Nejmladší matce na světě bylo pět let. Porodila před 75 roky

Reakce na články z médií (tisk, rozhlas, televize, internet, ...) a diskuze o nich.
fenix

Nejmladší matce na světě bylo pět let. Porodila před 75 roky

Nový příspěvek od fenix »

Nejmladší matce na světě bylo pět let. Porodila před 75 roky (aktualne.cz)
V květnu uplyne již 75 let od doby, kdy porodila nejmladší matka na světě své první dítě.

Velmi mladé matky ve světě
Osmiletá dívenka Mum-Zi z Nigérie se stala matkou v roce 1884. Její dcera rovněž porodila brzy, což učinilo z Mum-Zi babičku v sedmnácti letech. Obě byly součástí harému.

V červnu 1932 porodila holčičku šestiletá dívka v indickém Dillí, známá jako "H". Do nemocnice ji přijali podobně jako Medinovou s podezřením na břišní nádor.

V srpnu 1934 porodila mrtvé dítě šestiletá Jelizaveta Gryščenková z bývalého Sovětského svazu. Otcem byl její dědeček. Rodina se po skandálu odstěhovala do Vladivostoku.

V prosinci 1957 porodila v nemocnici v Limě osmiletá Hilda Trujillová holčičku jménem María del Rosario.

V lednu 1993 porodila osmiletá Mexičanka Zulma Moralesová chlapečka v nemocnici v Guadalajaře.

V prosinci 2006 přivedla na svět potomka devítiletá dívka z Peru, která otěhotněla po znásilnění jedním ze svých bratranců.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 496 poděkování

Re: Nejmladší matce na světě bylo pět let. Porodila před 75

Nový příspěvek od Jednorozec »

To už se tu někde, kdysi dávno, probíralo.
Dokonce tam bylo, že jí byli čtyři a něco. I když to si nejsem jistý jestli to nebyl věk kdy otěhotněla.
Holt člověk není stvořený podle dnešních evropských norem . Byly doby kdy se naši předkové běžně dožívali průměrně 13 let a byli v tomto věku považováni za dospělé, přičemž se od nás zase tak moc nelišili...
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1545 poděkování
Dostal: 3434 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
malou
Registrovaný uživatel
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Dal: 1 poděkování
Dostal: 9 poděkování

Nový příspěvek od malou »

K tomu už jsem se kdysi někde vyjadřoval,bud na Českým GL forumu,či Pedodaktylu. Ty zprávy vypadají věrohodně ale asi jsou převzaté z kdový jakých zdrojú. I Wikipedie se zakládá na faktech,ale i tam se múže vloudit chybička. To s tou Linou Medinou nebo jak se menovala nemusí být pravda. To kdy se narodila není jisté,mohlo dojít k úmyslné záměně datumu narození.

Představme si 5 letou holčičku. I když dost holčiček v tomto věku má předčasnou pubertu(dokonce se ten fenomén i nějak jmenuje),projevuje se to tím,že dítě múže být dost rústově či pohlavně vyvynuté ale doopravdy si dost těžko dovedu představit,že pětileté dítě by mohlo být těhotné či dokonce rodit :) .

To neznamená,že to možné není. A co se týče tých ostatních případy,tak ty bych bral taky s rezervou.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 496 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

To že si něco neumím představit, ještě neznamená že to není pravda. Pokud chceš ty informace zpochybnit tak něčím lepším, než tím čemu věříš, či ne...