Kdy se v nasi spolecnosti zacalo poprve mluvit o pedofilii?
Co vim z literatury,tak jeste za rakouska-uherska,konec 19 zacatek 20 stoletin,se na vysocine pohyboval sexualni kriminalnik ktery prepadaval divky a zeny a mezi temi obetmi byla i sestileta holcicka ktere tento "clovek"pri pokusu dosahnout orgasmu poranil i pohlavni organ.Mezi jeho obetmi byla i zena dost starsi ktera chodila jiz o berlych.O pedofila se tedy nejedna.
Jestly z fotek frantiska drtikola ci jineho fotografa z mesta tabora ve dvacatych letech,jehoz jmeno jsem zapomnel(jeho fotky jsou dokonce na internetu) a ukazuji nahe akty divek v predpubertalnim ci na zacatku puberty ale o tom nevim ci tihle fotografove byly z casti pedofilove.
Moje babicka my jednou vypravela ze kdyz byla mala(30 leta),tak pomahala otcovy pri paleni cihel v jednom dome a kdyz tam byla sama s jednim pracovnikem tak ten pry ji zacal sahat pod sukni a sukni nadzvedaval a rikal ji "tak co,uz mas tam dole chloupky"a ona pri zacala pistet a on pry zdrhl a uz se od te chvile nevratil .moje babicka me to vykladala a smala se u toho a rekl bych ze jak me to vykladala tak je na ten pribeh i hrda .
Moje mama me zase rikala ze rada vzpomina(60 leta) na jednoho vojacka se kterym si ona a ostatni deti hravaly kolem baraku na schovavanou a on kdyz ji nasel tak pry ji vzdycky osahaval(bylo ji jedenact let)a mama mi stastna rikala ze to byl pro ni prvni eroticky zazitek .
Pedofilie v te dobe byla tabu,verejnost se o ni dozvedela priz z filmu jako "Cekani na dest",filmy o kriminalnich pedofilech "Vrazedne pochybnosti" ci "Veronika proste Nika".Karel Augusta myslim stejne jako herec Karel Perepeczko co hral ve filmu smrt stoparek litoval toho ze tuhle roli ve filmu prijmul.
Co se tice zneuzivani nezletilich tak o tom jsou hlavne spisy tehdejsi VB a v jeednom knyhkupectvi jsem videl graf a ten ukazoval ze tehdy se pocet techto trestnych cinu moc nezvisoval ani nesnizoval skoro krome roku tusim 1984(ze by v tomto roce mely divky moc kratke sukynky?)a dokonce po revoluci kdy dochazelo k silnemu narustu celkove kriminality tak u zneuzivani doslo k staknaci ci dokonce k lehkemu ubytku nahlasenych pripadu.Zlom prisel asi od roku 92,93 kdy zacala medializace zneuzivani deti a mladistvych a to takovym narustem nahlasenych pripadu ze presahovaly nekolikrat jiz zmineny rok 1984.
V te dobe (90leta)casopic blesk i tabu na televizy nova skoro tyden co tyden "informovaly" obcany co se deje v nekterych rodinach.Ja si pamatuju ze tenkrat jedna zena vykladala "porad tabu"ze byla jako mala zneuzivana a jeji otec ci otcin si pozval i svoje kumpany,k sobe do bytu aby se na divce "obslouzily".
I verejnopravni televize tusim v te dobe(90 leta)hlasala ze ceska spolecnost je co se tise zneuzivani deti na svetove spicce a temer kazda 3 divka do svych 14 let zazila jakoukoliv formu sexualniho zneuzivani ze strany dospelych ci vrstevniku.
Ja vim ze jsem tenkrat,jak jsem na ulicy uvidel nejakou divenku,co vedle ni sel dospeli muz,tak jsem si rikal"ta je mozna taky ta treti".
Co jsem tady vyjmenoval ale nejsou ve vetsine pripadu pedofilove ale obycejni kriminalnici.PEDOFIL je ale clovek co deti miluje a je ochoten pro dite udelat prvni a posledni A NIKDY BY JIM NEUBLIZIL.Snad to jednou media budou vedet.DOUFAM.
Pedofilie v dobach minulych
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 6
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 9 poděkování
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1746 poděkování
- Dostal: 3620 poděkování
Re: Pedofilie v dobach minulych
No, malou, tvůj příspěvek je plný nejrůznějších polopravd... bohužel teď nemám zrovna moc energii na vypisování, v čem se mýlíš. Třeba někdy později.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
Polopravdy?Kde?
Jinak,ty fotky co ukazuji akty te holcicky z 20tych let,tak ta se jmenovala Lida Schechtlova,a fotografove byly Schechtl & Vosecek z Tabora a nekdy stala modelem "pro Duska".Nevim,kdo byl pan Dusek.Muzes si to vygooglovat,jestly chces .
Jinak mas pravdu,i dnes musi clovek co se tyce zprav o pedofilii hlavne "cist mezi radky".A co pak to,co se udalo kdysi,to uz mozna jsou opravdu jen polopravdy.
Jinak,ty fotky co ukazuji akty te holcicky z 20tych let,tak ta se jmenovala Lida Schechtlova,a fotografove byly Schechtl & Vosecek z Tabora a nekdy stala modelem "pro Duska".Nevim,kdo byl pan Dusek.Muzes si to vygooglovat,jestly chces .
Jinak mas pravdu,i dnes musi clovek co se tyce zprav o pedofilii hlavne "cist mezi radky".A co pak to,co se udalo kdysi,to uz mozna jsou opravdu jen polopravdy.
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 4
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
Já jsem minule četl na novynkách.cz jak jeden diskutující řekl k tématu o pedofilech ve skautu,že "za komunistú by se tohle nestalo" a to mě hodně překvapilo. To že někdo neměl ženskou,tak se pokusil o intimnosti třeba s holčičkou o tom jsem se zmínil ale exiatovaly dříve "praví pedofilové" kteří milují hlavně děti-u pionýrú třeba?
Já jsem na německém glforumu četl jeden příspěvek od jednoho BL hosta jmenoval se Sascha a ten napsal že už v NDR jezdil na tábory a seznamoval se tam s dětmi. Potom měl i s jednýma chlapci i orální sex-prý to chtěly-to říkal on ale nevím jestly to s něma dělal v době až po změně k demokracii.
I když komunisty nemusím,tak pionýrky byly pěkné. Kolikrát měly dost krátké sukýnky. Ale tenkrát se o pedofilii i v demokratických zemích nemluvilo,bylo to tabu,možná proto se každý pod tlakem většiny hlavně orientoval na osoby asi "ve stejném věku".
Já jsem na německém glforumu četl jeden příspěvek od jednoho BL hosta jmenoval se Sascha a ten napsal že už v NDR jezdil na tábory a seznamoval se tam s dětmi. Potom měl i s jednýma chlapci i orální sex-prý to chtěly-to říkal on ale nevím jestly to s něma dělal v době až po změně k demokracii.
I když komunisty nemusím,tak pionýrky byly pěkné. Kolikrát měly dost krátké sukýnky. Ale tenkrát se o pedofilii i v demokratických zemích nemluvilo,bylo to tabu,možná proto se každý pod tlakem většiny hlavně orientoval na osoby asi "ve stejném věku".