Nehýbalo se, uvedla žena, která hodila své dítě do popelnice

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Marketa
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Muži
Dal: 20 poděkování
Dostal: 33 poděkování

Nehýbalo se, uvedla žena, která hodila své dítě do popelnice

Nový příspěvek od Marketa »

http://www.novinky.cz/krimi/326535-nehybalo-se-uvedla-u-soudu-zena-ktera-hodila-sve-dite-do-popelnice.html

V jiném vlákně tu probíhá diskuse o trestu smrti.
A co říkáte na tohle?
Jaký trest je adekvátní pro takový čin? Řešili jsme tu potraty... a co tohle? Dítě si nechala a pak ho vyhodila jak kelímek od jogurtu..?!

Já musím za sebe říct, že tohle ve mě budí úplně neuvěřitelný pocit vzteku, jak tohle někoho může napadnout?? Když je zcela legální dát dítě k adopci nebo se ho i anonymně zříci v babyboxu (mimochodem- co vy si myslíte o babyboxech- dobrý nápad, nebo zásah do práv dítěte, jak někteří tvrdí?).
Hlavně vůbec nechápu, když ta ženská už má 2 děti, jak to mohla udělat.. (jo, namítnete laktační psychóza nebo jiná poporodní deprese)- ale ... pro mě je takový čin neomluvitelný!
Potrat dokážu z nějakých důvodů pochopit a umím se identifikovat s ženou, která ho podstoupí (nemám žádný za sebou a snad nikdy nebude důvod!!!), ale takhle se "zbavit" vlatního dítěte? Bezbranného,maličkého...?
Za tohle bych možná zabíjela.. (ne, je to nadsázka), ale neumím si představit dost adekvátní trest.

Co si o tom myslíte?
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Nehýbalo se, uvedla žena, která hodila své dítě do popel

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Tohle je hrozné, to má řešit právě ten babybox (který je samozřejmě naprosto OK, kritizují ho jen zpovykanci, kteří roupama nevědí, jaká nová lidská práva by si ještě vymysleli, aby je pak mohli hájit). A i kdyby ta žena nevěděla, kde babybox najde, i podprůměrně inteligentního člověka snad musí napadnout milión lepších míst, kam dítě odložit, než do popelnice, zvlášť když se to odehrálo v červenci a ne v zimě.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 512 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Je strašné co jsou někteří lidé schopní provést, ale to nemá co dělat s trestem smrti.
Navíc co to je za trest když toho člověka zabiju, co si z toho odnese?
A to ani nemluvím o justičních omylech a zneužívání justice v politice atd.
fenix

Nový příspěvek od fenix »

Todle mě vždycky hrozně naštve a je mi z toho smutno. Nechápu jak někdo něco takového může udělat.

Babyboxy jsou podle mě v pořádku a ikdyž by zachránili jen jediné dítě tak mají smysl.
A ti co tvrdí, že je to proti právu dítěte, protože to má právo znát svoje rodiče taky nechápu.
malou
Registrovaný uživatel
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Dal: 1 poděkování
Dostal: 9 poděkování

Nový příspěvek od malou »

Takovy "lide" maji deti a nechcou je a ja bych tak chtel a nemuzu mit :( .achjo.