Tak tedy pár základních věcí o sobě.

No nepřešla.

Momentálně mám i svou malou lásku, nyní je mu osm let.

Jsem už delší dobu vegetariánka, protože nesnáším ubližování zvířatům. Nicméně k mému postoji děti nevedu, hlavně kvůli vývinu v jejich věku je i maso důležité, takže si nemyslete, že jsem zase moc nějaký fanatik.

Hm, co bych uvedla dále. Možná by stálo za zmínku uvést, že mám silnou ADHD. Když jsem byla o pár let mladší, bylo to na mě dost poznat, nyní už to docela zvládám. Nicméně stále se to minimálně projevuje zvýšenou aktivitou, téměř nevyčerpatelnou energií a někdy špatným soustředěním třeba při rozhovoru, někdy i chatu... Takže prosím buďte někdy tolerantní, když se třeba na něco pitomě zeptám, či budete muset něco vícekrát vysvětlovat, hlavně když jsem rozrušená, tak mi věci špatně lezou do hlavy a můžu působit jako mírně mentálně retardovaná..

Povahově se považuji už za poměrně optimisticky založeného člověka, sice taky mám "své nálady", kdy si dokážu dost zanadávat na svět, ale jinak vidím ve všem hlavně to dobré. Jsem trochu bláznivá, ráda se zasměji a jak začínám vnímat, většině lidí dokážu poměrně úspěšně vždycky zlepšit náladu.

Jak jde i podle přezdívky tady poznat, sem tam se podívám na anime, nicméně nějak moc závislá na něm nejsem.

Tak jsem se rozepsala snad dost.