Zneužíval školačky přímo ve třídě

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
fenix

Zneužíval školačky přímo ve třídě

Nový příspěvek od fenix »

Zneužíval školačky přímo ve třídě. Ředitel nechal pedofila učit dál (idnes.cz)
Austrálií hýbe aféra sexuálního zneužívání přímo ve školní třídě. Učitel katolické základní školy tam déle než rok osahával své desetileté žákyně, některé podle soudu dokonce znásilnil. Rodiče si na chování pedagoga stěžovali, ředitel však problém neřešil a nechal svého zaměstnance dál učit.
Naposledy upravil(a) Kasz dne pondělí 17. 2. 2014, 18:16:18, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Umazána tečka v nadpisu.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Zneužíval školačky přímo ve třídě

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

To bude pedofil ...

"Byrnes dívkám pravidelně dával lízátka a nechával je sedat na svém klíně. Když měl dozor na školním hřišti, byl děvčaty ověšený," uvedla Longová, která v katolické škole dodnes učí. Preventistka se ovšem podle listu The Australian domnívala, že Gerard Byrnes je zkrátka jen oblíbený učitel.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1724 poděkování
Dostal: 3602 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

"Byrnes dívkám pravidelně dával lízátka a nechával je sedat na svém klíně. Když měl dozor na školním hřišti, byl děvčaty ověšený,"

Hmm, a to je trestné nebo to dokazuje, že něco spáchal?
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 506 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

No tak poku "jimi byl ověšený" tak to svědčí spíš o tom že ho ty holky měly skutečně rády a ne že je nějak znásilňoval, osahával....
Btw. profese "preventistka" wtf?
fenix

Nový příspěvek od fenix »

"Byrnes dívkám pravidelně dával lízátka a nechával je sedat na svém klíně. Když měl dozor na školním hřišti, byl děvčaty ověšený,"

Nedokazuje to, že něco spáchal, tak to asi Gabriel ani nemyslel, ale to že by to mohl být pedofil. Podle toho to na to vypadá.

Jednorozec píše:Btw. profese "preventistka" wtf?
Školní preventista je normální i u nás na školách docela dlouho.