Ešte nikomu som toto nepovedal, zrejme preto lebo to nieje žiadna veľká veda a vlastne dlho som si už nato ani nespomenul, ale napadlo ma že by nebolo od veci to povedať práve tu.
Ide o to že som mal zrejme ako chlapec dočinenia s jedným pedofilom. Asi keď som mal 11-12 som cestoval autobusom z Bratislavy do xyz mesta spolu s mojimi rodičmi. Ony si sadli o miesto za mňa a ja som sedel sám pred nimi. Po chvíli si ku mne sadol chlap mohol mať ale cez 40. Dal si dole veľkú vetrovku a rozložil ju tak že prekrývala z veľkej časti aj mňa. Ja som si ho nevšímal a pozeral sa von oknom. Keď autobus odišiel zo stanice a odchádzal z Bratislavy, zdalo sa mi že tu niečo nesedí. Mal som pocit akoby ten chlap mal ruku na mojom rozkroku. Nemal som to odkade vedieť lebo som tam bol zakrytí jeho vetrovkou a keď som sa na neho pozeral tak mal zavreté oči a tváril sa že spí. Ja som sa snažil trocha mrviť, no stále som si nebol istý či tam tu ruku fakt má. Až som tam zacítil pohyb, akoby pohol prstami a pošteklil ma alebo čo. Už som to pripisoval svojej fantázii a ďalej sa len tak mrvil. Nemal som odvahu dať vetrovku nabok, lebo aj bola akoby zakliesnená a chcelo by to silu dať ju nabok. Keď sa to ''pošteklenie'' pár krát zopakovalo, už už som sa chcel otočiť za otcom či mamou a povedať im že ten ujo ma hmatá v rozkroku ale vždy som sa zastavil už v nádychu a snahe niečo povedať. Chlapík sa celú dobu tváril že spí. Nakoniec som to prečkal a on v Trnave asi po 45 minutách vystúpil. Nevšimol som si pri jeho vstávaní či tam tu ruku mal, ale môj rozkrok bol celí horúci. Nemal som z toho žiadnu traumu a za pár minút som na to celkom zabudol. Podľa vás ju tam fakt mohol mať? A aký máte na to celé názor? Podľa mňa to spanie od nastúpenia až po vystúpenie z autobusu, presne rozložená vetrovka nieje len náhoda a ak to tak bolo ten típek to musel mať pekne celé nacvičené a určite som nebol prví ani posledný komu to spravil. Vlastne sa ani nedopustil žiadneho trestného činu, ak by sa niejaké dieťa ozvalo mohol v zmätku ktorí by vznikol jednoducho dať ruku aj s vetrovkou na nej preč a tváriť sa že on nič..
V autobuse
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 50
- Výkřik do tmy: Malý príbeh o láske:
5 ročné dievčatko príde za svojim veľkym bratom a pýta sa ho: "Čo je to láska?" Ten jej odpovie: "Láska je keď si každe ráno zoberieš z mojej školskej tašky čokoládu a ja si ju aj napriek tomu stále dávam na to isté miesto." - Příspěvky: 118
- Dal: 15 poděkování
- Dostal: 22 poděkování
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 27
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 1431 poděkování
- Dostal: 3294 poděkování
Re: V autobuse
Jestli tu ruku měl ve tvém rozkroku záměrně, trestného činu se dopustil, i kdyby to před okolím uhrál, že "on nič".kredenc píše:Vlastne sa ani nedopustil žiadneho trestného činu, ak by sa niejaké dieťa ozvalo mohol v zmätku ktorí by vznikol jednoducho dať ruku aj s vetrovkou na nej preč a tváriť sa že on nič..
Československá pedofilní komunita – již 12 let s Vámi!