Ahoj,lidicky,jste pro legalizaci nekterych drog ci omamnych latek?V Cesku-Slovensku jsou rocne k vuly alkoholu zabiti stovky ci tisice lidi a je legalni.Marihuana,opium,kokain ci LSD zadny a jsou ilegalni.Je tohle spravne?Ja osobne zadne drogy ani omamne latky neberu *drag* ,ja ani nepiju alkohol ci nekourim.Pro me jsou holcicky me drogy .Ale ted jsem odbocil.
Moje otazka tedy zni,jste pro legalizovani nekterych drog ci omamnych latek?
Legalizovali byste nektere drogy?
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 6
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 9 poděkování
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 3
- ve věku do: 8
- Dal: 117 poděkování
- Dostal: 319 poděkování
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: Legalizovali byste nektere drogy?
Legalizoval bych alespoň marihuanu. Já sám jsem se jí nikdy ani nedotkl a nemám to v úmyslu, ale jde o princip. Je to podobné jako u DP: zakazovat něco držet a jinak s tím nakládat, kvůli tomu buzerovat a kriminalizovat lidi a dokonce je stíhat za pouhé zveřejnění názoru (kauza Jiří X. Doležal a šíření toxikomanie) či za společný prodej věcí, které samostatně lze prodávat legálně (kauza growshopy), je prostě špatně.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 14
- Dal: 19 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
Re: Legalizovali byste nektere drogy?
Když máme alkohol jako legální drogu, je laťka nastavená dost vysoko, protože alkohol je celkem tvrdá droga se vším všudy (něco o tom vím). Vyhrocenej alkoholovej absťák je i život ohrožující
Ve srovnání s tím je kouření trávy celkem nevinná věc, zejména proto, že zhulenej člověk není agresivní. Takže já bych marihuanu klidně legalizoval, stát by na tom i mohl celkem vydělat. Beztak si u nás vůbec nikdo nic nedělá z toho, že je tráva nelegální.
Kouřit trávu nonstop je podle mě pěkná blbost, chronický zhulenci jsou jako retardovaný (nebo to chronicky užívají jen lidi, co už dementní byli předtím, netuším), ale to představuje problém jen pro ně, zatímco chlast přináší problémy i bližšímu okolí.
Pak by se ještě našla celá řada drog, který nejsou až tak škodlivý, ale to bych nechal bejt. Tolik lidí je zase neužívá. Ono kdyby se to mělo posuzovat podle alkoholu, tak můžem legalizovat všechno kromě heroinu a pervitinu.
Ve srovnání s tím je kouření trávy celkem nevinná věc, zejména proto, že zhulenej člověk není agresivní. Takže já bych marihuanu klidně legalizoval, stát by na tom i mohl celkem vydělat. Beztak si u nás vůbec nikdo nic nedělá z toho, že je tráva nelegální.
Kouřit trávu nonstop je podle mě pěkná blbost, chronický zhulenci jsou jako retardovaný (nebo to chronicky užívají jen lidi, co už dementní byli předtím, netuším), ale to představuje problém jen pro ně, zatímco chlast přináší problémy i bližšímu okolí.
Pak by se ještě našla celá řada drog, který nejsou až tak škodlivý, ale to bych nechal bejt. Tolik lidí je zase neužívá. Ono kdyby se to mělo posuzovat podle alkoholu, tak můžem legalizovat všechno kromě heroinu a pervitinu.