Propuštěný sadistický pedofil je mimo kontrolu lékařů

Sekce pro vkládání článků, které se nehodí do ostatních podsekcí Reakce na média a které jsou zároveň s ohledem na téma fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosím, vkládejte pouze články valné kvality.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Propuštěný sadistický pedofil je mimo kontrolu lékařů

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Čeští pedobijci už mají nabito. *hunter*

Novinky.cz: Kvůli chybě soudce je propuštěný sadistický pedofil mimo kontrolu lékařů

Znalci mladíka označili za sadistického psychopata s homosexuálním a pedofilním zaměřením, který ve vztahu k ostatním nezná soucit a nebere žádné ohledy.

Tak snad přijde na ČEPEK ... kde bychom mu poradili, ať se chodí léčit dál dobrovolně.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1738 poděkování
Dostal: 3606 poděkování

Re: Propuštěný sadistický pedofil je mimo kontrolu lékařů

Nový příspěvek od Kasz »

Nutno říci, že v době spáchání vraždy mu bylo 16 let. Čili mladý to kluk. Snad už se dostal v náhledu na svoji sexualitu o kus dál...
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Hranicar
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 14
Dal: 19 poděkování
Dostal: 43 poděkování

Nový příspěvek od Hranicar »

Případ naprosto děsný. Dotyčný v sobě má smrtící koktejl pedosadismus-špatné sebeovládání-psychopatie... co k tomu dodat.
Článek je z psychologického hlediska koncipovaný ve stylu "bojte se! bojte se! bojte seeee!", což je normálka.
Možná by se novináři nemuseli tolik obracet na Radima Uzla, aby jim k něčemu něco řekl :D Jsou mnohem lepší sexuologové s větším přehledem. Uzel vám akorát řekne, že k sexu je nezbytná erekce, jíž dosáhnete po těchhle a těchhle pilulkách.
Jinak na Novinkách v diskuzi u podobných článků vždycky někdo opakovaně psal, jaká je to hrůza, že dneska existuje i IBLD. Hmmm, hrůza, kam jsme to dopracovali :O
Jenom doufám, že diskutující na Novinkách nepředstavují vzorek české společnosti, který by o ní fakt něco vypovídal. Nejenom pokud jde o názory na pedofilii, ale pokud jde o názory celkově.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Novinky.cz: Mimo lékařskou kontrolu je kvůli pochybení soudce 17 deviantů

Jestli v celé republice nechodí k sexuologovi jen 17 deviantů, tak myslím, že je plus mínus všechny znám. :D
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Silesia
Registrovaný uživatel
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Dal: 313 poděkování
Dostal: 258 poděkování

Nový příspěvek od Silesia »

V náhledu se mohl dostat dál jen pokud už byl v nějaké formě léčení pokud byl jen zavřený tak prostě jen seděl a čekal...
radoslav
Registrovaný uživatel
ve věku od: 10
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Najviac smutní bývajú tí, ktorí sa zdajú byť najveselší.
Nikto sa ich nepýta, čo ich trápi, pretože rozosmievajú a utierajú slzy iným...
Dal: 116 poděkování
Dostal: 56 poděkování

Nový příspěvek od radoslav »

Silesia píše:V náhledu se mohl dostat dál jen pokud už byl v nějaké formě léčení pokud byl jen zavřený tak prostě jen seděl a čekal...
musím ta sklamať sedel a čakal ... sexuológicka liečba pre všetkých sexuálnych páchateľov bez rozdielu zamerania je špeciálna len na Slovensku v CZ to v base počas trestu nie je.
co je dosť smutne fakticky u vás ak skončí trest a ma nariadenú ústavnú liečbu tak ho prevezú do ústavu a tam až sa začne liečba a medzi tím ????...pomôž si sam
A však u nás ak pacient nepokročil ani počas trestu je prevezený s ústavnou liečbou po skončení trestu do ústavu
A za dalšie ak má pacient nariadenu sudom ambulantnú liečbu a niekedy ho odsudia aj za krádež napr. tak mu liečenie prebehne tak tiež vo väzení na sexologickom oddeleni tak ze paciet je liceny pocas trestu ci ma ústavnú alebo ambulantnú
nedá mi nepovedať ze lekári majú dosť veľkú moc a hlavne sú špickovi no a ak pacient ma ambulantnú liecbu a mozu mu dat návrh na premenu liečby na ústavnu alebo dokonca zrušiť
Deda
Registrovaný uživatel
ve věku od: 6
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Uti, non abuti (Užít, nikoliv zneužít)
Dal: 228 poděkování
Dostal: 114 poděkování

Nový příspěvek od Deda »

Ahoj všem,
dnes k tomuto tématu hovořil PhDr. Weiss v hyde parku na ČT 24 http://www.ceskatelevize.cz/specialy/hydepark/6.3.2014/ stojí to za shlédnutí. Byla tam zmínka i o našem webu. Krásný sluníčkový den přeje Děda

EDIT by Kasz: Zmínka o pořadu Hyde park v samostatném vlákně: Hyde Park - Petr Weiss
Naposledy upravil(a) Kasz dne čtvrtek 6. 3. 2014, 21:14:41, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Přidám odkaz na vlákno s Hyde parkem.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 508 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Jj. zaregistoval jsem jak komentátor četl dotaz od Petra Kaše :0)
Jinak obsah byl fajn, ale ten název a úvodní slovo komentátora, to bylo něco, jak tam oznamoval obsah, tak mi vstávaly vlasy na hlavě a čekal jsem něco úplně jiného...
Kasz
Administrátor
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.

Nový příspěvek od Kasz »

Toto je článek pro všechny, kteří by tyto "mladé kluky" nechtěli už nikdy pustit na svobodu. Kopíruji zde odstavec, který považuji za důkaz toho, že osvěta je nutná. Myslím si, že toto je příklad člověka, za jehož čin nese částečně zodpovědnost i společnost:

Pedofilní vrah: Zneužil jsem a zabil dítě. Takový čin nejde nikdy odpustit (Plzeňský.Deník.cz)

„Zneužil jsem a zabil dítě. Takový čin nejde nikdy odpustit ani promlčet. Byl jsem však v té době také ještě dítě. Od čtrnácti let jsem cítil, že se mnou není všechno v pořádku. Se svými touhami jsem si nevěděl rady, a proto jsem se svěřil odborníkům. Nikdo mě tenkrát nebral vážně a nechtěl se se mnou o tom bavit. Vykopli mě zpátky do života s tím, že to samo přejde. Nepřešlo, ale došlo to tak daleko, že jsem zneužil a zabil," říká Beneš a dodává, že je velice rád, že se nakonec našli lidé, kteří jeho nemoc dokázali dostat pod kontrolu a jsou mu stále k dispozici.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Tak mě napadá, nenašel by někdo na něj kontakt? Nebo že bychom ho vyzvali prostřednictvím tohoto vlákna, aby se nám přihlásil? Jeho životní příběh by byl velmi zajímavý a myslím si, že by rozhodně měl viset na stránkách ČEPEKu.

Přeji mu hodně štěstí do života a co nejméně nenávistných reakcí.