Dospělý muž žil týden ve skříni své nezletilé sexuální partnerky (iDnes.cz)
Teprve čtrnáctiletá Američanka si do domu vzala o třináct let staršího muže, s nímž měla poměr. Schovávala ho ve skříni, kde ho po týdnu našla její matka.
Dívka ze Severní Karolíny se s dospělým mužem seznámila na internetu. Pozvala ho k sobě domů. Muž se s dívkou oddával sexu, a když byli ostatní doma, schovával se ve skříni. Dívčině matce ale začalo být divné, že z kuchyně mizí jídlo a pití. "Říkala jsem si, že všem nějak víc chutná," uvedla. Prošla ale celý dům a v dceřině skříni pak muže objevila.
"Otevřela jsem dveře od skříně a tam stál ten muž. Byla jsem šokovaná," popsala. Muž z domu utekl, ale na místě nechal telefon i peněženku.
Policie ho obvinila z jedenáctinásobného pohlavního zneužití nezletilé.
Dospělý muž žil ve skříni své nezletilé sexuální partnerky
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1721 poděkování
- Dostal: 3601 poděkování
Dospělý muž žil ve skříni své nezletilé sexuální partnerky
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!