Zneužíval školačky přímo ve třídě. Ředitel nechal pedofila učit dál (idnes.cz)
Austrálií hýbe aféra sexuálního zneužívání přímo ve školní třídě. Učitel katolické základní školy tam déle než rok osahával své desetileté žákyně, některé podle soudu dokonce znásilnil. Rodiče si na chování pedagoga stěžovali, ředitel však problém neřešil a nechal svého zaměstnance dál učit.
Zneužíval školačky přímo ve třídě
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Zneužíval školačky přímo ve třídě
Naposledy upravil(a) Kasz dne pondělí 17. 2. 2014, 18:16:18, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Umazána tečka v nadpisu.
Důvod: Umazána tečka v nadpisu.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: Zneužíval školačky přímo ve třídě
To bude pedofil ...
"Byrnes dívkám pravidelně dával lízátka a nechával je sedat na svém klíně. Když měl dozor na školním hřišti, byl děvčaty ověšený," uvedla Longová, která v katolické škole dodnes učí. Preventistka se ovšem podle listu The Australian domnívala, že Gerard Byrnes je zkrátka jen oblíbený učitel.
"Byrnes dívkám pravidelně dával lízátka a nechával je sedat na svém klíně. Když měl dozor na školním hřišti, byl děvčaty ověšený," uvedla Longová, která v katolické škole dodnes učí. Preventistka se ovšem podle listu The Australian domnívala, že Gerard Byrnes je zkrátka jen oblíbený učitel.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1724 poděkování
- Dostal: 3602 poděkování
"Byrnes dívkám pravidelně dával lízátka a nechával je sedat na svém klíně. Když měl dozor na školním hřišti, byl děvčaty ověšený,"
Hmm, a to je trestné nebo to dokazuje, že něco spáchal?
Hmm, a to je trestné nebo to dokazuje, že něco spáchal?
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 506 poděkování
No tak poku "jimi byl ověšený" tak to svědčí spíš o tom že ho ty holky měly skutečně rády a ne že je nějak znásilňoval, osahával....
Btw. profese "preventistka" wtf?
Btw. profese "preventistka" wtf?
"Byrnes dívkám pravidelně dával lízátka a nechával je sedat na svém klíně. Když měl dozor na školním hřišti, byl děvčaty ověšený,"
Nedokazuje to, že něco spáchal, tak to asi Gabriel ani nemyslel, ale to že by to mohl být pedofil. Podle toho to na to vypadá.
Nedokazuje to, že něco spáchal, tak to asi Gabriel ani nemyslel, ale to že by to mohl být pedofil. Podle toho to na to vypadá.
Školní preventista je normální i u nás na školách docela dlouho.Jednorozec píše:Btw. profese "preventistka" wtf?