Ahoj

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
Hranicar
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 14
Dal: 19 poděkování
Dostal: 43 poděkování

Re: Ahoj

Nový příspěvek od Hranicar »

Ahoj.
To, co popisuješ, není démon. Žádného démona v sobě nemáš. Pedofilie NENÍ nijak strašné slovo. Strašné je jen tehdy, když ho používají lidé, kteří nic nevědí. Kterých je bohužel dost.
Uvědomil sis, že jsi efebofil... Zkus se zamyslet: tím, že sis to uvědomil, změnilo se reálně něco? Máš jen pojmenování pro to, cos už určitě dávno cítil.
Znamená to, že jsi stvůra? Ne. Neznamená to ani to, že bys měl sám sebe nenávidět. Ten stav není nikterak démonický, je úplně normálně lidský.
Je spousta lidí, kteří na tom jsou stejně. A vždycky je taky spousta lidí, se kterými o tom můžeš mluvit.
Ten balvan, co máš na hrudi, můžeš zkusit zahodit. A on třeba úplně zahodit nepůjde, vlastně každý z nás, co tu jsme si s sebou takový balvan vláčí... Akorát není tak těžký, jak se zdá.
Drž se.
Jirik

Nový příspěvek od Jirik »

.....
Naposledy upravil(a) Jirik dne neděle 17. 8. 2014, 10:51:10, celkem upraveno 1 x.
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 145 poděkování
Dostal: 831 poděkování

Nový příspěvek od Myš »

Ten balvan, démon, nebo jakkoliv si to nazveš, je jenom tvoje přesvědčení, že je na tom být pedofil, efebofil atd. něco špatného, že to z tebe dělá špatného člověka, že by tě za to každý odsoudil, že je to nenormální... A když je slovo "pedofil" takhle zatíženo, logicky se to nepřijímá lehce. V podvědomí to funguje tak, že stokrát opakovaná lež se stává pravdou a tohle je krásný příklad.
Vím, že nikdy v životě, žádnému dítěti neublížím.
Co se této věty týče, na jednu stranu musím říci, že je fajn, že jsi nepřistoupil na hru médií typu "pedofil ubližuje" a nepřenesl si to na sebe. Já si v tom rozhodně tak jistý nebyl, ta myšlenka, že pedofilové zákonitě ublíží, se ve mě objevovala velmi často a značně oddalovala úplné přijetí. Na druhou stranu bych si dneska nedovolil tvrdit že nikdy nikomu neublížím už jenom proto, že pod pojem ublížení se dá pochopit vážně mnoho věcí, ale to je na delší diskuzi.

Hodně štěstí a ať se ti tu líbí
Myšák
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1724 poděkování
Dostal: 3602 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Jiříku, moc díky za hezký text. Nechceš jej nechat zveřejnit ve článcích na webu v sekci "Příběhy pedofilů"? Určitě by to stálo za to.

Jinak přeji hodně štěstí a hodně rozumných lidí, na které narazíš a kterým se třeba v životě svěříš. Je to úleva, když máš nějakého blízkého člověka, který o tobě ví, a nepotopí tě, a naopak je ti oporou.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Deda
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Uti, non abuti (Užít, nikoliv zneužít)
Dal: 227 poděkování
Dostal: 114 poděkování

Nový příspěvek od Deda »

Drahý Jiříku, chci tě co nejsrdečněji přivítat mezi námi a vím, o čem mluvíš a cítím s tebou. Jak už ti napsal Kasz i já ti přeji hodně lidí ve tvém okolí, kteří tě pochopí. Nikdo z nás jsme si tuto orientaci nevybrali dobrovolně, byla nám dána matkou přírodou už někdy v prenatálním období. Ani naši rodiče nechtěli, abychom byli "jiní". Prostě stalo se a my se s tím musíme naučit žít. Vím, že nyní máš v duši zmatek a nevíš co se sebou, tímto obdobím jsme si prošli všichni. Pedofil je sice díky mediální masáži společnosti sprosté slovo, ale jako takové jej používají hloupí lidé. Né nevzdělaní, prostě jen hloupí. Nikdo z nás zde nechce a neubližuje dětem. Někteří rodiče se ke svým dětem chovají hůř a je to v pořádku. Pokud ti budu moci nějak přispět, třeba radou klidně se na mne obrať.

Krásný sluníčkový den přeje Děda
Jirik

.....
Naposledy upravil(a) Jirik dne neděle 17. 8. 2014, 10:51:39, celkem upraveno 1 x.
Myš
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 145 poděkování
Dostal: 831 poděkování

Nový příspěvek od Myš »

Jirik píše:Vzdyt i me jeste pred par dny vyrazne poburovalo zjisteni, ze pedofilove se snad nekde na internetu sdruzuji a dokonce se zasazuji o sva nejaka prava! Stacilo vsak trochu cteni a muj nazor se zacal zcela menit. V tom vidim velky prinos tohoto projektu.
To my něco připomíná. Když jsem tady na fóru byl poprvé, někdy v době, kdy se ČEPEK teprve rozjížděl, tak jsem vždycky kvapně a s pobouřením odcházel, protože tam jsou "ti divní děsivý lidi, co se ve své úchylnosti schovávají za fotky malých dětí. No, nebyl jsem tu náhodně a průběžně se, alespoň párkrát za rok, vracel, až jsem tu jednoho dne zakotvil jako jeden z členů :D
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
simgiran
Líbí se mi: Chlapci a ženy
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Nový příspěvek od simgiran »

V klidu si můžeš rozmyslet, jestli ten příběh chceš zveřejnit, kdyby ses rozhodl že ano, tak bych ho nechal tak jak je, maximálně nějaké formální úpravy nebo tak. Co by sis od té doby rozmyslel, tak bych napsal jako samostatný článek nebo nějak odděleně v článku. Ono je zajímavé vidět, jak pár věcí může změnit způsob, jak člověk vnímá určitou věc.

Chápu, že pokud člověk změní na něco názor, tak moc nechce, aby někdo zkoumal, co si myslel předtím. Ale myslím si, že tě nikdo nemůže nějak kritizovat za to, že jsi měl pohled, jaký měla hromada lidí tady a jaký má spousta lidí pořád.
Jirik

.....
Naposledy upravil(a) Jirik dne neděle 17. 8. 2014, 10:51:52, celkem upraveno 1 x.
Jirik

.....
Naposledy upravil(a) Jirik dne neděle 17. 8. 2014, 10:52:02, celkem upraveno 1 x.
Hranicar
Registrovaný uživatel
ve věku do: 14
Dal: 19 poděkování
Dostal: 43 poděkování

Nový příspěvek od Hranicar »

Jirik: Psychoterapie je určitě dobrý krok, samozřejmě záleží na tom, jaká je (individuální, skupinová, nějak zaměřená atd.). A záleží na psychoterapeutovi. Někteří psychoterapeuti si jsou v tématu pedofilie poněkud nejistí. Mají pocit, že se pohybují na tenkém ledě. Pořád je to kontroverzní téma i pro psychology a psychiatry, někteří mají tendenci člověku navrhovat návštěvu sexuologa. Také jsou ovšem psychoterapeuti, kteří mají dokonalé pochopení. Setkal jsem se s psychoterapeutkou, kterou slovo "pedofil" vůbec nezarazilo, dokonce mi na konci našeho rozhovoru řekla, že by ze mě byl dobrý učitel :) Kromě toho, i psychoterapeut se v podstatě dodatečně vzdělává od svých klientů. Cílem psychoterapie ostatně není vyřešit pedofilii (pardon, efebofilii), nýbrž problémy, které z toho všeho pro člověka vyplývají, jako je deprese, pocit beznaděje a ztráta smyslu života. Držím palce.
Jirik

.....