5 nejzvrhlejších stránek českého internetu

Sekce pro vkládání článků, které se týkají problematiky pedofilie, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky).
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.

PRAVIDLA POUŽÍVÁNÍ IKON:

– dobrý článek
– ucházející článek
– špatný článek
– článek z dezinformačního média

Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Kontakt: [email protected]
Dal: 297 poděkování
Dostal: 543 poděkování

5 nejzvrhlejších stránek českého internetu

Nový příspěvek od Teenbl »

http://g.cz/5-nejzvrhlejsich-stranek-ceskeho-internetu/
Velmi zvláštní věc, ze které se některým zatočí hlava, jiným žaludek. Chápeme, že jde o nemoc, ale zde prezentované zkušenosti mají nádech erotických povídek a určitě se shodneme, že touha po nezletilých klucích i děvčatech je špatná, zvlášť kvůli disproporčnímu chápání sexuality mezi starými a mladými. Děti prostě nejsou schopny chápat, o co sakra jde, a nepřijde jim na tom v podstatě nic divného. A to je největší ohavnost a nekonečný kruh, který pedofilii dělá tak zrůdnou. Pokud si to pedofilové, kteří si jsou vědomi svého stavu, nejsou schopni uvědomit, tak pardon – tady žádné racionální obhajování ani vysvětlení neobstojí.
Obdrželi jsme sice až třetí místo, celý článek je k smíchu, ten člověk pravděpodobně náš web ani nečetl, nebo je totálně omezený.
Nechcete mu někdo napsat? :)
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1733 poděkování
Dostal: 3605 poděkování

Re: 5 nejzvrhlejších stránek českého internetu

Nový příspěvek od Kasz »

Tak jsem tam do komentáře pod článek připsal:

Vážený pane autore, kdybyste se jen na chvíli začetl do stránek Československé pedofilní komunity, možná byste zjistil, o co těmto stránkám jde. Erotickou preferenci dětí stěží nějakým způsobem vymýtíte. Sama o sobě nemůže být špatná. Je to jako kdybyste řekl, že člověk, co je mentálně zaostalý, je špatný. My nemůžeme za to, jak jsme se narodili. Ale můžeme za svoje činy. Většina z nás děti nezneužívá ani nikdy zneužívat nehodlá. S dětmi máme běžné vztahy jako jiní dospělí, jen možná z naší strany o trochu víc vážněji prožívané. Kupříkladu já pracuji jako učitel na základní škole. Práce mne baví a s dětmi mám vztahy zcela standardní jako kterýkoliv jiný učitel. Naše stránka (podle Vašeho vyjádření zvrhlá) mnohým lidem pomohla najít sebe sama a pomohla jim uvědomit si, co jsem zač a co si k dětem nikdy nesmím dovolit. Myslím si, že naše stránka není zvrhlá, ale zvrhlé je nazývat zvrhlou jedinou stránku v ČR a SR, ve které funguje anonymní sexuologická poradna, kde odpovídají odborníci - sexuologové. Zkuste zapřemýšlet, co byste dělal, kdyby za Vámi jednoho dne přišel Váš syn a svěřil se s tím, že se mu líbí děti. Pokud byste měl skutečnou starost o svého syna, zjistil byste, že http://www.pedofilie-info.cz je jediná stránka na českém a slovenském internetu, kde se o pedofilii dozvíte naprosto vše důležité, co Vám a Vašemu synovi pomůže udělat si v sobě jasno.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙