My, dumni pedofile (nie.com.pl)
V prosinci nás oslovil redaktor polského deníku NIE, toto je výsledek naší komunikace s ním, trochu krkolomné, protože konkrétně já jsem si s ním psal anglicky. Toto není celý článek, to je jen asi nějaká upoutávka...
My, dumni pedofile (nie.com.pl)
Pravidla fóra
PRAVIDLA POUŽÍVÁNÍ IKON:
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
PRAVIDLA POUŽÍVÁNÍ IKON:
– dobrý článek
– ucházející článek
– špatný článek
– článek z dezinformačního média
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1755 poděkování
- Dostal: 3640 poděkování
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: My, dumni pedofile (nie.com.pl)
Dobrá práce!
Jinak to vypadá, že starší čísla zveřejňují zadarmo. Kdyby se ukázalo, že ne, jde aktuální číslo koupit v PDF za 3 złoté (20 Kč) — ale zatím nabízejí teprve číslo 6, zatímco nás zajímá číslo 7. A kdyby ani to nevyšlo, určitě někdo z nás bydlí blízko a byl by ochoten to koupit v první přeshraniční trafice.
Jinak to vypadá, že starší čísla zveřejňují zadarmo. Kdyby se ukázalo, že ne, jde aktuální číslo koupit v PDF za 3 złoté (20 Kč) — ale zatím nabízejí teprve číslo 6, zatímco nás zajímá číslo 7. A kdyby ani to nevyšlo, určitě někdo z nás bydlí blízko a byl by ochoten to koupit v první přeshraniční trafice.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1755 poděkování
- Dostal: 3640 poděkování