Návrh na změnu označení prohlédnuté složky

Přání, nápady, návrhy na vylepšení, chvála, kritika a stížnosti registrovaných uživatelů. (Noví uživatelé fóra zde mohou zakládat témata či na již založená témata odpovídat až po schválení členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 506 poděkování

Návrh na změnu označení prohlédnuté složky

Nový příspěvek od Jednorozec »

Měl bych dotaz ohledně červeného/zeleného značení přečtených složek.
Momentálně mi to svítí červeně dokud nezezelenají všechny položky uvnitř. U některých by to pro mě znamenalo projít opravdu velkou kupu zpráv které se mi prohlížet nechce/nezjímají mne atd.
Nemohlo by to "zezelenat" jakmile se do dané složky jen podívám, tj. i když se tam jen nakouknu co je nového, i když nepřečtu všechny nové zprávy v tom tématu? Případně zavést ještě jednu barvu jabka pro případ, že tam mám něco neprozkoumaného, ale do tématu už jsem koukal?
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Re: Změna označení prohlédnuté složky.

Nový příspěvek od simgiran »

Já myslím, že by dost lidí nechtělo, aby jim zezelenala jabka už jen rozkliknutím sekce. Pokud se ti nahromadí věci, co číst nechceš, tak je u sekcí obsahující podsekce vpravo hned pod výpisem podsekcí možnost "označit všechna fóra jako přečtená", u sekce obsahující témata je vpravo nahoře v zeleném pruhu "označit všechna témata jako přečtená". Myslím, že to tak stačí, akorát u těch sekcí s podsekcemi je to až dole, což je poněkud nepraktické a je poněkud nelogické, také je poněkud matoucí, že je obdobná volba na dvou různých místech.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 506 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Jenže to zase označí za přečtené i to co přečtené není, mě jde jen o to jestli mám ve složce něco nového co jsem ještě neviděl...
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1724 poděkování
Dostal: 3602 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Myslím si, že je dostatečně komfortní mít označená všechna nepřečtená témata, vč. složek, ve kterých tato témata jsou. Fórum nemůže být přizpůsobeno každému podle toho, jak by se mu to hodilo. Je na uživateli, jak se přizpůsobí tomu, co zde máme.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙