Dotaz ohledně zobrazených reklam v hlavní liště
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 6
- ve věku do: 11
- Výkřik do tmy: Uti, non abuti (Užít, nikoliv zneužít)
- Dal: 228 poděkování
- Dostal: 114 poděkování
Dotaz ohledně zobrazených reklam v hlavní liště
Přes hlavní lištu mi naskakuje reklama na různé kraviny. Jde s tím něco udělat? Nebo je to jen u mne? Díky Děda
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 3
- ve věku do: 8
- Dal: 121 poděkování
- Dostal: 321 poděkování
Re: Pro ajťáky
Web je naprosto bez reklam. Je možné, že jsi někde pochytil nějakou vlezlou lištu nebo malware.
-
- Administrátor
- ve věku od: 3
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
- Dal: 411 poděkování
- Dostal: 749 poděkování
Re: Pro ajťáky
Ahoj,
problém s reklamou jsem nikde nezaznamenal. Reklama nepatří k našemu webu. Zkus se podívat zda nemáš v prohlížeči nějaký aktivovaný doplněk nebo jak píše MR_Xguard, nějaká lišta či malware. Jediná "reklama" na webu je logo webarchivu a v patičce fóra odkaz na tvůrce fóra. Reklamní banery pak používáme v chatu, nevkládáme však reklamy, ale upozornění na různé výzkumy a akce týkající se pedofilie, například akce Miss(ák) čepeku, nejenhomo.cz a další. Přímo reklamy na produkty nepocházejí z našeho webu.
problém s reklamou jsem nikde nezaznamenal. Reklama nepatří k našemu webu. Zkus se podívat zda nemáš v prohlížeči nějaký aktivovaný doplněk nebo jak píše MR_Xguard, nějaká lišta či malware. Jediná "reklama" na webu je logo webarchivu a v patičce fóra odkaz na tvůrce fóra. Reklamní banery pak používáme v chatu, nevkládáme však reklamy, ale upozornění na různé výzkumy a akce týkající se pedofilie, například akce Miss(ák) čepeku, nejenhomo.cz a další. Přímo reklamy na produkty nepocházejí z našeho webu.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 6
- ve věku do: 11
- Výkřik do tmy: Uti, non abuti (Užít, nikoliv zneužít)
- Dal: 228 poděkování
- Dostal: 114 poděkování