail Gorbačov 1.10.1989
Dal: 7 poděkování
Dostal: 15 poděkování

Nový příspěvek od semper »

Ja som v roku 2010 trávil dovolenku na nuda pláži na Rujane a čuduj sa svete s priateľkou sme tam boli asi najmladší so všetkých podľa vzhľadu tam nebol nik iný pod 40. Tobôž nie nejaké deti spolu s rodičmi. Holt Nemci sú dosť divný a to mali nudapláže už dobách NDR a dnes sa asi boja úchylákov :). Na sk a cz som nikdy nebol na nudapláži chýba mi odvaha, čo ak by som tam stretol svojho suseda alebo kolegu, tak neviem posúdiť ako to funguje tu.
Deda
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od Deda »

Drahý Semper, když potkáš souseda nebo kolegu z práce tak se bavíš jako by jste se potkali na chodníku nebo v parku. On bude nahý jako ty a jemu to zajisté nepřijde divné. Já se za ta léta co tam chodím potkal s několika známými i se sousedkami i s jejich dětmi a nikomu z nás to nepřišlo divné nebo nepatřičné. Je to prostě normální pro naturisty (nudisty). Vřele doporučuji navštívit nějakou nuda pláž nebo nahaté koupání v bazénech ať už ve SR nebo ČR.
Krásný sluníčkový den přeje Děda
Honey
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 5
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=CTQ00lX_1D8
Dostal: 8 poděkování

Nový příspěvek od Honey »

Daniel píše:Při té příležitosti jsem se kamaráda taky zeptal, jak vnímá přítomnost nahých žen na pláži. Odpověděl, že se rád podívá, ale nijak ho to nevzrušuje a dívat se podruhé už nemá zapotřebí. Bylo to zvláštní, protože i když mluvil o úplně jiné věkové kategorii, tak jinými slovy říkal to samé, co já.
Jestli toto není důkazem, že pedofilie je běžná sexuální orientace, tak nevím zda je země kulatá či hranatá. :) Vlastně placatá, že? ;)