Ako sa z obete stal ďalší netvor (Matúš)
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 27
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 1435 poděkování
- Dostal: 3300 poděkování
Ako sa z obete stal ďalší netvor (Matúš)
Do redakce přišel nový příběh, autorem je Matúš:
Ako sa z obete stal ďalší netvor
Diskutovat lze v tomto vlákně. Autorovi děkujeme za zaslání.
Ako sa z obete stal ďalší netvor
Diskutovat lze v tomto vlákně. Autorovi děkujeme za zaslání.
Československá pedofilní komunita – již 12 let s Vámi! 

-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 7
- ve věku do: 12
- Dal: 154 poděkování
- Dostal: 469 poděkování
Re: Ako sa z obete stal ďalší netvor (Matúš)

jednoznačne najsilnejší príbeh aký som kedy čítal.
Matúš (ak to čítaš) ďakujem, že som si mohol prečítať tento príbeh...tvoj príbeh... životný príbeh plný bolesti.
Vďaka tvojmu príspevku som si uvedomil... že som vlastne šťastný...
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 14
- Dal: 19 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
Asi jsem si právě uvědomil skutečný význam slov "nespravedlnost" a "utrpení".
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
- Dal: 146 poděkování
- Dostal: 764 poděkování
Jsou pocity, které nelze vyjádřit slovy. Ten po přečtení tvého příběhu, Matůši, je jeden z nich.
Ale přesto chci něco napsat. Chci ti poděkovat za příběh a odvahu ho napsat. Příčinou každého nehezkého činnu je osobní neštěstí. Každý zločinec je v podstatě oběť, jenom se jeho neštěstí dostalo do bodu, kdy už nešlo potlačit. Lidé kolem tebe Tvé neštěstí nevidí a proto Tě odsuzují. Nevěnuj jim pozornost, soudí jenom lidé, kteří sami v sobě mají něco nevyřešeného. Ale na rozdíl od jiných lidí, kteří své neštěstí prostřednictvím zlých činnů šíři dál a způsobují neštěstí jiným, Ty jsi se rozhodl to změnit, jít jinou cestou, cestou léčení, cestou lepšího života. Jsem za to moc rád a držím ti palce. Určitě kolem sebe najdeš i lidi, kteří Tě neodsoudí.
Ale přesto chci něco napsat. Chci ti poděkovat za příběh a odvahu ho napsat. Příčinou každého nehezkého činnu je osobní neštěstí. Každý zločinec je v podstatě oběť, jenom se jeho neštěstí dostalo do bodu, kdy už nešlo potlačit. Lidé kolem tebe Tvé neštěstí nevidí a proto Tě odsuzují. Nevěnuj jim pozornost, soudí jenom lidé, kteří sami v sobě mají něco nevyřešeného. Ale na rozdíl od jiných lidí, kteří své neštěstí prostřednictvím zlých činnů šíři dál a způsobují neštěstí jiným, Ty jsi se rozhodl to změnit, jít jinou cestou, cestou léčení, cestou lepšího života. Jsem za to moc rád a držím ti palce. Určitě kolem sebe najdeš i lidi, kteří Tě neodsoudí.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Nemohu si pomoci, ale zamyslete se nad tim, jestli dany pribeh neni ciste bajeni nejakeho hodne nesrovnaneho pedofila. Pokud by se nakazilo dite, tak by si stryc sel sednout. To mi verte. I kdyby ho opravdu nakazil pri koupani.... A i dalsi veci jsou blbost. Odsouzeni, pobyt v lecebne (opravdu vam nepijde, ze se jeho zazitky velmi lisi od Kuby?)atd...
Silne doporucuji pribeh zkonzultovat s policii SR (jestli se odehral), SUKLU (kolik se na slovensku nakoazilo deti, jak se zjistuje puvod, jestli je mozn aby se nikdo nezajimal, jestli se nejedna o sexulani zneuzivani...)
Silne doporucuji pribeh zkonzultovat s policii SR (jestli se odehral), SUKLU (kolik se na slovensku nakoazilo deti, jak se zjistuje puvod, jestli je mozn aby se nikdo nezajimal, jestli se nejedna o sexulani zneuzivani...)
-
- Administrátor
Není v silách ani kompetencích ČEPEKu ověřovat skutečnou pravdivost zaslaných příběhů. Web bude takový, jaký si ho uděláme. Pokud někdo bude zasílat nepravdivé příběhy, nikomu tím nepomůže. Rovněž není možné se ptát na další podrobnosti, jelikož ty by odhalovaly identitu autora příspěvku. Pokud by se příběh zdál skutečně nereálným, nebyl by zveřejněn.
Dle mého názoru příběh se klidně mohl stát, ale klidně to může být jen něco vymyšleného. Na to je třeba myslet při každém podobném příběhu nebo i příspěvku zde na fóru.
Dle mého názoru příběh se klidně mohl stát, ale klidně to může být jen něco vymyšleného. Na to je třeba myslet při každém podobném příběhu nebo i příspěvku zde na fóru.

-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 6
- ve věku do: 11
- Výkřik do tmy: Uti, non abuti (Užít, nikoliv zneužít)
- Dal: 228 poděkování
- Dostal: 114 poděkování
Přátelé, pozorně jsem přečetl tento příběh a to hned dvakrát. Pokud se stal,tak jak je napsáno, je to velice smutný příběh. Smutný proto, že je tam hodně utrpení, bolesti a zneužívání dětí. Navíc ještě smrtelný virus HIV. Podle mého názoru je možná jádro příběhu pravdivé ale je tam i spousta fabulací. Nechci je vyjmenovávat ale jedna za všechny "Bol síce v dobe zneužitia Davida mimo, ale podplatený sudca a porota rozhodli tak, že bol v danej chvíli plne svojprávny.". U nás ani na Slovensku nemáme porotní soudy a pokud někdo u soudu v trestní věci byl tak ví že ho nesoudí porota ale trestní setát složený většinou ze soudce a dvou přísedících. Porota je okoukaná z amerických filmů. Za další, proč by někdo podplácel soudce? Byl trestně odpovědný i když byl vlastním přičiněním "mimo". Pak tedy těžko věřit i ostatnímu, i když jak jsem psal jádro příběhu pravdivé může být.
Krásný sluníčkový den Děda
Krásný sluníčkový den Děda
Kasz píše:Není v silách ani kompetencích ČEPEKu ověřovat skutečnou pravdivost zaslaných příběhů.
Pri takovehle zjevne blbosti, kde ktera bije do oci zadat do googlu <statistika HIV slovensko> a kliknout na nekolik odkazu, ktere alespon ocividne nejsou ciste novinarsky clanek, tedy asi na 15 odkaz (http://verejnezdravotnictvo.szu.sk/SK/2005/1/aids3.htm) a docist se tam
<<Unikátnou situáciou v Slovenskej republike je tá skutočnosť, že zatiaľ nemáme zaznamenaný ani jeden vertikálny prenos z matky na dieťa a to ani napriek niekoľkým prípadom, keď rodili HIV pozitívne ženy. Podobne je potrebné zvýrazniť skutočnosť, že vo vekovej skupine 0-14 rokov nie je potvrdený ani jeden prípad HIV pozitivity a v skupine 15-19 ročných máme 4 prípady HIV pozitivity. Najpočetnejšie zastúpenou vekovou skupinou v našom súbore HIV pozitívnych osôb sú ľudia vo veku 25-34 rokov v počte 58 z čoho je iba 9 žien. >> v silach kazdeho webu je. S prominutim, nejak vam staci, ze nekdo se tvari jako chudinka pedofil a uverite mu i absolutni zhovadilost.
Udelat si z webu databazi prihlouplych srdcervoucich pribehu, ktere kdovijestli nepsal nekdo, kdo si tak kompenzuje svoji potrebu ublizovat, asi neni slucitelne s cily tohoto webu.(http://www.pedofilie-info.cz/cepek-ceskoslovenska-pedofilni-komunita/) Pokud pan Matus navic byl shledan pedofilem, tak mu byl na nejakou dobu zakazan styk s detmi a pravdepodobne porusil kodexy lecby, tim ze tri roky po spachani cinu kontaktoval primo zneuziteho hocha. (Predani penez by uplne v klidu mohla vyridit matka...Kasz píše:Web bude takový, jaký si ho uděláme. Pokud někdo bude zasílat nepravdivé příběhy, nikomu tím nepomůže.
jenze zverejnen byl.Kasz píše: Pokud by se příběh zdál skutečně nereálným, nebyl by zveřejněn.
pritom to obsahuje jednu blbost za druhou.
1) Dve deti nakazene virem HIV. Verejne dostupna informace - na Slovensku nebylo nakazeno zadne dite virem HIV.
2) Nositele viru HIV jsou obecne jedni z nejlepe informovanych pacientu o sve chorobe, pokud aspon trochu chteji. Pobyt ve vezeni je pobyt, kde se kazdy normalni nudi k smrti, takze studovat neco o sve nemoci je logickou cinnosti. Tenhle pan pise o HIV takove blbosti, az to praska dvermi. Neni napr jediny duvod k tomu, aby clovek radne berouci leky (na slovensku, stejne jako v Cechach jsou plne hrazene) byl po par letech 2 roky pred smrti.
3) HIV pozitivni vezni jsou ve veznicich zvlast - pri vezenskych kontaktech (rvackach) rozi riziko prenosu infekce.
4) Pokud by nekdo dostal za pohlavni zneuzivani ditete a jeho nakazeni pohlavne prenosnou smrtelnou chorobou tri roky ( a pobyt by mu byl zkraceny na dva), tak si muze hodne gratulovat a ne nadavat na podplacene soudce
5) Pri podezreni na prenos HIV (stryc okamzite hlasil nakazeni rodicum pri koupani, Matuse chytili v posteli s Davidem) by nakzeny okamzite podstupoval postexpozicni lecbu, ktera je hodne neprijemna. Clovek, ktery se vyziva v popisu utrpeni jako Matus, by se o ni zminil. Rovnez tak by dopodrobna licil i nezadouci ucinky lecby.
6) Dva roky pred smrti - tedy faze AIDS je faze utrpeni. Opet, clovek, ktery dopodrobna popisuje kazde utrpeni by se o tomhle rozepsal.
7) Porotu u soudu tu rozebral deda.
Dalsich tak 20 mene zavaznych blbosti, ktere proste neodpovidaji by se naslo. (kvôli HIV veľa pil a nakoniec prepil aj svoje auto, dom a zvyšok majetku., Strýček zariadil pre svojho synovca domáceho učiteľa, ktorý (značne podplatený) robil, že nič nevidí a učil ho. & Všetci ho mali za čudáka a triedu atrakciu., než si za tie peniaze na účte kúpil byt, zbylo mu 350 tisic, 50tisic videl jako dostatecne odskodneni obeti nakazene HIV,- trestni senat by mu naparil 300, to nic; pomineme fakt, ze uz by to byl hodne star pribeh - na slovensku uz maji hodne dlouho euro- od roku 2009, takze ty dva roky uz davno uplynuly, porotu zminoval Deda, matka, ktera si ve 42 (nebo pozdeji) poridila s invalidnim otcem dite..., kreditni karta, fungujici po trech letech)
Identita trstne odsouzenych je verejne znama - vyhlaseni rozsudku je vzdy verejne (i pokud jednani verejne neni.)Kasz píše: Rovněž není možné se ptát na další podrobnosti, jelikož ty by odhalovaly identitu autora příspěvku
A jednoduchy dotaz na prislusne urady, jestli nekdy byl nekdo usvedcen za pohlavni zneuzivani (souloz) a nakazeni ditete. A estli to byl mladistvy. Neni potreba zjistovat identititu.
Dle meho nazoru a dukazu je to jednoduse blbost na blbost, ktera byla napsana clovekem vyzivajicim se v popisovani utrpeni deti i dospelych a nebo ciste podvodnikem s baronprasilovskymi rysy. Pokud pribeh chcete uverejnovat, mel by byt v povidkach (mimochodem, je jako povidka psany. ) Mne jako nepedofilovi jen prislusi varovani, ze tohle vam verjnost moc nenakloni (narozdil od vas si ale myslim, ze vetsina verejnosti proti pedofilum nic nema a nepovazuje je za netvory. Jsou v populaci skupiny, ktere to maji mnohem tezsi. Trochu se tu vyzivate ve vzajemnem potvrzovani nazoru, ze vase predstavy nepretelske verejnosti jsou skutecne a ne soucasti vaseho mozku.) Nejsem s to ale posoudit, jestli se u teto povidky bede pedofilnim sadistum dobre masturbovat. Mne prijde povidka jednoznacne na hranici vkusu a podle mne je tedy na foru nezverejnitelna ani jako povidka.Kasz píše: Dle mého názoru příběh se klidně mohl stát, ale klidně to může být jen něco vymyšleného. Na to je třeba myslet při každém podobném příběhu nebo i příspěvku zde na fóru.
-
- Administrátor
Matúšovi jsem poslal odkaz na zdejší diskuzi a požádal jsem ho o vyjádření.

-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 3
- ve věku do: 50
- Výkřik do tmy: Malý príbeh o láske:
5 ročné dievčatko príde za svojim veľkym bratom a pýta sa ho: "Čo je to láska?" Ten jej odpovie: "Láska je keď si každe ráno zoberieš z mojej školskej tašky čokoládu a ja si ju aj napriek tomu stále dávam na to isté miesto." - Příspěvky: 118
- Dal: 15 poděkování
- Dostal: 22 poděkování
Ak je ten príbeh pravdivy tak to je asi ten najtragickejší osud čo som v živote počul a až nabudúce budem depkovať tak si na toto spomeniem.
Ale bohužial realita je taká že pochybujem že je to čo i len trocha pravdivé. Vela vecí tam nedáva absolutne žiadnu logiku. Od rodičov čo by dovolili byvať v jednom dome s človekom ktory na ich jedineho potomka preniesol HIV a potom keď vyšla pravda najavo, roky ho neudali na policii, hoci robí to čo robí.. (nebudem tie nechutnosti radšej ani písať). Pričom by stačil jeden telefonát na 158.. No a napísal som od tak po je robenie s vyrusom HIV v supermarkete... Medzitym je 20 ďalšich nejasností. Možno to napísal aj volaky nerdovo vyrtualny nepedofil a teraz sa pekne zabáva na našich reakciach a hladí si ego. Ospravedlnujem sa ak je môj koment pre niekoho príliš tvrdí alebo priamy no ja som realista.
Ale bohužial realita je taká že pochybujem že je to čo i len trocha pravdivé. Vela vecí tam nedáva absolutne žiadnu logiku. Od rodičov čo by dovolili byvať v jednom dome s človekom ktory na ich jedineho potomka preniesol HIV a potom keď vyšla pravda najavo, roky ho neudali na policii, hoci robí to čo robí.. (nebudem tie nechutnosti radšej ani písať). Pričom by stačil jeden telefonát na 158.. No a napísal som od tak po je robenie s vyrusom HIV v supermarkete... Medzitym je 20 ďalšich nejasností. Možno to napísal aj volaky nerdovo vyrtualny nepedofil a teraz sa pekne zabáva na našich reakciach a hladí si ego. Ospravedlnujem sa ak je môj koment pre niekoho príliš tvrdí alebo priamy no ja som realista.
Příběh je samozřejmě smyšlený a napsaný lehce narušeným člověkem, ale zajímavé je, že mne připadá jako extrémně největší zrůda příběhu matka. Přece nemůže na světě existovat žena, která by nechala sdílet domácnost se svým dítětem hiv+ nakaženého opilce a ještě ho nechala o něj pečovat.... Kdyby někdo normální matce nakazil dítě hiv jakýmkoliv způsobem, byl by asi do minuty zavražděný :-) Svéprávná žena by to neodpustila, všimla si zneužívání, nahlásila zneužívání, netolerovala další zneužívání a hlavně potom svého syna neopustila.......
Tak to se obávám, že podle toho co píšeš je spousta žen nesvéprávných.jája píše: Svéprávná žena by to neodpustila, všimla si zneužívání, nahlásila zneužívání, netolerovala další zneužívání a hlavně potom svého syna neopustila.......
na tenhle web jsem narazil nahodou (nejsem pedofil) a prvi ve, kterou jsem precetl, je tento clanek. po jeho precteni jsem nebyl dojat, nybrz znechucen obsahem, ktery zcela ocividne vrsi lez vedle lzi. autor bud sprada jednu lez za druhou, aby sam sobe omluvil zneuziti zminovaneho kluka v clanku a vzbudil litost ostatnich nebo je to proste jen narusena osoba, ktera proste jen touzi po pozornost za kazdou cenu. tipoval bych to prvni (ja za to nemuzu, muze za prostredi, ve kterem jsem vyrustal, byl jsem omameny, porota byla podplacena a navic brzo umru)
soudny clovek pozna, ze to cele je vybajene a ze to realite nemuze odpovidat ani za mak.
soudny clovek pozna, ze to cele je vybajene a ze to realite nemuze odpovidat ani za mak.
-
- PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
- Varování: 3
- ve věku od: 5
- ve věku do: 17
- Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291 - Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal
„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král - Příspěvky: 793
- Dal: 451 poděkování
- Dostal: 390 poděkování
Zcela očividně.... Můžete vyjmenovat důkazy které máte? Samozřejmě má každý právo věřit čemu chcete ale takovéto shazování přímo i autora, forma příspěvku a nulové doložení tohoto tvrzení z vašeho příspěvku v podstatě dělá jen bezvýznamný výkřik...
„Polemika má protivníka připravit o klid duše, ne ho urážet.“ — Karl Kraus