Zdravim vsetkych.
Niektori ma mozno poznate este zo stareho BL fora z pred 7-8 rokov,netusim, ci este vobec existuje.
Teda som BL, mam 35, hadam uz dobre vyrovnany zo svojim citenim, zijem normalny zivot, svojim sposobom i naplnujuci. Samozrejme trvalo to celkom dost dlho, kym clovek nasiel svoje miesto, s ktorym sa stotoznil, ale i tato etapa hladania bola dobra. Este mozno nie je uplne doriesna otazka, ze ci svoj zivot budem prezivat v samote (ale urcite tvorivej) alebo so zivotnou partnerkou. Ved cas ukaze.
Inak som veriaci, beriem svoje citenie ako urcity dar od Boha, ktory ma sluzit k dobremu, aj ked sa neraz javi ako tazkost. S detmi sice vobec neprichadzam do kontaktu, moje profesne zameranie je uplne ine (a som s tym velmi spokojny), ale moje citenie ma uz neraz priviedlo do situacii, ked to dobremu posluzilo. Clovek sa vie lepsie vcitit do tazkosti ineho cloveka alebo je viac citlivejsi.
Tak asi tak, ved ked vas nieco zaujima, tak sa mozete opytat blizsie.
Inak nick Akallabeth som prevzal z Tolkienovho diela Silmarillion,kde sa tak vola cast knihy (Padlí), tento nick som pouzival na starom BL fore.
Pekny den a vela dalsich sil!
Akallabeth
Akallabeth
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 10
- ve věku do: 16
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
- Dal: 145 poděkování
- Dostal: 831 poděkování
Re: Akallabeth
Ahoj, vítej na ČEPEKu a ať se ti tu líbí alespoň stejně tak, jako na starém BL fóře. Moc se mí líbí tvé pojetí pedofilie, cítím to obdobně.
Jinak kapitola o pádu Númenoru je velmi dobrá, moje oblíbená pasáž
Jinak kapitola o pádu Númenoru je velmi dobrá, moje oblíbená pasáž
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 313 poděkování
- Dostal: 258 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku do: 15
- Výkřik do tmy: Najviac smutní bývajú tí, ktorí sa zdajú byť najveselší.
Nikto sa ich nepýta, čo ich trápi, pretože rozosmievajú a utierajú slzy iným... - Příspěvky: 179
- Dal: 116 poděkování
- Dostal: 56 poděkování
Silesia píše:Ahoj hm docela dost se bojim, jak ja budu vypadatv 35
Asi hodne do krási ešte porastieš ...trochu humoru
Ale teraz vážne ...Budeš vyzerať tak ako to budeš chcieť ty sám viem dobré o čom je reč. Každý z nás by chcel svoj život niečim naplniť a s niekym biť atď.....
Ahoj Akallabeth z pôvodného fóra ťa nepoznám ale som rád ze si tu zavítal medzi nás pisal si o partnerke tebe sa pacia aj ženy?
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku do: 16
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
Dakujem za privitanie. No co sa tyka zien,tak sa mi paci vzdy asi jedna zo 100, musi byt ale aspon o 10 rokov mladsia ako ja. Mal som uz 4 vztahy, sice nie dhodobe (posledny bol najdlhsi asi 1 rok), ale mozem povedat, ze urcite citove naplnenie tam urcite vzdy bolo. Ja som bol asi tak do 14-tich 100-percentny heterosexual, naplno som sa zamiloval do spoluziacok, bolo to vzdy sice platonicke, nikdy som sa im nepriznal. Kutikov som ale uz v detstve obdivoval, vzdy som sa s nimi porovnaval (s rovesnikmi), nebol som nikdy taky sikovny v sporte, bol som aj chudy, introvert, takze v tom neustalom porovnavani sa to nejak mohlo neskor sexualizovat. Neviem, potom v puberte od 15-tich nastal nejaky zlom. Prisiel som na strednu a odvtedy ma pritahovali iba chalani a mladsi chalani, tak asi 12-13 rocni, neskor aj trocha starsi. Do dievcat som sa uz ale tak hlboko nikdy nezamiloval, ako v detstve. Teraz hladam urcite citove naplnenie, hladam si nejaky vztah, samozrejme v medziach zakona a aj v medziach krestanskej moralky, priznam sa, ze vztah s niekym blizkym mi chyba. Preferencie ku kutikom su rovnake stale (hlavne vek 12-13), obcas ta hranica sa posuva este smerom hore - cim som starsi. Tak asi tak...