Voliči podľa očakávania súhlasili s tým, aby trestaní pedofili mali doživotný zákaz kontaktu s maloletými osobami v rámci profesionálnej alebo dobrovoľníckej činnosti. Iniciatívu podporilo približne 63 percent voličov.
A jak si ten doživotní zákaz kontaktu jako představují? A to jako zakáží i kontakt s vlasními dětmi? Podle mě je to blbost už z principu a myslím že je to v rozporu hned s několika právy člověka.
Nikdo nemůže být trestán opakovaně za jenu věc a podobné zákazy nejsou nic jiného... Podobný zákaz nemůže ani mít vliv na zneužívání dětí.
V článku se píše o zakázu práce s dětmi, nikoliv veškerého sociálního kontaktu s dětmi. Je to obdoba našeho zákazu výkonu určitého povolání, v ČR lze tento zákaz uložit na max. 10 let.
Československá pedofilní komunita – již 12 let s Vámi!
Opět protipedofilní hysterie. Pak ať tedy zakáží heterosexuálům pracovat se ženami taky hrozí, že nějaký jedinec může znásilnit etc. etc.. Já jsem jinak naprosto klidný a vyrovnaný člověk, ale tyhle hysterie mne vytáčí. Asi se s tím už do smrti nevyrovnám, že se nedělí lidé na dobré a špatné ale podle politické příslušnosti, sociálního postavení, národnosti, náboženství, barvy kůže, sexuální orientace etc. etc..
I přes toto všechno přeji krásný a sluníčkový den všem Děda