Nejmladší matce na světě bylo pět let. Porodila před 75 roky

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
fenix

Nejmladší matce na světě bylo pět let. Porodila před 75 roky

Nový příspěvek od fenix »

Nejmladší matce na světě bylo pět let. Porodila před 75 roky (aktualne.cz)
V květnu uplyne již 75 let od doby, kdy porodila nejmladší matka na světě své první dítě.

Velmi mladé matky ve světě
Osmiletá dívenka Mum-Zi z Nigérie se stala matkou v roce 1884. Její dcera rovněž porodila brzy, což učinilo z Mum-Zi babičku v sedmnácti letech. Obě byly součástí harému.

V červnu 1932 porodila holčičku šestiletá dívka v indickém Dillí, známá jako "H". Do nemocnice ji přijali podobně jako Medinovou s podezřením na břišní nádor.

V srpnu 1934 porodila mrtvé dítě šestiletá Jelizaveta Gryščenková z bývalého Sovětského svazu. Otcem byl její dědeček. Rodina se po skandálu odstěhovala do Vladivostoku.

V prosinci 1957 porodila v nemocnici v Limě osmiletá Hilda Trujillová holčičku jménem María del Rosario.

V lednu 1993 porodila osmiletá Mexičanka Zulma Moralesová chlapečka v nemocnici v Guadalajaře.

V prosinci 2006 přivedla na svět potomka devítiletá dívka z Peru, která otěhotněla po znásilnění jedním ze svých bratranců.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 512 poděkování

Re: Nejmladší matce na světě bylo pět let. Porodila před 75

Nový příspěvek od Jednorozec »

To už se tu někde, kdysi dávno, probíralo.
Dokonce tam bylo, že jí byli čtyři a něco. I když to si nejsem jistý jestli to nebyl věk kdy otěhotněla.
Holt člověk není stvořený podle dnešních evropských norem . Byly doby kdy se naši předkové běžně dožívali průměrně 13 let a byli v tomto věku považováni za dospělé, přičemž se od nás zase tak moc nelišili...
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1755 poděkování
Dostal: 3641 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
malou
Registrovaný uživatel
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Dal: 1 poděkování
Dostal: 9 poděkování

Nový příspěvek od malou »

K tomu už jsem se kdysi někde vyjadřoval,bud na Českým GL forumu,či Pedodaktylu. Ty zprávy vypadají věrohodně ale asi jsou převzaté z kdový jakých zdrojú. I Wikipedie se zakládá na faktech,ale i tam se múže vloudit chybička. To s tou Linou Medinou nebo jak se menovala nemusí být pravda. To kdy se narodila není jisté,mohlo dojít k úmyslné záměně datumu narození.

Představme si 5 letou holčičku. I když dost holčiček v tomto věku má předčasnou pubertu(dokonce se ten fenomén i nějak jmenuje),projevuje se to tím,že dítě múže být dost rústově či pohlavně vyvynuté ale doopravdy si dost těžko dovedu představit,že pětileté dítě by mohlo být těhotné či dokonce rodit :) .

To neznamená,že to možné není. A co se týče tých ostatních případy,tak ty bych bral taky s rezervou.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 512 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

To že si něco neumím představit, ještě neznamená že to není pravda. Pokud chceš ty informace zpochybnit tak něčím lepším, než tím čemu věříš, či ne...