Mami, tati, jsem gay... (evavateriemaxova.blog.idnes.cz)
Dosaďte si do nadpisu i textu článku místo slova gay slovo pedofil a místo slova homosexualita slovo pedofilie. Že to (až na některé specifické odlišnosti) sedí až příliš přesně?
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1712 poděkování
- Dostal: 3595 poděkování
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 6
- ve věku do: 11
- Výkřik do tmy: Uti, non abuti (Užít, nikoliv zneužít)
- Dal: 227 poděkování
- Dostal: 114 poděkování
Re: Mami, tati, jsem gay... (evavateriemaxova.blog.idnes.cz)
Drahý Kaszi pod to se podepíšu. Je to moc hezky napsáno, změnit slova tak jak si navrhl, sedí to i naší orientaci.
Krásný sluníčkový den přeje Děda
Krásný sluníčkový den přeje Děda
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 14
- Dal: 19 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
Myslím, že dneska už většina rodičů dokáže docela dobře rozdýchat, když jim potomek řekne, že je gay. Před 25 lety nejspíš byla situace jiná. Možná obdobná, jako když se dnes někdo rodičům svěří, že je pedofil. A možná že za pár let už i tohle budou všichni brát s pohodou.
Je to takové hnusné, ale někdy si docela přeju, aby jednoho krásného dne těm ultrakonzervativcům a ultrapravičákům tohle řekl právě jejich potomek. Co by pak dělali? Dokázali by zatratit či vydědit vlastní dítě kvůli tomu, že je homosexuál nebo pedofil? Kolik lidí by tohle udělalo? Věřím, že by se takoví našli. A kolik lidí by pak přehodnotilo své postoje? Docela by mě to zajímalo, i když teda rozvrácenou rodinu nikomu nepřeju.
Je to takové hnusné, ale někdy si docela přeju, aby jednoho krásného dne těm ultrakonzervativcům a ultrapravičákům tohle řekl právě jejich potomek. Co by pak dělali? Dokázali by zatratit či vydědit vlastní dítě kvůli tomu, že je homosexuál nebo pedofil? Kolik lidí by tohle udělalo? Věřím, že by se takoví našli. A kolik lidí by pak přehodnotilo své postoje? Docela by mě to zajímalo, i když teda rozvrácenou rodinu nikomu nepřeju.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 501 poděkování
Já se obávám, že velká část těchle jedinců, by ty své děti vážně zatratila a ještě by měli dojem, jak se zachovali správně...
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
- Dal: 565 poděkování
- Dostal: 723 poděkování
Považuji se za pravičáka. A myslím, že hodně lidé by mě označilo za ultrakonzervativce. Neměl bych nejmenší problém, kdyby mi moje vlastní dítě řeklo, že je homosexuál. Ale asi bych měl problém, kdyby s někým začalo žít. Nebyl by to důvod ho zavrhnout, nebo ho přestat mít rád. Jen mám trochu obavy, že by nám ubylo témat k rozhovorům.
Vadí mi, jak se v souvislosti s používáním slov homosexuál a pedofil zaměňuje sexuální orientace s činy a životním stylem člověka. Nedávno jsem na idnes viděl titulek článku, že Indie prohlásila homosexualitu za trestnou. Začetl jsem se do článku a dozvěděl se, že to není pravda, že trestným se stal homosexuální pohlavní styk. Nechci rozebírat rozhodnutí indického soudu, ostatně si myslím, že do toho, co dva dospělí lidé dělají v soukromí svojí ložnice, úřadům vůbec nic není. Ale je to názorná ukázka zaměňování pojmů.
A o tom, v jakých významech se používá slovo pedofil, je tady zbytečné mluvit Přitom v originálním významu je to tak krásné slovo.
Co se týče mých zkušeností, otci jsem to říct nestihl. Matce jsem svůj comming out naservíroval opatrně na etapy. Sice musela přehodnotit svoji představu pedofila jako zarostlého úchyláka, co za rohem v křoví znásilňuje malou holčičku, ale vzala to dobře. A vzhledem k tomu, že jsem se nakonec oženil a že se i dočkala vnučky, tak nemá důvody ke stížnostem.
A ještě perličku. Nedávno jsem se s maminkou znovu bavil na tohle téma. A po více než dvaceti letech jsem se od ni dozvěděl, že když jsem chodil do tanečních, tak měla vážné obavy, jestli nejsem homosexuál Prý mě tancování bavilo, jenom ty holky mě tak nějak nezajímaly, a na rozdíl od mých vrstevníků jsem to po erotické stránce nijak zvlášť neprožíval.
Ale vzpomínám si, že mi tenkrát v 16-ti vysvětlovala, co to homosexualita je, a že se mě taky ptala, jestli se mi líbí kluci. Samozřejmě jsem jí řekl, že se mi líbí holky. Jenom rozebírat jejich věk nás tenkrát ani jednoho nenapadlo.
Vadí mi, jak se v souvislosti s používáním slov homosexuál a pedofil zaměňuje sexuální orientace s činy a životním stylem člověka. Nedávno jsem na idnes viděl titulek článku, že Indie prohlásila homosexualitu za trestnou. Začetl jsem se do článku a dozvěděl se, že to není pravda, že trestným se stal homosexuální pohlavní styk. Nechci rozebírat rozhodnutí indického soudu, ostatně si myslím, že do toho, co dva dospělí lidé dělají v soukromí svojí ložnice, úřadům vůbec nic není. Ale je to názorná ukázka zaměňování pojmů.
A o tom, v jakých významech se používá slovo pedofil, je tady zbytečné mluvit Přitom v originálním významu je to tak krásné slovo.
Co se týče mých zkušeností, otci jsem to říct nestihl. Matce jsem svůj comming out naservíroval opatrně na etapy. Sice musela přehodnotit svoji představu pedofila jako zarostlého úchyláka, co za rohem v křoví znásilňuje malou holčičku, ale vzala to dobře. A vzhledem k tomu, že jsem se nakonec oženil a že se i dočkala vnučky, tak nemá důvody ke stížnostem.
A ještě perličku. Nedávno jsem se s maminkou znovu bavil na tohle téma. A po více než dvaceti letech jsem se od ni dozvěděl, že když jsem chodil do tanečních, tak měla vážné obavy, jestli nejsem homosexuál Prý mě tancování bavilo, jenom ty holky mě tak nějak nezajímaly, a na rozdíl od mých vrstevníků jsem to po erotické stránce nijak zvlášť neprožíval.
Ale vzpomínám si, že mi tenkrát v 16-ti vysvětlovala, co to homosexualita je, a že se mě taky ptala, jestli se mi líbí kluci. Samozřejmě jsem jí řekl, že se mi líbí holky. Jenom rozebírat jejich věk nás tenkrát ani jednoho nenapadlo.
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
Já také nemám rád, jak se zaměňují činy a orientace. Sex s dospělými osobami stejného pohlaví nemá být legální proto, že je homosexualita sexuální orientace, má být legální, protože není dobrý důvod takovou činnost zakazovat. Společnost by měla mít velmi dobrý důvod, pokud chce učinit určité jednání nelegálním. Fakt, že jsou tu lidé sexuálně zaměření na dospělé osoby stejného pohlaví, kteří si svoje zaměření nevybrali a nemohou ho změnit, jen dělá zakazování sexu s osobami stejného pohlaví více nemorálním. Rozhodnutí indického soudu je špatné a nemorální. Nepostavil se za lidská práva, která by měl chránit.
Samozřejmě takovéto zaměřování pak pomáhá blbečkům hlásajícím šikmou plochu strašícím pedofily.
Samozřejmě takovéto zaměřování pak pomáhá blbečkům hlásajícím šikmou plochu strašícím pedofily.