Poprava pedofila naražením na kůl

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 512 poděkování

Poprava pedofila naražením na kůl

Nový příspěvek od Jednorozec »

Bohužel nerozumím francouzky, nedokážu odvodit obsah komentáže v onom výtvoru. Takže k tomu dám jen vlastní úvahu. Na ulozto.cz se v sekci erotika objevil výňatek z nějakého filmu/dokumentu staršího data znázorňující popravu člověka nabodnutím na kůl.
Ponechme stranou to jestli se to dá považovat za erotiku. Jde mi o to , že ten dotyčný to video nazval "Poprava pedofila naražením na kůl".....
Stejné video je tam ještě pod názvem " BOLEŠINY - JAK SKONČIL PEDOFIL.wmv "...
Odkaz sem ze zřejmých důvodů dávat ani nebudu.
Hranicar
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 14
Dal: 19 poděkování
Dostal: 43 poděkování

Re: Poprava pedofila naražením na kůl

Nový příspěvek od Hranicar »

Hmmm, úplně stejně můžu toto video zveřejnit s titulkem "Jak dopadl pedobijec". Nebo "Jak dopadl můj soused, co mi kradl švestky".
O tom, že by to byl pedofil, není ve francouzském komentáři zmínka. Vlastně je celkový původ videa nejistý, někdo tvrdí, že pochází z nějakého italského filmu (nevím, proč ta francouzština), někdo dokonce tvrdí, že to je autentické (nedomnívám se, ale autoři měli celkem kuráž). Často se objevuje tvrzení, že se jedná o popravu muže, který se dopustil znásilnění. Pak by možná i bylo logické, že to byl fakt pedofil či co podobného, protože kdyby v těch končinách znásilnil normální ženu, tak by nejspíš popravili ji.