,,Maminko, tatínku, jsem chlapec," oznámila pětiletá holčička a lékaři to potvrdili (blesk.cz)
Na konci května získala rodina Whittingtonových cenu Harvey Milk Diversity Breakfast za video znázorňující proměnu jejich dcery na syna. Když si byli cenu přebírat, na pódiu stál malý roztomilý chlapeček s krátkými vlasy a dobře padnoucím oblekem. Svůj proslov začal větou ,,Ahoj, jmenuji se Ryland a jsem transsexuální dítě,". Video během chvíle mělo přes sto tisíc zhlédnutí.
Tohle je nejmladší transsexuál světa! Chlapec žije jako dívka, rodiče ho v tom podporují (blesk.cz)
Převléká se za princeznu, miluje růžovou, nosí sukýnky s kanýry, hraje si s panenkami. Chová se jako většina holčiček v tomhle věku. Jenže Keat (9) se narodila jako kluk. Už jako dítě si ale uvědomovala, že je ve špatném těle. A co na tuhle proměnu říká okolí?
"Maminko, tatínku, jsem chlapec," oznámila pětiletá holčička
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 14
- Dal: 19 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
Re: "Maminko, tatínku, jsem chlapec," oznámila pětiletá holč
To je teda název...cenu Harvey Milk Diversity Breakfast
Já jinak nevím, co si o téhle problematice myslet. Transsexualita se určitě může naplno manifestovat už v dětském věku, to je jisté, ale nevím, zda je v takovém věku na místě dělat nějaké závěry.