Trochu na odlahčenie.. Začal som brigádovať ako predavač vo veľkom supermarkete. A vždy keď ide rodič s niejakym krasnym dievčatkom tak total strácam kontrolu nad tym čo robím. Dnes mi jedno ale 5 ročné podalo lízatko a 2 sladkosti a ešte mi aj pekne z ruky do ruky dala drobné..
Trvalo mi chvílu než som sa uvedomil kde som alebo jedna keď som nemal práve zákazníkov za mnou stála v košiku a zadoček mala vyšpuleny asi pol metra odo mňa.. mohla mať ale 7-8 a presne môj typ. Ktorí pedofil by zvládol pozerať sa pred seba? Občas sa bojím že si to niektorí zo zamestnancov všimne ako kukám po deťoch preto sa musím začať kontrolovať. alebo spravím manko 20€ na každé dievčatko ale úplne najkrajšia bola približne 13 ročná.. síce správanie nevychovanej pubertiačky ale postavu a tváričku mala bozškú.. Ženy som si všimol tak 2 ktoré fakt stáli zato, z toho jedna je moja kolegyna, z dievčatiek ich bolo aspoň 15… Pedofil sa začne cítiť ako pedofil až keď má väčší prístup k deťom
Mám problém
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 50
- Výkřik do tmy: Malý príbeh o láske:
5 ročné dievčatko príde za svojim veľkym bratom a pýta sa ho: "Čo je to láska?" Ten jej odpovie: "Láska je keď si každe ráno zoberieš z mojej školskej tašky čokoládu a ja si ju aj napriek tomu stále dávam na to isté miesto." - Příspěvky: 118
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 22 poděkování
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
- Dal: 145 poděkování
- Dostal: 831 poděkování
Re: Mám problém
Jo, to znám. Brigádničím v místě, kam děti chodí pravidelně. Některé se občas zastaví a zeptají se kde co je nebo se dokonce zajímají o to, co dělám. Škoda, že zpětná vazba od dětí není položka na seznamu pracovních povinností
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD