Travestismus a pedofílie -genetická a duchovní záležitost...

Diskuze a porada registrovaných uživatelů ohledně situací a problémů z jejich života.
Tweedledee
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 14
Dal: 9 poděkování

Travestismus a pedofílie -genetická a duchovní záležitost...

Nový příspěvek od Tweedledee »

Zdravím, po delší odmlce jsem se rozhodl napsat něco málo k problematice, která se mě osobně týká - je to záležitost mojí druhé úchylky, která je běžně známá jako Travestismus - znamená to tedy, že jsem mladý muž který se občas rád obléká jako žena, nosí na sobě šperky, líčí se a barví si vlasy... Když jsem se zamýšlel nad tím, zda je tato úchylka u mě zapříčiněna genetickou vadou nebo cestou, došel jsem už před pár lety k závěru, že tomu tak asi bude jelikož jsem se narodil se sklonem k obojpohlavnosti - to znamená, že se více vzhledem i proporcemi těla podobám matce, mám v mnoha ohledech dívčí povahu, ale hlavně můj mužský pohlavní orgán se nikdy zcela nevyvinul do patřičné délky ani šířky v období puberty jako je to běžné u druhých chlapců a později mladých mužů... Jinak jsem docela rád, že tato úchylka u mě NENÍ! kombinovaná třeba s homosexualitou a tak mě tedy přitahují jen holčičky, malé dívky či ženy, ale také i ženy většího vzrůstu (což je paradox) - i když najít si partnerku asi pro mě nebude tak snadné - a paradoxně mám pocit, že pokud si někdy najdu partnerku, tak to asi bude žena s bisexuálními nebo lesbickými sklony, či zaměřením. Jinak nevím, jestli genetická odchylka měla vliv i na mé sklony k pedofílii, ale mohlo by to být možné, když vezmu v potaz, že již můj otec sklony k pedofílii měl, ale nikdy to asi nikomu nepřiznal... Spirituální nebo duchovní otázka proč jsem se reinkarnoval, narodil nebo byl donucen narodit se ze sklony k pedofílii k obojpohlavnosti a travestismu - by mě docela zajímala, ale možná nebude pro mě snadné najít odpovědi, protože moje minulé životy mě zůstavají ještě stále trochu zahaleny tajemstvím tedy až na některé úseky a střípky vzpomínek, které se občas vynořují nebo jsou mi snad zjevovány skrze nějakou Vyšší moc u které tuším, že by mohla být pozitivního mimozemského původu...