Temná vzpomínka na dětství: Pedofilové na mě pořádali hony, přiznal Braňo Holíček z Ordinace (prask.nova.cz)
Česko teď mluví o polském pedofilovi, který prý vtrhnul do republiky. Herec z Ordinace v růžové zahradě 2 Braňo Holíček přiznal, že i on má zkušenosti s tímto druhem úchylů.
(...)
"Dozvěděl jsem se, že moje fotky z té pohádky, kdy mi bylo 14 let, se pohybují na stránkách s pedofilní tématikou," prozradil deníku Aha! tak trochu rozhozený Holíček. Tohle opravdu nečekal. "Sám jsem je tam našel a nebyl jsem rád. Dokonce musím říct, že jsem se tak trochu i bál."
Odborníci sdělili novinářům z Aha!, že Holíček je ikonou českých pedofilů. Ve filmu pobíhalo polonahé blonďaté dítě a jeho snímky se rychle rozšířily po internetu. "Dostával jsem od nich smsky nebo emaily. A opravdu hodně se chtěli se mnou sejít," prozradil herec a dodal, že jeden z nich se do něj zamiloval. "Ale sex mi přímo nenabízel, oni jsou hrozně opatrní," zjistil.
Pedofilové na mě pořádali hony, přiznal Holíček (nova.cz)
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1755 poděkování
- Dostal: 3640 poděkování
Pedofilové na mě pořádali hony, přiznal Holíček (nova.cz)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: Pedofilové na mě pořádali hony, přiznal Holíček (nova.cz
Jo jo, Král sokolů, něco pro vláskofilní BL.
"Ale sex mi přímo nenabízel, oni jsou hrozně opatrní,"
No jo, když pedofil nenabízí sex, tak je to jen z opatrnosti ...
"Ale sex mi přímo nenabízel, oni jsou hrozně opatrní,"
No jo, když pedofil nenabízí sex, tak je to jen z opatrnosti ...