Mám problém

Diskuze a porada registrovaných uživatelů ohledně situací a problémů z jejich života.
kredenc
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 50
Výkřik do tmy: Malý príbeh o láske:

5 ročné dievčatko príde za svojim veľkym bratom a pýta sa ho: "Čo je to láska?" Ten jej odpovie: "Láska je keď si každe ráno zoberieš z mojej školskej tašky čokoládu a ja si ju aj napriek tomu stále dávam na to isté miesto."
Dal: 14 poděkování
Dostal: 22 poděkování

Mám problém

Nový příspěvek od kredenc »

Trochu na odlahčenie.. :) Začal som brigádovať ako predavač vo veľkom supermarkete. A vždy keď ide rodič s niejakym krasnym dievčatkom tak total strácam kontrolu nad tym čo robím. :D Dnes mi jedno ale 5 ročné podalo lízatko a 2 sladkosti a ešte mi aj pekne z ruky do ruky dala drobné..
Trvalo mi chvílu než som sa uvedomil kde som :D alebo jedna keď som nemal práve zákazníkov za mnou stála v košiku a zadoček mala vyšpuleny asi pol metra odo mňa.. mohla mať ale 7-8 a presne môj typ. Ktorí pedofil by zvládol pozerať sa pred seba? :) Občas sa bojím že si to niektorí zo zamestnancov všimne ako kukám po deťoch preto sa musím začať kontrolovať. :D alebo spravím manko 20€ na každé dievčatko :D ale úplne najkrajšia bola približne 13 ročná.. síce správanie nevychovanej pubertiačky ale postavu a tváričku mala bozškú.. Ženy som si všimol tak 2 ktoré fakt stáli zato, z toho jedna je moja kolegyna, z dievčatiek ich bolo aspoň 15… Pedofil sa začne cítiť ako pedofil až keď má väčší prístup k deťom :D
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 145 poděkování
Dostal: 831 poděkování

Re: Mám problém

Nový příspěvek od Myš »

Jo, to znám. Brigádničím v místě, kam děti chodí pravidelně. Některé se občas zastaví a zeptají se kde co je nebo se dokonce zajímají o to, co dělám. Škoda, že zpětná vazba od dětí není položka na seznamu pracovních povinností :)
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD