Ahoj
-
- Nový člen
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: ?
-
- Nový člen
Re: Ahoj
Proč zrovna já musím mít tuhle erotickou náklonost nejsem žádný sadista ale rád si prohlížím s myšlenkama na to .mám sice velkou představivost o tom ale kočíruju svoje pudy líbi se mi rád koukám pokecáte o tom někdo ?
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
- Dal: 404 poděkování
- Dostal: 746 poděkování
Vítej na našem fóru.
Také jsem si kdysi pokládal otázku "Proč zrovna já?", později jsem pedofilii bral spíš jako dar. Pozorovat děti samozřejmě můžeš, ale pozor na okolí, je lepší to trochu skrývat. Prozradíš i trochu víc? Třeba jací kluci se Ti nejvíce líbí a to nejen vzhledem, ale i jaké chování se Ti líbí? Kolik máš zhruba roků?
Také jsem si kdysi pokládal otázku "Proč zrovna já?", později jsem pedofilii bral spíš jako dar. Pozorovat děti samozřejmě můžeš, ale pozor na okolí, je lepší to trochu skrývat. Prozradíš i trochu víc? Třeba jací kluci se Ti nejvíce líbí a to nejen vzhledem, ale i jaké chování se Ti líbí? Kolik máš zhruba roků?
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
-
- Nový člen
Ahoj je mi 28 a spíš se mi líbi kluci blond tak těch 10-12 vzhled hubenější trochu odvážný a ne moc stydlivý kdybych to měl tak říct tak se na mě děti lepí nijak zvlášt mi to nevadí užijem si hodně legrace zabavím jejich nudu ale třeba když někde spíme jako třeba stan v přírodě u mě tak jsou takový strašně odvážný se zeptat a i víc nikomu z nich jsem neřekl pojď oni sami bylo to příjemný i když je to vždycky v ústraní hlavně si vždycky rozumíme a zatím nebyl problém ?
-
- Administrátor
Trochu mi tam nesedí ten otazník na konci, jako bys neměl jistotou, že i v budoucnu nebude problém.
Ještě by mě zajímali tvé začátky, jak jsi přišel na to, že jsi pedofil, jak jsi to přijal a jak dlouho Ti to přijetí trvalo?
Ještě by mě zajímali tvé začátky, jak jsi přišel na to, že jsi pedofil, jak jsi to přijal a jak dlouho Ti to přijetí trvalo?
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
-
- Nový člen
Tohle jsem si uvedomil už od svých 8 let na základní škole když jsem začal okukovat mladší ale i zároveň ti ve stejném věku jako jsem i já vzdyť jsem i já byl malí kluk rád jsem koukal v tomhle věku co jsem byl tak jsem se zamiloval do jednoho kluka který byl v 1 třídě chodili jsme často ven hráli si tak jako by na rodinu bylo to strašně nádherný co věk přicházel starší 12 let tak jsem si začal uvědomovat co jsem asi zač nechtěl jsem si to pripustit že jsem na kluky a to ještě na mladší hodně jsem si snima hrál oni mě měli rádi vždycky už se nemohli dočkat až pro ně přijdu vyhlíželi mě z oken svých domovů strašně se mi to líbilo byl jsem s toho strašně nadšený a vzrušovalo mě to byl jsem jejich opora i kniha do který si mohli říct co chtějí nikdy jsem to tajemství neřekl nikomu znich . Co přišla puberta těch 15 let tak jsem už věděl že nebude něco v budoucnu něco v nepořádku ale touha mě vedla dál ale sám který jsem naslouchal tolika hlasů jsem sám neměl odvahu to někomu říct nevěděl jsem jak začít a to ani do dnes , skrývám svoji sexualitu zatím jsem se to nedokázal někomu svěřit a teď jsem si dodělal zdravotní školu chtěl bych pracovat s dětmi kteří potřebují pomoct tenhle rok se vydávám jako zdravotník na dětský tábor už mám nějaké zkušenosti sám jsem jezdil na hodně táborů ale teď tam budu jako zdravotník a jsem rád že jsem v pohodě a všichni co mě znají mě mají rádi ...
-
- Administrátor
Tak doufám, že Tě nadále budou mít lidé z okolí, hlavně ti chlapci, rádi a že neuděláš nic špatného, co by někomu ublížilo.
Píšeš, že ses ještě nikomu v okolí nesvěřil, uvažoval jsi o tom, nebo Tě to ještě ani moc nenapadlo? Neměl jsi potřebu o tom s někým mluvit? Kdyby ses měl svěřit, kdo by byl Tvým adeptem na svěření, kdo si myslíš, že by Tě dokázal pochopit a vyslechnout? Nebo si myslíš, že je to u všech ¨marné vysvětlování?
Když tak koukám na své příspěvky, musím se trochu omluvit za zvědavost, pořád se jen ptám.
Píšeš, že ses ještě nikomu v okolí nesvěřil, uvažoval jsi o tom, nebo Tě to ještě ani moc nenapadlo? Neměl jsi potřebu o tom s někým mluvit? Kdyby ses měl svěřit, kdo by byl Tvým adeptem na svěření, kdo si myslíš, že by Tě dokázal pochopit a vyslechnout? Nebo si myslíš, že je to u všech ¨marné vysvětlování?
Když tak koukám na své příspěvky, musím se trochu omluvit za zvědavost, pořád se jen ptám.