Zemřela Shirley Templová

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Zemřela Shirley Templová

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

http://www.csfd.cz/tvurce/916-shirley-temple/

Její filmy se u nás bohužel nevysílají a sám jsem myslím žádný neviděl, ale vzpomínka na tak slavnou dětskou herečku (taková Dakota třicátých let) by tu asi měla být.

Obrázek

Zemřela Shirley Templová, americká herečka a první velvyslankyně USA v Praze po roce 1989
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
malou
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Dal: 1 poděkování
Dostal: 9 poděkování

Re: Zemřela Shirley Templová

Nový příspěvek od malou »

Ta byla moc roztomila a pekna,kdyz ji ale byly asi tri roky,tak mela pri nataceni monokla pod okem,musely ji to vyretusovat sminkama,pry nehoda,je ale mozne ze ji to zpusobyly rodice,kteri chtely aby zahrala svoji roly ve filmu co nejlip.Ve tricatych letech jeste nebyla facka nebo uder do obliceje trestnym cinem.

Mam tu fotku v jedne knizce u me doma s tim monoklem a nani vypada trileta Shirley dost smutne ale v pozdejsich letech,ji to "hrani si na Damu" (jako kazdou holcicku),si myslym i dost bavylo.