"Valdajská řeč" prezidenta Putina

Sekce pro vkládání článků, které se nehodí do ostatních podsekcí Reakce na média a které jsou zároveň s ohledem na téma fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosím, vkládejte pouze články valné kvality.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 10
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 145 poděkování
Dostal: 844 poděkování

"Valdajská řeč" prezidenta Putina

Nový příspěvek od Myš »

http://www.zemavek.sk/2014/01/treti-rim/
"Vidíme, jak většina euroatlantických zemí fakticky jde cestou odmítání svých kořenů, včetně křesťanských hodnot, které tvoří základ západní civilizace. Popírají se morální zásady a jakákoli tradiční identita: národní, kulturní, náboženská, nebo dokonce pohlavní. Provádí se politika, která řadí na stejnou úroveň velkou mnohodětnou rodinu a partnerství osob stejného pohlaví, víru v Boha a víru v Satana. Výstřelky politické korektnosti jdou tak daleko , že už se vážně mluví o registraci stran, jejichž cílem je podpora pedofilie. Lidé v mnoha evropských zemích se bojí nebo stydí mluvit o své náboženské příslušnosti. Ruší se a přejmenovávají svátky, aby stydlivě schovali podstatu těchto svátků – jejich morální základ. A tento model se agresivně snaží vnutit celému světu. Jsem přesvědčen, že to je přímá cesta k degradaci a primitivismu, k hluboké demografické a morální krizi.

Co jiného by mohlo být větším svědectvím o morální krizi lidské společnosti, než ztráta schopnosti sebereprodukce. Dnes téměř všechny vyspělé země již nejsou schopny se reprodukovat, dokonce s pomocí migrace. Bez hodnot založených v křesťanství a jiných světových náboženství, bez standardů morálky, které se formovaly tisíce let, lidé nevyhnutelně ztratí svou lidskou důstojnost. My považujeme za přirozené a správné hájit tyto hodnoty. Je třeba respektovat právo jakékoli menšiny na odlišnost, ale také práva většiny by neměla být zpochybňována“
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 14 poděkování
Dostal: 519 poděkování

Re: "Valdajská řeč" prezidenta Putina

Nový příspěvek od Jednorozec »

Co si čekal, je to politik, čím míň o tom ví, tím víc o tom musí řečnit..
Hranicar
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 14
Dal: 19 poděkování
Dostal: 43 poděkování

Re: "Valdajská řeč" prezidenta Putina

Nový příspěvek od Hranicar »

Když Putin jednou procházel uličkou mezi lidmi, zastavil se u jednoho chlapečka, vyhrnul mu triko a políbil ho na bříško. Pak pokračoval, jako by se nic nestalo :D Natočila to televize, už je to pár let zpátky. Zajímalo by mě, co ho k tomu tehdy vedlo, ale ono pochopit Putina asi není snadné.